שירשור הפרק הראשון

יא איזה פרק מדהים.

זאתי עם השער האדום שרבה בבר מזכירה קצת את קמיל מהעונה הקודמת לא? והרזה הזאת את שנדי. ואמא'לה איזה הליכה מפחידה הייתה לאחת מהן ההיא עם הבגד-ים הסגול נראה לי.

IkMfNiY

New member
פרק חביב =+=

הזאתי באמת נראתה ממש אנורקסית :X עדיין אין לי ממש דעות מיוחדות על המתמודדות :X רק אממ, לאמנדה באמת יש עיניים יפות, יה יה ממש חמודה, אופי טוב, מין מרסדס כזו :X, נורל ממש ממש ילדותית! היא מתנהגת כמו ילדה בת 13 ומזכירה לי אמריקאית אחת שאני מכירה :X, קריסטי כה רפובליקנית :X יעל

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאוף

אפילו שידעתי כבר מי תעבור... לא ראיתי את מי שלא העבירו כי לא מראים את זה באתר
אז ממש הצטערתי שהשניה במידות הגדולות לא עברה
היא ממש יפה
טיפאני קצת הפחידה אותי... הו וול

mbgirl

New member
../images/Emo170.gifלא נכון..

אווה הכי יפה ומיוחדת שם , יש לה עיינים מדהימות !! אולי היא היתה קצת תוקפנית בהתחלה אבל היא מענינת והכל!

mbgirl

New member
הנה הקישור..

הקשיור לאתר מצורף
אבל תזהרו כי מי שלא רוצה לדעת מי הזוכה לא להכנס אליו..

היה פרק מדהיםםםםם

והעיינים של העיוורת פשוט מדהימותתתת טיירה וואי איך התגעגעתי אליההה טיירה פשוט מדהימהההה היא הכי שווה בעולם לדעתכם העבירו את טקורה כדי להראות שהם לא לוקחים רק את הרזות או שחושבים שבאמת יש לה סיכוי?

balbalina

New member
לדעתי הם היו צריכים...

לעשות שתי תוכניות שונות (אחת למידות גדולות ואחת למידות קטנות.. כמו שעושים בתחרויות יופי) כי זה לא ממש הוגן... ולדעתי טקורה בכלל לא יפה בלי קשר לגוף שלה..

../images/Emo41.gifשירשור הפרק הראשון../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

אין לי מילים איזה פרק חזק בטירוף
היה ממש מגניב והולכת להיות עונה מעולה
התאכזבתי רק מ-3 בנות שלא עלו:
אחת שלא רצתה להיכנס לבריכה ורבה עם אווה
הרזה..היא הייתה ממש חמודה ו
זאת ששפכו עליה בירה ובחרה בצד הרע..חח בהתחלה רק אווה משכה צומת לב..מבחינת היופי
..יש לה עיניים מדהימות
זה היה פרק מעולה והעונה הולכת להיות כל כך מעניינת..!
כולן יפות,אחלה בנות (חוץ ממגדלנה שלא התלהבתי) אני ממש אהבתי את קריסטי ולא הבנתי איך היה הרפוליקנית היחידה בניו- יורק? והיא רק בת 19? יש את אווה הרבה, אמנדה החצי עיוורת עם העיניים מסנוורות , יאיא עם השם והעור הכובש(?), את נורל והגשר..(עוד שבועיים מורידים לי!!!) ,ליה(?) הכפרית, אן הקשוחה ,טוקארה המוגדלת
,ניקול שלא מצאתי ייחוד,מגדלנה ה"גניפר לופז 2",קריסטי הבלונדינית,גולי ההודית חיחי,גניפר המטופחת...,,קאסי זאת שלא מכירה מקצוע אחר מחשפנות..,אבל אפשר להבין אותה.וקיילי ה..(?)

ליאה- ותזכרו מה אמרתי.

יאאא התוכנית המושלמת הזאת חוזרת
איך אהבתי את הפרקקקק

לא אהבתי מה שעשו לאיימי....

כשאווה דיברה עליה, היא עמדה בצד, ונראתה פגועה, טוב, ברור שהיא הייתה פגועה...

Chandler Bing

New member
ממש פרק נחמד!

ומזה הייתי עצוב על אמנדה... מסכנה , יש לה עוד 5 שנים לראות טוב.. :(

למעלה