שירשור היכרות

the king 25983

New member
../images/Emo41.gifשירשור היכרות../images/Emo41.gif../images/Emo66.gif

השתנה הרבה מאז עשינו את זה בפעם האחרונה אז אחד חדש? שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: תחביבים: סוג של מוזיקה אהוב: להקות/זמרים: תמונה:>למרות שיש את הגלריה< אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´: כל פרט נוסף ששכחתי:

the king 25983

New member
אני ראשון!../images/Emo66.gif

שם: סמיון גיל: 14 כיתה: עולה לט' מקום מגורים: נתיבות (בין ב"ש לאשקלון) תחביבים: אינרטנט והרבה, גם מוזיקה והרבה, גיטרה וגם זה הרבה... סוג של מוזיקה אהוב: רוק ישראלי להקות/זמרים: קודם כל כמובן מוניקה סקס. אבל אני גם מאוד אוהב את היהודים, כנסיית השכל, החברים של נטאשה, עברי לידר וכו'... תמונה:>למרות שיש את הגלריה<
אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´: 177448859 כל פרט נוסף ששכחתי: לא זוכר כרגע

יואו אתה ממש ממש אבל ממש..

דומה לידיד שלי שיואווו אתם קופי אני מתה!!1 אני יראה לו ת'תמונה יאווו.. חחח..

אנייי ../images/Emo168.gif

חברה.., והפעם שכולם ירשמו
שם: חן הוכמן גיל: 14.5 כיתה : עולה לט' מקום מגורים: בלעעעע דימונה תחביבים : לנגן המון, לשמוע מוזיקה, לנגן עם המוזיקה, לשחק כדורסל ובראש כולם, הפורום כמובן סוג של מוזיקה : רוק ורק רוק להקות זמרים : ואו יש מלא., אני בעיקר שומע את מוניקה, אבל גם את היהודים, איפה הילד, ירמי קפלן ועוד ועוד.... guns & roses' metalica ועוד.... תמונה :
איי סי קיו - 154979156 אימייל - [email protected]

אניאני

שם: דנה גיל: 14 וחצי כיתה: עולה לט' מקום מגורים: ראשוןןןןן... תחביבים: גיטרה, להתנחל אצל אלינור, מוזיקה (!), וכל השאר.. טלפון קניונים וכאלה... סוג של מוזיקה אהוב: סיקסטיז-סבנטיז, אייטיז פופ ורוק ישראלי:] להקות/זמרים: לז זפלין בראש! דיפ פרפל, רולינג סטונס, ביטלס (!), מוניקה סקס, אביב גפן, היהודים, כנסיית השכל וכמובן שיש עוד ועוד ועוד... תמונה: אני ממש לא פוטוגנית אז תסלחו לי..
אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´: אייסיקיו- 131734212

שנישחם

New member
גמני רוצה..

שם: שני גיל: 16.5 כיתה: עולה לי"ב מקום מגורים: בואו נסכם - ליד ר"ג תחביבים: טלפון טלפון טלפון טלוויזיה מוסיקה וללכת לזולה (תחביב חדש שעדיין בפיתוח:)) סוג של מוזיקה: ישראלי ובעיקרון הכל חוץ ממזרחי.. להקות וזמרים: מוניקה איפה הילד ירמי חמי יהלי הדג נחש ויש עוד מלא שאני לא זוכרת עכשיו... תמונה: אין... אייסיקיו: עושה לי בעיות אז בינתיים אין

בואר

New member
אל תעליב!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

חן יותר שווה מדודי בלסר! והוא גם נחמד! חיחיחי
U חנוש!

בואר

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אסור לי לדבר איתך אז *שותקת* *לא אומרת לך שאני מתגעגעת אליך* *לא אומרת שאני רוצה לדבר איתך* *לא אומרת כל מה שיש לומר*

Rain Star

New member
אני ../images/Emo41.gif

שם: מרון ברקת גיל: 15 (ושלוש חודשים..חחח) כיתה: עולה לי' מקום מגורים: עמיעד (ליד קרית שמונה) "ורחוק רחוק בצפון, הדבר האמיתי" תחביבים: הופעות סוג של מוזיקה אהוב: רוק עברי, ורד הוט צ'ילי פפרס להקות/זמרים: מוניקה, ברי, חמי , עברי, משינה, אביתר, ארקדי, נטאשה, רד הוט צ'ילי פפרס, שילה פרבר (רולז!), וואי, יש מלא ששכחתי...אסף אמדורסקי, אביב גפן לפעמים, איפה הילד, מופע הארנבות.. ,...יש עוד אני פשוט אפסיק תמונה: - לא הייתה ולא תהיה- אייסי(קיו, בשביל סמיון): 42142444 זהו נראה לי

בואר

New member
כמה דברים...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

1. ברקת?????? 2.עמיעד?????? מזה המקום הזה?

בואר

New member
אוקיי תשמע...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

דבר ראשון-אאוץ' זה לא היה נחמד! דבר שני-זה היה סתם בצחוק! צ'יל אאוט!

למעלה