שירשור הטקס, ועוד משהו

motib4

New member
מחר השידור החוזר.

היום ב-14:00 (נכון? יכול להיות שזה 16:00) יש ספיישל מנצחים.

הבדיחה של המנחה לא...

הצחיקה אותי בדיוק כמו הבדיחה של מרי-קייט ואשלי! אוקיי לדעתי התסרוקת של מרי-קייט לא הייתה יפה לה הבגדים היו בסדר ואשלי השמינה אבל היא הייתה מהממת

../images/Emo41.gifשירשור הטקס, ועוד משהו../images/Emo41.gif

1- כתבתם פה מלא הודועת על הטקס אני יודעת רק מפוזרות אולי כל מי שראה ביינתים יגיד את דעתו וישרשר לפה
נעשה דיון על הטקס
2-היום אני לא פה בערך מ-12 ואני לא יודעת עם יצא לי להיות מחר, אבל אחר כך בטח שאני יהיה
אז רציתי למסור לכולם שנה טובה ומתוקה כמו
ותאכלו המון
ב

מרי kate

New member
אני דווקא אהבתי איך ש

מרי קייט נראתה. לפי דעתי התסרוקת התאימה לה והבגדים שלה היו חמודים. לגבי אשלי היא ממש השמינה! חצי קוקו התאים לה והיא נראתה די טוב (חוץ מזה שהיא השמינה). איזה מגעיל המנחה. אני לא ממש הבנתי מה הוא אמר אבל ראיתי בפנים שלו ובתנועות הידיים שהוא שנא אותן. מה היתה הבדיחה של מרי קייט
מחכה לתשובות. סה"כ התאומות נראו ממש חמודות ומתוקות
שתהייה לכולם שנה טובה ומתוקה כמו
ב-

*Ginny Weasley*

New member
איזה טקס מדליקקקקקק ../images/Emo106.gif

חיכיתי שניםםםם לראות אותן בכניסה, לפני שהתחיל הטקס.. אבל לא ראו אותן.... :( אבל... בלה.... הן היו כל כך חמודות כשהגישו ת´פרס.... ומי שכזה אמר להן "תודה.... מרי קייט ואשלי" הייתי קצת מטושטשת.... כך שהמון אני לא זוכרת.. אבל אהבתי ת´הערה שכנראה אכלו אחת מהם.... חיחי.... אממממ.. כל שאר הטקס היה פשוט מדהים ובריטני הייתה מהממתתתת........! :)

*Ginny Weasley*

New member
מה שמזכיר לי.... ../images/Emo4.gif

פספסתי את רוב מה שהן אמרו.....! בדיוק כשהן ניגשו לדוכן... עברה לידנו משאית ענקיתתת ועשתה המון המון רעש.... הגברתי ת´ווליום, הערתי את כל הבניין אבל עדין לא שמעתי את הכל..... איזה באסייי.... אבל הן היו כל כך יפות... :)

gntk

New member
היא אמרה

שהיא יוצאת לחופשה של חצי שנה לאחר הטקס

*Ginny Weasley*

New member
זאת הפעם הראשונה...

שהיא לא הופיעה בטקס, במשך 3 שנים... :( אבל.... היא הגישה פרס אמן המילניום למייקל ג´קסון המתפרק וגם ראו אותה נכנסת.... :))

../images/Emo4.gifאני מבינה אותה

עם כל מה שעובר עליה עכשיו קודם כל לטפל בעצמך ובחיים שלך
אחר כך הקרירה שלא חסרה לה:)

למעלה