שירשור הפרק השבועי - פרק 10

קפרי

New member
אחלה אנשים יש גם בין אנשים אוטיסטים, גם

בין טיפשים, אם אדם טוב זה לא אומר שהוא חכם. אדם חכם קולט מהר מבטא, שפה, חישובים גם אם לא למד. יש גם חוכמה אינטלקטואלית ויש חוכמת חיים וחוכמת חיים מגיעה עם הגיל והנסיון אבל טיפשות זה דבר מולד, כישורי למידה זה דבר נרכש , משולב בכישרון טבעי. המזרחיים עצמם מרגישים את האפליה גם אם היא לא נכונה ומדגישים אותה בכך שהם כל הזמן אומרים שיש אפליה . הקול של הבן אדם זה חינוך ותרבות, ואין ספק שאני יודעת שיש עדיין במגזרים ומשפחות מסויימות הבדלים, מה לעשות? אני חצי חצי ומרגישה את ההבדל, וכן החצי של המשפחה המזרחי יותר חם, מסביר פנים אבל עם דעות יותר קדומות ותרבות שונה (לא הצעירים) והחצי של אבא שלי יותר קר ומרוחק אבל מאוד שונים תרבותית ובתפיסת חיים (לא אפרט יותר מידי כי לא רוצה להעליב שום צד, אוהבת את שינהם כי אני שייכת לשניהם).

קמבילי

New member
ליוסי היה אירוע מוחי קטן

הקושי שלו בקריאה ובחישוב מספרים הוא מעבר לקושי נורמלי, ולכן אני נוטה לחשוב שאלה שאריות זעירות מהאירוע שקרה לו. אני לא יודעת, אולי.

קפרי

New member
שהיה בריא, אבל אירוע מוחי לא עושה משהו יותר

חכם גם אם היה. לא מדובר כאן בסיבות ללמה הוא כזה אלא מה הוא. ואנשי עסקים מצליחים כי הם ממולחים ולא כי הם חכמים, כראיה מלא מלא חכמים שאנשי עסקים משתמשים בהם כי הם יודעים יותר לתמרן ולתחמן , והם יותר מפולפלים. יש לי בן חכם שסיים את התיכון בכתה י', הוא עם תואר שני בגיל 25 ועובד בחברת הייטק גדולה עם משכורת יפה אך מסודר ולעומת זאת הבן האחר פחות חכם בהרבה לפחות אינטלקטואלית, החשיבה שלו פחות מהירה, התפיסה שלו יותר רגילה אבל פתח משרד מאוד מצליח בלונדון ועושה יופי כסף לעומת האח שלו. למה? הוא יותר אסרטיבי, יותר תחמן, יותר פתוח אבל לא חכם כמו אחיו שיותר סגור ויותר עדין וישר כמו סרגל.

טלטוש

New member
הוא קווקא קורא מצוין

חבל שאת לא קראת את התרגום והבנת שהוא לא רואה טוב מקרוב בלי משקפיים. עינב עזרה לו כי היא התרגשה מהמכתב וגם כי זה אבא שלה, ואם לא היא אז מישהו אחר. מבטא לא הופך אדם לפחות חכם או יותר חכם, זה רק אומר שהשפה שבה הוא מדבר היא לא שפת האם שלו זה הכל. ואם הוא היה כזה טיפש אז איך הוא הפך להיות איש עסקים מצליח?

זה לא היה באמת או חובה..

פשוט ניסו להעלות לצבר את הדופק ל130.. אז שי שאל אותו את השאלה הזו..

לא מפתיע.. חכם..

אם היה אומר מישהי אחרת היו אומרים ואללה זה נדלק עליה.. על עינב יודעים מראש שהוא סתם אמר.. ברור שאם היה אומר את האמת היה אומר שפרה.. התחמקות יפה.

איתי בל

New member
אמת?

אני חושב שהוא אמר את האמת שי שאל סטוץ...מישהי ששווה רק סקס זו עינב...לא שיפרה

BeN ShaDe

New member
אתה מעדיף את עינב

על פני קרן / רנין / ונסה.... עזוב , על כל בת אחרת בבית?

איתי בל

New member
אתה מתעלם מהשאלה

מעדיף בשביל.. מה? בשביל זוגיות? בשביל להתחתן? הלביא ילדים לעולם? סם שיחה ידידותית? או זיון חד פעמי? גם בשביל זיון חד פעמי לא הייתי מעדיף את עינב ולא חושב שגם צבר מעדיף גם אם כן... סבבה מה שכן עינב היא בהחלט הבחורה שהכי מתאימה לסטוץ בהגדרה של סטוץ משמע בחורה שמזיינים פעם אחת וגם לא רוצים ליותר מזה ועזוב לא שווה זוגיות היא לא שווה סיבוב שני זו לגמרי עינב... פרחה מעצבנת עם שדיי סיליקון ההגדרה נכונה...

BeN ShaDe

New member
נו ועדיין

סטוץ עם עינב או עם קרן / רנין / ונסה או שאר הבנות? יש לך כוח לשמוע את כל הזיוני שכל של עינב בדייט?

איתי בל

New member
חחח סטוץ זה לא דייט

סטוץ זה ללכת למועדון לתפוס את הבחורה עם החזה הכי גדול לקחת לשירותים לתקתק וללכת בלי לדעת מה השם שלה אפילו אני מניח שאם היו שואלים את מי היית לוקח לדייט התשובה הייתה מאוד אחרת אבל גם מאוד לא מעלה את הדופק האמת שאם כבר מאוד ריגש אותי איך שהעלו לצבר את הדופק גם איך ששי ידע לעשות את זה...זה היה ממש יפה איך מצד אחד שי תכלס פוגע בו... אבל בצר מקבל את זה עליו מצד אחד ומבין שצריך אז לא כועס על שי מצד שני הוא לא מנסה לא להיפגע הוא רציך להיפגע כדי שיעלה הדופק אז הוא פשוט סופג את מה ששי זורק עליו... זה היה קטע קטע

cookies10

New member
למה ללכלך על עינב

אני חושב שעינב יכולה להיות אחללה אישה מכל הבחינות היא יודעת לפנק וכל גבר שיהייה לצידה יהייה מאושר היא אישה טובה ואמיתית יודעת לבשל אשת מיטבח והיא תעשה מהגבר שלה מלך... זה מה שהגברים צריכים מהנשים בבית... מה בגלל שהיא קצת מלאה שתעשה דייטה ולגבי הדיבור שלה גם זה אפשר לשנות והסיליקון מאיפה אתה יודע שזה סילקון ואולי זה טיבעי... על סמך מה אתה קובע...

למעלה