בווילום=בווליום
נ נועה הרשקוביץ New member 30/8/02 #25 שאלה אני הקלטתי ואני יראה את זה אז יש לי שאלה יראו את התאומות בהתחלה או לקראת הסוף
א אושרת אולסן New member 30/8/02 #4 עדיין לא היה אותו הוא יהיה ב... אחת וחצי בבוקר זאת אומרת בין הלילה של היום למחר
O omer wild New member 30/8/02 #5 ../images/Emo36.gifהוא לא היה עדיין../images/Emo26.gif מחר בבוקר בטח יהיו מלא הורדות של הקטע שהן מגישות פרס וכל זה... ד"א : מי שרוצה כבר מעכשיו יש ב-MTV ספיישלים וכל מיני שטויות לקראת הטקס , אז קדימה לטלויזיה
../images/Emo36.gifהוא לא היה עדיין../images/Emo26.gif מחר בבוקר בטח יהיו מלא הורדות של הקטע שהן מגישות פרס וכל זה... ד"א : מי שרוצה כבר מעכשיו יש ב-MTV ספיישלים וכל מיני שטויות לקראת הטקס , אז קדימה לטלויזיה
O omarykate New member 30/8/02 #6 כנסו מהר!!!!!! הראו עכשיו את כל השמות והתמונות של המשתתפים בטקס והראו תמונה של התאומות ואת שמן ~ונראה לי שראיתי את מרי-קייט בקהל
כנסו מהר!!!!!! הראו עכשיו את כל השמות והתמונות של המשתתפים בטקס והראו תמונה של התאומות ואת שמן ~ונראה לי שראיתי את מרי-קייט בקהל
B boly New member 30/8/02 #28 למי שפיספס כמוני היינה התמונה אפשר את האתר של olsenfan אני לא זוכרת את שם האתר יש שם גלריות תמונות
B boly New member 30/8/02 #32 מאיפה את מצאת את התמונה הזאת מחר שיהיה השידור החוזר אני יצלם מלא תמונות אני מצאתי את התמונה הזאת באתר
מאיפה את מצאת את התמונה הזאת מחר שיהיה השידור החוזר אני יצלם מלא תמונות אני מצאתי את התמונה הזאת באתר
F Freed From Desire New member 30/8/02 #30 חחח אני יודע מה היתה הבדיחה של המנחה... יש ראפר שקוראים לו פאט ג´ו או באנגלית צחה - Fat Joe קיצר הראפר הזה שמןןן לאללה והמנחה אמר שהוא אכל את אשלי ומרי קייט...
חחח אני יודע מה היתה הבדיחה של המנחה... יש ראפר שקוראים לו פאט ג´ו או באנגלית צחה - Fat Joe קיצר הראפר הזה שמןןן לאללה והמנחה אמר שהוא אכל את אשלי ומרי קייט...
N Nomero Uno New member 30/8/02 #31 וההמשך אחרי שעה בערך הוא אמר שהם לא מצליחים לזהות איזו תאומה הוא אכל אז הם משתמשים בשנייה בתור פיתיון LOL!
וההמשך אחרי שעה בערך הוא אמר שהם לא מצליחים לזהות איזו תאומה הוא אכל אז הם משתמשים בשנייה בתור פיתיון LOL!
ש שיוש החמודה New member 30/8/02 #34 למה אין שידור חוזר../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif כבר 12:48 ויש non stop hits בערוץ 7!!!
למה אין שידור חוזר../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif כבר 12:48 ויש non stop hits בערוץ 7!!!