שירשור היום הולדת לאנסטסיה

GlitterKitten

New member
מזל טובבבבב../images/Emo77.gif

מזל טוב אנסטסיהההההה הזמרת המוכשרת שמצליחה לרגש אותי כל פעם מחדש
30 זה לא ילדה
מזל טוווווווווווווווובבבבבבב

love amor

New member
מזל טוב לאנסטסיה!!!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

חה כאילו היא רואה את זה...
אני לא מאמינה שאנחנו בעמוד הראשי!
למרו שלא עשינו בינתיים שום דבר מיוחד...

כן זה אנחנו

פורום אנסטסיה עם מנהל שלא יכול לערים פרויקטים עם עוזרו יגאל ועוזרתו החולנית עידיתושש

בלון|מזל טוב אהובתי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif

מי יתן ותזכי להגיע לגיל מופלג ולהוציא עוד המון אלבומים מדהימם ושתתחילי כבר לשחרר סינגלים חדשים
מזזזזזזלללללללללל טוווווובבבבבבבב

jlo9

New member
מזל טובבבבבבבבב לאנסטסיה!!!../images/Emo140.gif

איזה מתוקה היא!!! בת 35??...פששש היא ניראת הרבה יותר צעירה! טוב שיהיה לה מזל טוב ודרך אגב היא הולכת להוציא דיסק חדש?

../images/Emo26.gif

א. היא בת שלושים (לא יודע מאיפה הפליצו עוד חמש שנים }-( ב. הדיסקר החדש יצא לקראת ינורא
תודה בשם אנסטסיה

../images/Emo26.gif../images/Emo65.gif

א. היא בת שלושים (לא יודע מאיפה הפליצו עוד חמש שנים }-( ב. הדיסקר החדש יצא לקראת ינורא
תודה בשם אנסטסיה
ואם את אוהבת אותה את מוזמנת להישאר בפורום

FreakOfNature

New member
ולמה אני אוהב אותה

טוב, אני לא כמו דוד ועודד, שהתחילו לאהוב אותה מרגע ששמעו אותה... אצלי זה שונה... את השיר I'm Outta Love היכרתי ואהבתי... זהו... לא ייחסתי לזמרת יותר מידי משמעות. שירים נוספים שלה כמעט ולא היכרתי, ואז יצא הקליפ Paid My Dues. בהתחלה ממש לא אהבתי - לא את הזמרת ולא את השיר. אח שלי, התאהב בשיר הזה, והוריד שני שירים נוספים שלה Freak Of Nature ו- You'll Never Be Alone. גם אותם לא מיד אהבתי. ואז, חלה תפנית. אח שלי ראה ב-MTV את One Day In Your Life, ואני לא הייתי בבית. הוא סיפר לי כמה שהיא יפה בקליפ, ואיזה שיר יפה זה. ואז גם אני ראיתי את הקליפ, והיא שבתה אותה בקסמיה, הפריקית הזו... קניתי את הדיסק, והוא הדיסק האהוב עליי ביותר בערך. יצאו הקליפים הנוספים, וכשיצא You'll Never Be Alone, הבנתי את זה לראשונה - אני מכור. ומאז, הכל אתם יודעים, והשירים Freak Of Nature ו- You'll Never Be Alone הם שירים שאני לעולם לא אשכח - כמו את שאר השירים שלה ואותה. *עכשיו אני מרגיש כמו במפגש של AA...*

אוקי.../images/Emo29.gif

אז לפי התמונה הזאת יגאל, אני בהחלט יכולה להין מאיפה באה המידה D בחזיה שלה

למעלה