שירשור הפרק הראשון

חזרתי לפורום והפרק היה ממש יפה...

רק חבל שאני יודעת מי תזכה.... וואי אן ממש מהממת.....
והרזה ממש ממש הפחידה אותי ממש שלד מהלך... אבל אווה הגזימה עם הירידות.... איזה מצחיק היה המריבה בבר ונכון הבלונדינת עם השיער הקצר עם פס שחור שטיירה באה לשירותים לנחם אותה ממש דומה לקייט מהעונה השנייה? והנה תמונה של אן--->

smad 123

New member
יש לי המון מה להגיד

מה נראה להם שהם מעלים את אווה לעונה?! העונה תהיה בדיוק אותו דבר- עם כלבה מניפולטיבית שתריב עם כולם... ומאוד התאכזבתי שלא העלו את מרי אלא את טוקארה... אוי ונורל הזאת עם הגשר.. היא קצת מעצבנת לא? נראה מה יצא ממנה... אבל האמת שהיא פשוט קופי של פריס הילטון (רק שחרחורת)... קריסטי הברבי עיצבנה אותי... אבל ממש אהבתי את ג'ולי, את ליאה ואת יא-יא. אן ממש יפה אבל אני צופה לה מהפך אישיותי במהלך העונה... מי שלא רוצה לדעת את הסוף שלא תמשיך לקרוא: אני לא יודעת את השם של הזוכה, אבל היא בלונדינית נחמדה כזאת- כמובן שיעבירו אותם מהפכים חזותיים בתספורות וכדו' אז אני לא בטוחה מי זאת מעכשיו. אבל אני בטוחה שזאת לא תהיה אחת מהבאות: אווה, מגדלנה, טוקארה, ג'ולי, יא-יא, נורל, ג'ניפר או אמנדה. לסיום, אני מהמרת על ליאה די שקיבלה פרה ליום ההולדת.

niranat

New member
ההתרשמות שלי >>>

קצת איכזב אותי שהבלונדה עם השיער הקצר והפס השחור לא עלתה.. היא הייתה שווה ומאגניבה כזאת, ממש אהבתי אותה.
השלד הייתה פשוט דוחה, לא היה בה שומדבר שמתאים לדוגמנות - זה היה רזון ממש מוגזם ודוחה, לא נראה לי שיש מישהו אחד שזה סקסי בעיניו.
אם כבר העלו דוגמנית מידות גדולות בשביל הקטע, זאת שהעלו אותה הייתה חסרת כל פרופורציות וגם ממש לא יפה, מה שכן - היה לה אופי כובש. אבל אני חושבת שזה ממש לא הגיוני לקחת דוגמנית מידות גדולות, הרי היא *לא* תהיה דוגמנית העל הבאה של אמריקה, מן הסתם, אז מה הקטע? לא היה בה שום דבר "דוגמני" - היא הייתה ממש חסרת כל פרופורציות.
שמתם לב שרוב המתמודדות שחורות? אני דווקא יותר אוהבת יופי לבן, לא בקטע גזעני או משהו כזה פשוט זה יותר יפה לדעתי.
זאת שעובדת בחשפנות ממש חמודה לדעתי, יש לה מין "הרואין שיק" כזה - היא כאילו סתמית כזאת, אבל יש בה משהו מיוחד עם זה. ממ זה הכל... כמו רבים אחרים אני נכנסתי לאתר הרשמי כדי לבדוק משהו וגיליתי מי המנצחת... ררר כל כך מבאס! עד כאן - שבוע טוב לכולם!

JULI4561

New member
ואיי אן מזה מהממת .. @@!!

ואווה גם יפה ..אבל בטח היא תיהיה כמו קמיל כזאת .. והיתה אחת חשפנית מזה חמודה אני נרוא אהבתי אותה היא מזה יפה .. ואני הפסדתי את הקטע שעפו בקבוקים של בירה מה זה היה כאילו איך זה התחיל אני פשוט היתי צריכה ללכת לחמש דקות באמצע ולא ראיתי :(

הם היו בבר... רקדו.. נהנו

איזה אחת שגם בילתה במקום... אמרה להן שיעיפו ת'תחת משם או משהו ונקבעה תחרות ריקוד בינה לבין זאתי עם השער האדום... הכול יפה אבל כששלנו רקדה השניה שפכה עליה בירה.. אז בתגובה היא שכבה עליה משהו גם(יש להזכיר שכל מה שהבחורה שלנו יודעת זה אלימות.. כי ככה זה איפה שהיא גדלה) ואז השניה התחילה לזרוק כוסות ובקבוקים... והבנות שלנו עזבו את המקום..

victoria777

New member
הרזה ממש לא מזכירה את שנדי

שנדי נראית דבה לעומתה.לא בחרו אותה בסוף,נכון?

victoria777

New member
שנדי הייתה רזה בצורה מחרידה

ואיימי היא פשוט שק עצמות מהלך.זה נראה הרבה יותר גרוע ממבנה הגוף של שנדי.

נכון..

על שנתי ראו שהיא רזה.. כאילו מאוד רזה אבל לא רזה חולה... על איימי ראו שהיא רזה חולה אני תמיד מסתכלת על הידים... שם אפשר לדעת מי רזה -רזה ומי רזה-חולה

לשנידי,

יש מבנה גוף גמלוני שכזה. היא פשוט רזה. השניה רואים בבירור שהיא אנורקסית... היא פשוט שלד, תסתכלי על הפנים שלה ותראי. אגב- הבנות שהכי התרשמתי מהן אלו: אווה - שלדעתי היא הממשיכה של רובין וקמיל אבל מ-ה-מ-מ-ת, ואם היא לא תעלה לגמר או לפחות תשאר בין החמש הבנות האחרונות אל תקראו לי שירה. ואמנדה - הבלונדה עם העיניים הכחולות המהממות שהיא תתעוור בגיל 30.

s a p i r 4

New member
היה פרק שוה ביותר.!!

אהבתי את טוקורה הזאת אבל היא לא יותר מדי גדולה בשביל להיות דוגמנית? גם לדגמן לנשים גדולות זה לא יותר מדי?? לא נוראאא ואין אין יש משהו בעיניים של אווה שתפסו אותייי היא מהפנטת!! יאללה אני מתה כבר לחכות לשבוע הבא

למעלה