שירשור היכרות

../images/Emo23.gifאני וענה../images/Emo70.gif

שם:
סיון.. גיל:
14 ויום כיתה:
סיימתי את ח'.. מקום מגורים:
קיבוץ מגידו
תחביבים:
להיות עם אביב
, לשמוע את מוניקה, את ווסטלייף ולעשות יותר מדי דברים שקשורים להארי פוטר... סוג של מוזיקה אהוב:
הכל חוץ מהמורדים, שאקירה ומזרחית..
להקות/זמרים:
ןווסטלייף ומוניקה תמונה:>למרות שיש את הגלריה<
אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´:
אייסי-166329947, מסנג'ר[email protected] כל פרט נוסף ששכחתי:
אני אוהבת את אביב

אני...../images/Emo163.gif

שם:רותם גוזלן גיל:אממ עוד 4 חודשים 14 (אני ילדה קטנה...) כיתה:עולה לט' מקום מגורים: אשדוד תחביבים:לשמוע מוזיקה כל החיים שלי, לנגן ה-מ-ו-ן על 2 כלים(גיטרה ופסנטר..),להתנחל אצל אנשים ועוד... סוג של מוזיקה אהוב:אמממ הרוב חוץ ממזרחית ומעוד כמה שאני אפילו לא מכירה להקות/זמרים: מוניקה סקס(כמובן), metalkica nirvana בזמן האחרון גם led zepplin, מוזיקה אירית(riverdance)מוזיקה נדירה כדאי לשמוע.. וכו'... תמונה:מישהו מוכן להסביר לי איך שמים תמונה אני פשוט לא מצליחה להעלות אוווווףףףףףףףףףףףףףף אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´:איי סי קיו 158723052,ואימייל [email protected] כל פרט נוסף ששכחתי: אני ילדת שואה... חחחחחחחחחחחחחחח

l i f a g i r l

New member
אניייייייייייייייייייייייייייי

שם:מעיין קופר גיל:14 וחצי עוד מעט 15... כיצה:עולה לט מקום מגורים:ראשון לציון תחביבים:לשמוע מוזיקה,לנגן,להיות בפורום ובמחשב,אמממ החיות שלי,חברים וחברות סוג מוזיקה:אמממ רוק בעיקר,רק לא מזרחית בלי מזרחית בעעעעעעעעעעעעעעע תמונה:תאמת אין לי כרגע ממש מעודכנת כשתהיה אני ינסה לשים... איסיקיו:162588349 אימייל:[email protected] פרט נוסף ששכחתי:מה לעזאזל אני יכולה עוד לשכוח?!? :) סתם..לא יודעת לא נראה לי שמשהו מסוים

בואר

New member
עלק ילדה קטנה!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

את עולה לט'! אני עולה לח'... את לא קטנה... אני כן!@

כן נכון../images/Emo163.gif

אני עולה לט'.. אבל אני בערך בגילך...אני הילדה בערך הכי קטנה בכיתה!!!..

אני אני, ו...אני.

שם: נטע שפר גיל: 13 כיתה: סיימתי ז' מקום מגורים: קיבוץ בגליל המערבי תחביבים: לנגן, לשמוע מוסיקה,לשחק במחשב, לראות טלוויזיה, להיות עם חברים, לנגן, לנגן, לנגן, לשמוע מוסיקה, עוד משהו?! סוג של מוסיקה אהוב: רוק על רוב סוגיו, ג'אז להקות/זמרים: מוניקה סקס, Guns N'Roses, Queen, Dream Theater, AudioSlave ועוד הרבה להקות שאני אוהב שירים בודדים שלהם תמונה: היא אמורה להיות ממש שם -------> אבל אל תהיו מניאקים כי הייתי קטן... אייסי: 161891960 מסנג'ר: [email protected] או I am your father! אימייל: [email protected] כל פרט נוסף ששכחתי: בלעעעעע

tiptip4u

New member
...

שם: ימית גיל: עוד יומיים 14 (!) כיתה: עולה לט' מקום מגורים: מרכז תחביבים: לצייר, לכתוב, פורומים, איי.סי ומסנג'ר סוג של מוזיקה: רוק ישראלי וקצת פחות רוק לועזי להקות: מוניקה סקס, משינה, איפה הילד, היהודים... וכל מי ששחכתי... תמונה: אני סורקת מחר... אני לא בגלריה אני חדשה פה
איי.סי: 328188666 מסנג'ר ואימייל: [email protected] חיות מחמד: סימבה טינה וטרופי (חתולים) באני (ארנבת) ו... ממחר דיאטה

בואר

New member
בקשר לתמונה...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

(בכרטיסישי) חמודה לאללה!!!!!! לא את, החתולה...
סתתתתתתתתתאאאאאאאאם! חתולה חמודה, ואת בלונדהה(?) עזבי, שיגעון חולף... או שלא מואה-הא-הא-הא-הא!!!!!!!

tiptip4u

New member
זה חתול :-*

קוראים לו סימבה, אבל כיום אנחנו מצטערות שלא קראנו לו מושן כי מתאים לו... אפרופו חתולים, מישהו רוצה חתולה? גורה? כי שמו לנו עוד אחד מול הדלת והיא הולכת וגדלה...

jamesT

New member
אנייייי../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

שם: דניאל גולדשטיין גיל: 14 כיתה: עולה לט מקום מגורים: חדרה תחביבים: לנגן ולשמוע מויזקה סוג של מוזיקה אהוב: גראנג' להקות/זמרים: נירוונה פרל ג'אם סוניק יוף תמונה: אין כרגע (יש לי עם פיטר, עם שחר ועם אלדד אבל אין לי סורק) אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´: אייסקיו 137009295 כל פרט נוסף ששכחתי:

שלי...........

שם: גל גיל:15 כתה: עולה לי' מקום מגורים: אשקלון תחביבים: גיטרה לישוןים והרבה מוזיקה סוג של מוזיקה אהוב: רוק להקות וזמרים:רדיוהד נירוונה מוניקה משינה ברי סחרוף אביתר בנאי קולדפליי ג'ימי הנדריקס לד זפלינ ועוד....... תמונה:מעפנה אבל זאת היחדיה שיש לי במחשב ICQ:162639605

בואר

New member
שאלה:../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

לזה אתה קורא תמונה מעפנה? חיחיחי... דווקא אחלה תמונה...

בואר

New member
חחח...חמודה...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אבל מה לעשות? צודקת!

Tinkerblack

New member
אני ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שם: שיר גיל: 14 בספטמבר אני בת 14.5 לכל המעוניין לדעת(תאריך לידה: 21.2.89) כיתה: עולה ל-ט' מקום מגורים:ת"א-צפון ת"א תחביבים: לכתוב, לשמוע מוזיקה, טלוויזה(לאחרונה פחות), מחשב, טלפון(כמה שיותר יותר טוב), לרקוד לבלות להנות וזהו נראה לי סוג של מוזיקה אהוב:רוק להקות/זמרים:מוניקה סקס אס קלאב(היחידים שאני אוהבת מתחום הפופ) ביטלס יוו שכחתי את שם הלהקה להקה טובה אבל אם זה עוזר חחח ועוד ועוד אנני בעיקר אוהבת כאילו שירים מפוזרים של כל מיני להקות וזמרים לא להקות או זמרים ספציפיים תמונה:סתכל/י שמאלה צולמה ב21 לאפריל כשהייתי בת 14 וחודשיים לכל המעוניין אבל אני ממש מכוערת ואל תתיחסו לראש שמאחורי זה משוגע אחד אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל וכו´: אייסיקיו:169114329 מסנג'ר:[email protected] אימייל כמו המסנג'ר כל פרט נוסף ששכחתי: לא...

למעלה