שירשור היכרות

Negative creep1

New member
me!

שם:מיקי
כיתה:ט' בקרוב
מקום מגורים:חור קטן ומלא בחול הקוראים אותו ראשון
תחביבים:לצייר, לכתוב, מוזיקה..ולא לעשות הרבה..
סוג מוזיקה אהוב:האמ...אני לא כ"כ בטוחה מה בדיוק..
להקות/זמרים:נירוונהנהנה
איסיפיוק:156205053

Just Adi

New member
יאו! מיאו! האב! (מה אני עושה?)../images/Emo80.gif

שם: עדי אבל פדידה זה הכינוי הכי שולט בעולם אבל שמור לגיסין גיל: 13 וחצי, נולדתי ב1990
אבל בינואר
מקום מגורים: כפר סבא אימפרררייייההה תחביבים: שומר צעיר, מוזיקה, לקרוא, לצאת עם חברים הכי בעולם, שופינג, ולעשות שטויות!!!! סוג של מוזיקה: רוק ישראלי זה הכי אחי!!!! וגם רוק לועזי, מטאל, היפ הופ, ראפ, ראגיי... להקות/זמרים: מוניקה סקס, אביב גפן, ברי סחרוף, שייגעצ, חמי רודנר, עברי לידר, sum41, coldplay, bob marley, מוקי, ועוד יותר מידי
תמונה: יש כמה אבל אני מכוערת, עדיף שלא אייסיקיו: 138794018

Just Adi

New member
אוייי ושכחתי! ../images/Emo80.gif

אני עולה ל-ט' ואני מתה על המכשפות

shaai

New member
../images/Emo58.gif

שי 14 ראש העין
עולה לט' מוזיקה. סוג מוזיקה- רוק ישראלי רוק קלאסי אביב גפן מוניקה מופע הארנבות היהודים משינה לד זפלין גאנז אנד רוזז פינק פלויד קווין דה דורס קינג קרימסון בוב דילן ויש עוד..
163788897

קבלו אותי שוב!../images/Emo66.gif

שם: סמיון גיל: 14 כיתה: עולה לט' מקום מגורים: נתיבות (בין ב"ש לאשקלון) תחביבים: אינרטנט והרבה, גם מוזיקה והרבה, גיטרה וגם זה הרבה... סוג של מוזיקה אהוב: רוק ישראלי להקות/זמרים: קודם כל כמובן מוניקה סקס. אבל אני גם מאוד אוהב את היהודים, כנסיית השכל, החברים של נטאשה, עברי לידר וכו'... תמונה:>למרות שיש את הגלריה< אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´: 177448859 כל פרט נוסף ששכחתי: לא זוכר כרגע החלפתי ניק...

בואר

New member
אני אני אני!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

שם:מעין(י' אחת, מי שטועה מת!) גיל:13 וכמה חודשים כיתה:סיימתי ז' עולה לח' מקום מגורים:רמת השרון תחביבים:מוזיקה (מוניקה,
נחש, sonic youth, וג'אז), מחשב (במיוחד לבנות את האתר שלי ^^), טלוויזיה (סברינה ומכושפות כשיוצא לי), לכתוב (פאנפיק שג'יי קיי רולינג הרסה לי!!), לקרוא(רומח הדרקון, הארי פוטר, "אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות", "זה בסדר, אני לובשת תחתונים ממש גדולים!", ועוד ספרי פנטסיה ומד"ב)והכי הכי הכי-לישון ובכמויות! סוג מוזיקה אהוב: ג'אז, ראפ ורוק (שילוב מזוויע) להקות/זמרים:מוניקה,
נחש, onic youth, כל מיני להקות/זמרי ג'אז, לד זפלין, הביטלס, רד הוט צ'ילי פפרס, פינק פלויד, גנז אנד רוזז, קווין, קינג קרימסון, בוב דילן ויש עוד מלאאא... תמונה:אין ורצוי שלא... אייסיקיו:293676519 אימייל:[email protected] מסנג'ר:אין תוספת:אני חולה לע חיות, יש לי שני כלבים חמדמדים, וזהו...

בואר

New member
אוי איך יכולתי לשכוח?../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

עוד משהו קטן: אני מאוהבת
אבל בניגוד לכמה *שיעול* עדי ורותם *שיעול* אני לא מאוהבת בפיטר/שחר/יהלי/אלדד/מפורסם כלשהו... אלא ב... אבי המושלם שלי

Shai Felton

New member
אני אני אני../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif

שם: שי
כיתה: עולה לי'
מקום מגורים: איפשהו בצפון
תחביבים: לרכב על סוסים, למשוע מוזיקה, לקרוא, מחשב...
סוג של מוזיקה אהוב: רוק ופופ (לפעמים
)
להקות/זמרים: מוניקה סקס
תמונה: אין כרגע
אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´: 132810915 כל פרט נוסף ששכחתי:

בואר

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif???../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

גנבת!!! ה
וה
הם שלי!!!!!!!!! סתם בצחוק

בואר