שירשור הפרק השבועי - פרק 10

איתי בל

New member
על סמך זה שהיא אמרה שזה סיליקון

טוב בימים הראשונים הם לא העבירו על זה דיונים שלמים עינב לא יכולה להיות אחלה אישה היא בקושי אחלה ילדה היא לא יודעת לפנק היא מפונקת היא תצפה שהגבר שלה יפנק אותה מהבוקר עד הלילה היא מחפשת מישהו שיעשה מנמה מלכה ולא מחפשת לעשות מלך ואני גם לא רוצה שיעשו ממני מלך גבר שיהיה לידה יהיה מכור לאספירין היא לא אשת מטבח בעליל איפה אתה חי? היא ילדה קטנה ומפונקת חוץ מזה גם אם היא מבשלת... אז מה אני אמור לראות בכל טבחית כאשת חלומותי? עינב כמו שאמרתי היא בהמה אמיתית זה לא קשור לדיאטה שלה ומה זה לשנות את הדיבור שלה זה היא אם נשנה את כולה אז כן היא תהיה מושלמת אבל...מה הטעם הבחורה בהמה

איתי בל , חבל שכך אתה שופט אנשים.

היא אולי נראית מפונקת, אבל, רואים שהיא אחת שיודעת לאהוב ולתת אהבה והיא בטוח תכבד ותעריך את הגבר שיהיה .

איתי בל

New member
איך את שופטת אנשים?

מה חבל באיך שאני שופט? בדרך שבה אני שופט? את יודעת מה הדרך שבה אני שופט? באיזה דרך את בחרת? חבל המסקנות שאני מגיע אליהן? זו המסקנה וזה נכון ושלך בהחלט שגויה מה גורם לך להגיד חבל שכך אני שופט אנשים אני תמיד אמור לשפוט אותם בטובה? מה?

קפרי

New member
עינב תדרוס גבר עדין, היא צריכה משהו אגרסיבי

וגס כמוה כי משהו אחר לא יבין לעולם מה היא רוצה ממנו עם הוולגריות שלה. הניגודים במקרה זה יכולים "להרוג" את השקט וגם את האחר היותר ערני ומפולפל.

אני חושב

שצבר ענה כך לא מפני שזו האמת . אלא מפני שהוא חשב שכשאדם משקר הדופק עולה . תוצאה של אדרנלין ומבוכה . ולא שיש משהו פסול בעינב אלא פשוט הם לא ממש באותו העמוד בכל הנוגע לעניינים שבינו לבינה . הסיבה שזה כשל היא שזה היה שקר גס מידי וכולם ידעו שלא מדובר באמת ולכן לא היה בכך לחץ . אם הוא היה עונה את האמת ( אם יש כזו ) סביר להניח שדפיקות הלב היו מגיעות לסביבות ה 130 כבר אז . אבל מי יודע אולי הוא היה רציני ? מי חשב שונסה ואיתי יתאימו ?

יש לך פטור מרופא ?

אתה לא יכול לקרוא יותר מידי ? אם זה לא מעניין אותך אז זה לא ממש משנה מה האורך . אם הזמן שלך עד כדי כך יקר אז לא הייתי מתמקד דווקא בתוכנית כמו האח הגדול . אם אני משעמם אותך אתה כמובן יכול לדלג על כל התגובות שלי . ואני כותב את זה רק בגלל שנראה לי שאתה צריך הזמנה מיוחדת לעשות כן . ומאוד השתדלתי לתמצת את הכל לפחות מ 10 שורות . כדי שהפעם תקרא את זה ולא תתעייף באמצע .

התשובה הנכונה היא תשובה מספר 1!

אתה מבין, כשכתבתי את זה לקחתי על עצמי שיהיו 2 אפשרויות: 1. שלא תאהב את הכתוב ותחזיר באותה מטבע 2. שתיקח את זה בהומור כי אתה בעצמך מודע לאורך ההודעות שלך תכלס, לי אישית אין בעיה תכתוב מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה..

זה בסדר ../images/Emo8.gif

אני יצאתי מנקודות ההנחה הבאות : או שכתבת את זה בהומור או שכתבת ברצינות . ניסיתי להגיב ל 2 האופציות בפחות מ10 שורות ( אתגר עבורי כפי שאתה יודע ) . אבל רק שתדע שזה בסדר , אדם שמאמין בלהעביר ביקורת אסור לו להיות רגיש מידי כאשר מעבירים עליו ביקורת ( אם כי אני יותר אהנה אם הביקורת תהיה מנוסחת ומנומקת ) . ולכן אין לי ממש בעיה עם שכתבת ( מה גם שאתה צודק ועם עובדות קשה להתווכח ) .

הוא אמר את זה כי הוא הכי פחות מעריך אותה

זאת היתה הכוונה שלו לפי דעתי. למרות שבעיני הוא סתם דפוק מתנשא.

quarantine

New member
מותק זה היה בצחוק לפי איך שזה נראה סקס עם..

הבנות זה דבר האחרון שמעניין אותו לפי הבדיקה של האקג זה לא הזיז לו. מה שאומר שמדובר באמת בבן אדם מיוחד.

דורוN

New member
שי שובר את שיאי הדמגוגיה

ביקשו ממנו לאחל למישהו אחד בוילה שנה טובה, אז הוא אמר שהוא לא יכול לאחל רק למישהו אחד, כי זה כמו לבחור בין אבא לאמא. אז ההפקה ניכנע והוא ביקש משניים,אשר ורנין.

BeN ShaDe

New member
פרק 10 - הפרק בו התאהבתי באשר.

הפרק היום היה די משעמם (ומוקלט) , אבל היום הבנתי כמה אשר באמת מלך. אני כ"כ אוהב אותו כי הוא בנאדם ענק והוכחה לכך היא מספר האנשים שבחרו בו כדי לאחל לו שנה טובה. הייתי רוצה לראות אותו מגיע כמה שיותר רחוק (יחד עם שי , צבר ויוסי) כי מאוד מגיע לו. מוסיף לבית עם ההומור שלו , עם הדת וגם יודע לקרר ולהרגיע מתי שצריך. משפט התוכנית , איך לא , של אשר - "תסובב את המצלמה , אנחנו רוצים להתנשק".

Jason2

New member
אני ראיתי דברים אחרים לגמרי

שפרה פנתה אליו בשאלה על סמך הניסיון שלה, שאלה שבאה ממקום של התחשבות בשאר דיירי הבית וגם מתוך התחשבות באשר עצמו כדי שיהיה לו קידוש עם כולם ולא הדבר העלוב שהיה בסופו של דבר. ומה אשר עשה? התחיל להתנפח ולזלזל כאילו הוא היחיד שמותר לו לקבוע בעניין הזה. וגם ששפרה ניסתה להוכיח לו בעזרת הספר שהוא עצמו הביא, הוא עדיין זלזל והפגין ממש חוסר סבלנות. לאחר מכן הוא ועינב התחילו לפתוח ג'ורה ולכלכו חופשי ובגלל מה? בגלל שהיא לא מאמינה ופוגעת בדת ושהיא הגיהינום. הבן אדם קיבל את כל מה שהוא רוצה בבית כולל תמונות של התינוק שלו וכולל בית כנסת. לדעתי לא מגיע לו כלום. מצטער אבל אם זה המלך שאתה רוצה, אני לא בעניין.

איתי בל

New member
הוא לא זילזל

הוא סך הכל ניסה לפתוח דיון לגיטימי איתה...היא אמרה משהו שמאוד נוגד את מה שהוא חושב והוא גם היה בטוח בעצמו שמה שהיא אמרה זה אבסורד היא הביאה ספר...פתחה דיון הוא רצה לדבר על זה היא שתקה אמרה עזוב אתה צודק אני טועה והיא יצאה עם המילה האחרונה מה שבאמת לא בסדר... לא רצית לדבר על הנושא אל תפתחי אותו לא נעים לך תשתקי... אבל אל תגידי מה שאת רוצה ותברחי מהדיון זה לא ששפרה היא בנאדם רע או משהו פשוט אשר לא מצליח להבין את הסלידה שלה מהדת והיא לא מבינה שזה שיש לה סלידה הופך אותה ללא אובייקטיבית וגם כשהיא אומרת משהו שנכון וטוב יוצא לה רע אין מה לעשות לא משנה מה היא תנסה להגיד לאשר בראש שלה היא תדמיין שהיא אומרת את זה לאבא שלה אז לא פלא שאשר ירגיש קצת נפגע גם אשר וגם שפרה צודקים ומגיבים בצורה לגיטימית פשוט עניין של חוסר הבנה

למעלה