שירשור הפרק השבועי - פרק 10

omer719

New member
../images/Emo41.gif שירשור הפרק השבועי - פרק 10 ../images/Emo41.gif

לפי מה שהבנתי זה סיכום משימת השינה, אבל אולי יחשפו איזה משהו מעניין, וזאת עדיין סיבה מספיק טובה בשביל להביע את דעתנו! דיון נעים

omer719

New member
ד"א טעיתי בספירה של יום ראשון../images/Emo122.gif

כנראה... בגלל שבטלוויזיה כתוב פרק 10 על היום, אז נלך לפי מה שהם אומרים

ערוץ 2 מתחמן את הצופים? ../images/Emo12.gif

משדר עכשיו את הקטע של קבלת הברכות ולצופים נותן את ההרגשה כי מדובר בשידור חי למרות שזה היה שלשום..

ציפורת26

New member
נראה שכל השידור היום צולם מראש

שימו לב שיש תרגום! ובינתיים לא משדרים מהבית ממש עובדים עלינו

יNOT

New member
מעניין למה....

למען האמת אני כבר לא מחזיק כל כך מהצופה הממוצע שיידע לחבר את חלקי הפזל לבד גם אם היו אומרים לציבור שזה צולם כבר ביום ראשון. לפי דעתי רוב הציבור פשוט מורכב "מיוסי בובליל", אם זה בגישה או באינטלגנציה. התגובה של הצופה הממצוע הייתה יכולה להיות באותה מידה כמו התגובה של יוסי כשגילה שרק הוא עבד במשימת העובד "מספר 1" , ובינתיים הציבור מקבל את היותם "עובד מספר 1" , בלי קושי.

מורכב מ"יוסי בובליל"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!@!!../images/Emo118.gif

הרגת אותי
אני מניח שהם באמת מסתמכים על זה.. אני קלטתי שזה מיום ראשון כי כולם לבשו את אותם הדברים.. אבל מן הסתם, לא היה כתוב "שידור חי" ולא היה קהל כשארז ואסי ישבו אז זה היה שקוף מההתחלה. הפרק של אתמול קצת צבט אותי, כשהם אמרו "הפרק הכי טוב מההתחלה" היתה לי הרגשה שהם באמת ציניים - מה שהסתבר כנכון, הפרק היה לי קצת מיותר

JasPoint

New member
הם אמרו שזה הפרק הכי טוב בתשס"ט

וזה הפרק הראשון של השנה החדשה, ככה שלא הייתה לו איזה תחרות...

shellram1975

New member
אל תהיו נאיבים

בכל ריאליטי ההפקה מתערבת ובעצם עובדת על כולנו... אל תקנו כל מה שאתם רואים. ההפקה שולטת בכל שם. לא מאמינה שהכל לגמרי מאולתר וספונטני.

shellram1975

New member
ובגלל זה הוא לא הצליח לקרוא? זה סיפור אחר אבל

אי אפשר להתעלם מכך שהבן אדם הזה עילג ורחוק מלהיות איינשטיין

לא יפה , הרי אמר בפירוש שאין לו

משקפיים, זה אומר שהוא לא יודע לקרוא, מאוד לא מנומס, מאין לך?

עינב מיהרה לקרא במקומו לחפות על גודל הפאדיחה

זה לא שהוא לא יודע לקרא ...ונניח לרגע לתירוץ המשקפיים. אממה כל פעם שצריך להפעיל איזה חישוב או כישור אחר [די סביר ו אלמנטרי כמו לקרא שעון] הוא תמיד נתקל ,משום מה, בבעיה...

quarantine

New member
משקפיים הם לא תירוץ. ודבר שני יש אנשים שיהיו

יותר חכמים מאחד שלמד תואר שני. גם אם אדם לא גדל במסגרת אינטלקטואלית זה לא אומר שהואחסר יכולת. ואנשים בוחנים את יוסי לדעתי לפי המבטא אבל אם מגרדים את כל מה שמסביב מגלים שהוא חד מחשבה ושם לב לדברים שרוב הדיירים לא שמו לב אליהם. לפי התגובות בפורום ובכלל גם בבית רואים שלא משנה מה נעשה עדיין קיימת הפלייה כלפי המזרחים גם אם היא שקטה היא קיימת. למזרחיים זה לא מפריע כי הם אוהבים את הצורה שהם מתנהלים, ככה הם. אבל מצד האשכנזים לפעמים רואים מעין סלידה ונהנתנות מהעובדה שיש מישהו שעל פניו נראה יותר טיפש מהם(למרות שהמצב לא כך לדעתי). תסתכלו מעבר לתחפושות או לקול הערסוותי אנשים.. יש שם אחלה אנשים. אם זה היה תלוי בכם חצי עולם לא היה קיים.

shellram1975

New member
אני יכולה רק לדבר בשם עצמי...

והאחרונה שיכולה להיות גזענית נגד מזרחים זו אני כי אני נשואה לגבר מזרחי והמשפחה המזרחית המקסימה והמאוד אינטליגנטית שלו זו המשפחה הכי כייפית והכי נעימה שהיה לי כיף להעביר עימם את ארוחת החג יותר מאשר עם המשפחות של האשכנזי שאיתו יצאתי לפניו. ו... לא לי ולא לבעלי יש תואר אקדמאי כלשהו. ואני האחרונה לחשוב שמישהו בעל תואר אקדמאי יותר חכם ממישהו ש"רק" סיים תיכון. זה אותי לא מרשים. אני מתרשמת מהדיבור של הבן אדם ולא המבטא, אלא התוכן. וכן, הוא ערס ויש גם ערסים אשכנזים, זה לא קשור לזה, לא בעיני. ואיך שהוא לא זכר את התאריך יומולדת של בתו עינב אלא משהו כמו 251 (סתם זרקתי מספר, לא זוכרת איך זה הלך בדיוק , אבל בטח אתם זוכרים את זה)

למעלה