שירשור הפרק - פרק 8

droriko

New member
לא לבכות

בן אדם רגיל היה עומד /יושב במקום וקופא, ככה היה עם ערן , ככה היה היום עם ליאון שניצב בין 4 האחרונים (על הבנות אני כבר לא מדבר) תשמע זו סיטואציה שנאי לא מאחל לאף אחד (ועוד אחרי שהצהרת שמאה אחוז שאתה נשאר כי כולם אוהבים אותך בבית)

Eloola

New member
איזה לא נשבר? איזה קור רוח?

המבט הערסי-הנוקב שהוא דפק שם שניה לפני הסוף היה יכול לפלח את מי שעומד מולו. רק עשן מהאוזניים היה חסר שם. רק איך שהוא קם ישר וחיבק את ג'ני והתפרק בצורה הכי זולה שיש, מראה כמה הוא ל-א גבר. ובלי קשר לזה, הוא האחרון שהייתי מעניקה לו את התואר הזה בחיים האמיתיים.

droriko

New member
ברור שהוא היה במתח ,הוא בכל זאת בן אדם

אבל איפה תמצאי אחד שבנוסף להתרכזות שלו בהדחה מוצא זמן גם לנחם מישהי שבוכה ולעודד אותה

Eloola

New member
מה הבעיה? זו התגובה הכי רציונלית במצב כזה.

כל ההיי מאותה התרכזות בהדחה צנח בשניה אחת ובגלל שלא לרמה שלו לצעוק "יש!", הוא רץ לפרוק את זה על ג'ני במסווה של "אנחנו אוהבים אותך בלהבלהבלה-אני תופס זמן מסך בלהבלהבלה- מוריאל רואה אותי וחושבת שאני גבר בוהוהוהו, גבררר, יההה".

Eloola

New member
לפני שהכריזו על המודחת,

הוא היה עסוק בלשבת על הספה ולדפוק את המבט "אני כוסון ושמישהו ינסה לעצור אותי" שלו, ונאכל מבפנים. ממש, רק ג'ני הייתה לו בראש.

droriko

New member
הוא לא עודד את ג'ני, הוא עודד את רנין

תראי עוד פעם את השידור באתר של קשת

Eloola

New member
אה, כשהיא מאינסטינקט שפשפה את הראש שלה בו,

אז הוא שלח יד וחיבק אותה. תבינו, שי צריך את רנין קרובה אליו, ולהפך.

droriko

New member
אני מסכים איתך שיכול ילהות שזו הצגה

הקטע שבן אדם בלחץ כזה, בדרך כלל כל כך יקפא שגם על לעשות הצגות על אנשים הוא לא יהיה מסוגל .

איתי בל

New member
נעשה סדר

שי לא טיפש כשזה הגיע ל4 האחרונים שזה הוא ליאון ג'ני וקרן הוא ידע שאין מצב שזה לאון והיה בטוח מספיק בעצמו כדי לדעת שזה לא הוא הוא קיווה שזו קרן וחשש לג'ני ברגע שקרן יצאה מהמשוואה הוא כבר הבין את ההשלחות לעצמו הוא לא חשש גם אם היה יוצא זה לא היה שובר אותו גם לג'ני הוא לא חשש הוא יודע שהיא תקח את זה בסך הכל ברוח טובה הוא חשש לרנין וזה היה ברור הבחורה מאוד תלותית וזה ברור שהוא ישבור אותה כן בזמן שהמצלמה הייתה בקלוז אפ עליו לראות את החשש שלו האם יהיה מודח והמטרה של לשים אותו מול ג'ני הייתה בתקווה לראות אותו משקשק הוא לא הסתכל על המצלמה ולא כלום הוא הסתכל על רנין ודאג לה ברגע שהודיעו שג'ני הודחה הוא נתן לה חצי חיבוק של פרידה והלך לנחם את רנין וזהו לא מגיע לו את כל הכבוד על זה...לא כל אחד היה עושה את זה אבל כל אחד היה צריך לעשות את זה לא הייתי קורא לו על זה גבר הייתי קורא לו על זה בנאדם שזה תכלס הרבה יותר מהרבה אנשים רנין לעומת זאת םא לא הייתה חושבת על עצמה רק הייתה מנחמת את חברה שלה שהולכת במקום לבכות על מה מר גורלה וכמה מסכנה היא שהעיפו את ג'ני מהוילה

u r a n i a

New member
איזה קור רוח, לא ראית איך הוא קפץ על ג'ני

כשהודיעו שהיא הודחה? ברור שזה יותר מהתרגשות על שהוא נשאר. מרוב הקלה ושמחה הוא המשיך אל רנין. זה הכל.

Lomsahne

New member
מזה מה קורה פה ?

ארז טל מדבר עם הדיירים וטוען שהם בשידור חי ועכשיו קראו לשפרה לחדר של האח הגדול...

AgAm S

New member
לגבי נעמה - מדהים מה שעריכה יכולה לעשות ..

לא הראו חלקיק ממה שהיא עוללה בבית. העיקר להוציא את שי מפלצת .. אני מקווה שאנשים לא תמימים וידעו לשמור על האנשים הנכונים.

Eloola

New member
אם כבר, ההפקה הפתיעה לטובה היום.

אי אפשר לדרוך על בנאדם כשהוא יוצא ויושב עם הילדים שלו באולפן, היא גם ככה עברה מספיק וגם ככה הוצגה באור שלילי (ואני לרגע לא בצד שלה, אל תטעו). סוף סוף ההפקה הראתה גם צד אחר (הצד האמיתי) של שי, ולא הוציאה אותו כמו תמיד כאיזה מותק שעושה סדר ומארגן רשימת קניות. אם יש בנאדם זבל, זה הוא, אני מקווה מאוד שעד סוכות הוא יישב בבית ויקשקש בזנב למרגלותייה של ה-מוריאל.

למעלה