שירשור הפרק - פרק 8

אריאל5

New member
להערכתי גם בציבור הצופים

שי אהוב. בגלל ששי הוא עם כריזמה (אולי יותר מדי) והוא יוזם דברים בבית מקניות ועד צעקות על מי שצריך לצעוק הוא מייצר אנטוגוניזם אבל באותו רגע הזדהות ואהדה אצל אנשים אחרים כמוני למשל.

חחחחחחחחח

לא יודעת להפסיד בכבוד ? " הורידו לה עוד קצת כדי להשאיר את שי, והעיפו אותה." קונספירציה ? ואולי רק אולי , כל מיני פירסומים אלימים כנגד שי ייצרו אנטיגוניזם כלפיי הדעות שהוצגו באותם הפירסומים והביאו לגל של תמיכה במועמד שי ? ואולי הנסיון הפאתטי לנסות לבנות אסטרטגיות על מנת להדיח מתמודד בודד כאשר ההצבעה מבוססת על תמיכה כשל כישלון חרוץ ? אבל הרבה יותר נוח וקל לאלה שלא יודעים להפסיד בכבוד לרמוז על קונספירציות .

yshy

New member
את באמת חושבת

שההפקה עושה את הדברים האלה? אני רוצה לומר לך שהמון אנשים בסביבתי הימרו שג'ני תעוף. זה לא הפתיע רבים. לי דווקא נראה שקרן היתה צמודה בקולות לג'ני.

ליטליקSD

New member
להיפך.

זה אולי אומר שהוא במצב קולות דומה לשל לאון ויוסי. זה היה אקראי לגמרי.

t o b i

New member
תגידו על ג'ני מה שתגידו

הבן אדם היחיד שיצא מפוקס ומחוייך עם המון המון כבוד ערן הטמבל הזה בכלל לא חשב לפני שהוא דיבר ישר האשים, כנ"ל מיקי כולם נראים מודעים כאלו לעצמם ובהיסטריה ג'ני יצאה תותחית ואיניליגנטית ישר שאלה מי ראש הממשלה עכשיו את ערן ניסו להאכיל את זה בכפית והוא היה עסוק בעצמו-בלמשוך רוק ולהגיד שאף אחד בבית לא מאמין שהוא הודח... סחתיין ג'ניה..הפתעת אותי

Jolleen

New member
(Y)

אני אוהבת אותה. היחידה שאני באמת יכולה להגיד שאני חושבת שהיא בן אדם טוב, ישר, חכם ויפה מבפנים וגם מבחוץ. כל הכבוד ג'ני שנשארת את, פשוט את. (Y)

ExsoTic Cop

New member
שוב אין מסיבה אחרי ההדחה?איזה שעמום..

המסיבות אחרי ההדחה והקריוקי היה הדבר הכי מהנה בתוכנית הפקה דפוקה שעמום טוטאלי במקום שיעשו איזה משהו.

shy6

New member
עריכה מגמתית

לא הראו את שי אומר לנעמה שתלך להזדיין וגם לא הראו שהוא אומר שאם היא תשאר בוילה מה שהוא עשה לה עד עכשיו זה כלום ושהוא יגמור עליה. נעמה בכלל יצאה מלכה מהתוכנית הערב, רק עורכים קוסמים יכלו להוציא אותה ככה.

Lomsahne

New member
לא ואותה הוציאו ממש מלאך..

תעשו לי טובה לא הראו מלא דברים פוגעים שהיא אמרה על אנשים חוץ מעל לאון שהוא חסר אישיות... על ג'ני היא אמרה שהיא לא אינטלגנטית על רנין שהיא פתאטית על שפרה שהיא נחמד מדי וזה מגעיל על צבר שהוא זבל ושטן ועל שי שהוא חרא וזבל וכו' וכו' אז תפסיקו כבר אם כבר יש פה מישהי שהוציאו הכי טוב יותר ממה שהיא זאת נעמה.

Lomsahne

New member
וואי אני ממש מתנצל...

אני פשוט בלהט הרגע ואפילו לא טרחתי לקרוא את החצי האחרון של השורה האחרונה... אני ממש מתנצל.

Lomsahne

New member
נשבר לי הלב...

שככה זה עובד בטלוויזיה,שמי שמעניין נשאר ומי שלא לא,ולא מי שהכי ישר נשאר ומי שלא לא כי אחרת קרן הייתה עפה על טיל... אני רוצה להבין מי אשכרה לקח את הפאלפון שלו ושלח SMS בשבילה ? ראיתי פה בפורום כאלה שמצביעים לקרן כדי להעיף את שי,אין דבר יותר מטומטמם מזה...חוץ מזה שהתכונית זה לפי מי שאתה אוהב לא לפי מה שאתה שונא... ומישהו גם מוכן להסביר לי בבקשה למה עשו לי התקפת לב עם לאון ? זה סתם היה מיותר כבר התחלתי לחשוב שעם כל הספקיולציות פה בפורום של להצביע לג'ני ולקרן שבסוף שחכו להצביע ללאון,למזלי זה לא קרה ועכשיו הוא בטוח ללפחות עוד חודש {מי ישים את השם שלו בזמן הקרוב ?} אלא אם כן כמובן ההפקה שתחמנית הזאת תעמיד עוד פעם את כולם להדחה... אני מאמין שמעכשיו אנחנו נראה עריכה שתתאים בדיוק לפי ההצבעות,מי שקיבל הרבה הצבעות יופיע בפרקים הבאים הרבה ומי שלא לא ותאמינו לי שאנחנו נשים לב לזה.

droriko

New member
ברור שמשאירים רק את מי שמעניין

טלוויזיה זה לא בשביל ערכים הרי אנשים משעממים יש לך בשפע בסביבתעבודה/לימודים/צבא כל הקטע של טלוויזיה זה להתבדל מהמציאות שלך(ושלי) ולספק אנשים יותר פיקטנים מהרגיל, גם אם הם חארות

droriko

New member
ריאליטי זה טלוויזיה

הוא לא אמור לשקף את המציאות היומיומית, זה לא טלוויזיה מקומית (יאק)

Prime Time

New member
וואו, שי

נראה ממש לפני ההדחה כמו אחד מהאברגי'לים/אלפרונים. איזה פנים רעות. *רק שמחר לא יחכה לי ראש של סוס מת באוטו* חבל שהוא לא הודח, העדפתי שהעציץ היפה ישאר. אבל לפחות אולי זה יחליש את רנין.

Prime Time

New member
שכחתי להוסיף ששהפקה שיחקה אותה עם

הבית כנסת לאשר. אפילו אני התרגשתי

למעלה