שירשור הפרק הראשון

MaYuShKuSh

New member
סוף סוףףףף...

וואלה היה שווה לחכות למרות שפספתי קצת תהתחלה היו שם הרבה יפות והיו שם גם איזה 2 שלא ממש השמנה ונראה לי עוד אחת.. תשמות אני לא זוכרת בקשר לאווה- היא ירדה על כולם כי כולם ירדו עליה כל החיים.. אבל זה לא סיבה להיות ככה כלבה להפך היא אמורה להבין טוב נראה אם היא תשאר כלבה וזה סתם היה הצגה או שהיא באמת הבינה תקטע וטיירה כזאת חמודה.. איך שהיא עודדה את הזאתי בשירותים(דווקא חשבתי שהיא תעלה משום מה) והעיוורת לא כזאתי יפה לדעתי...

narkisu2

New member
התגעגעתי

אני לא ממש זוכרת את השמות של המתמודדות אבל אווה,למרות הביצ'יות ממש יפיפיה!

oOBAGIRAOo

New member
עונה חדשה זה סיבה מצויינת לחזור

לפורום! מי שזוכר (במקרה) הייתי (dont worry be heppy)
אני הכי אהבתי את הזאת עם הגשר-איך קראו לה? נורל?

purple rain2

New member
כן, נורל... דווקא לא אהבתי אותה../images/Emo4.gif

חחחחח היא הזכירה לי את לבנת בן-חמו מכוכב נולד

רותם ע

New member
ניקול שלא מצאת ייחוד?

כמובן שאני עדיין לא "מכירה" אותה, אבל לפי איך שהיא נראית לי היא בין המיוחדות ומלאות התוכן בסדרה

moomita

New member
פרק בסדר+

סתםםם פרק ממש יפה!!! זה הטופ מודל הבאה לא? חייב להיות
בקיצור , אמ ... יאיא חמודה .. אהבתי אותה דווקא אבל לא בגלל היופי (הכושית המחוצ'קנת... חיחי) .. ואן(אחת עם שיער שחור) היא כזאת.. ספורטיבית@! אבל נראית קשוחה .. גם אהבתי ת'שיער הפריקי של בת אחת שעפה עם שיער בלונד עומד כזה ובקצה שחור.. יאא יפה! ואז איך שטיירה ניחמה אותה בשירותים ואמרה: זה לא טבעי (הצביעה על השיער שלה) כולם יודעים את זה.. איזה חמודה טיירה , נחמדה לכולן! וגם יפה.. זה ברור!!

../images/Emo4.gif

העונה לא אהבתי על הפרק הראשון אף אחת מהבנות... ולפני איזה שבוע ראיתי מי ניצחה בחדשות באיזה ערוץ בטעות.. ככה שזה לא מעניין.... אגב אני חדשה פה ... ריטה בת 15 וחצי

purple rain2

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

ואני מה זה מבינה אותך, אני הכי שונאת שהורסים לי ככה בשבריר שניה...
אין דבר, רק אל תגלי לנו

IkMfNiY

New member
בקשר לקריסטי...

היא לא התכוונה שהיא הרפובליקנית היחידה בניו יורק, אלא פשוט שניו יורק ידועה כמקום מאוד מאוד דמוקרטי ולא רפובליקני, אז זה מוזר להיות רפובליקנית בניו יורק :X יעל

O l i 1 9 8 8

New member
עזרה בבקשה..

אני מחפשת תמונה של רייצ'ל.. נו החמודה הבלונדינית הזאת שהתכרבלה לה בשירותים כשהיא לא עברה לשלב הבא וטיירה באה לנחם אותה. היא כזאת מותק.. ומשום מה אין באתר הרשמי שום תמונות של אלה שלא עברו. תעזרו לי למצוא. תודה! וגם אין את התמונות שצילמו אותן בצלמה הדיגיטלית בפרק .

למעלה