שירשור הפרק - 7 - הדחה - 21:00

omer719

New member
../images/Emo41.gifשירשור הפרק - 7 - הדחה - 21:00../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

היום ב- 21:00 בערוץ 22 יודח המתמודד השלישי מהוילה, מי זה יהיה? עינב? שפרה? ערן? קרן? או נעמה? זה הזמן שלנו להמר, להגיד מה דעתנו על הפרק ועל המועמדים!!! רק לא לשכוח את חוקיי הפורום החשובים:
חל איסור על שימוש בלשון בוטה בהודעות בפורום.
אין להוציא דיבה ו/או לשון הרע על גולשים אחרים, וגם על מתמודדי התוכנית, אל תשכחו שגם הם בני אדם!
חל איסור להציף את הפורום, אדם שיציף יוזהר והודעותיו יימחקו ולהבא גם ייחסם. ולשרשר לנושא הזה חברים, לא לפתוח כול פעם נושא חדש! בשביל שיהיה יותר כיף להעביר את הדיון הזה על גביי הפורום
אז שיהיה דיון נעים!

תחזית: ערן ונעמה יהיו אחרונים ובסוף נעמה תודח

וכך כל הצדדים יצאו מרוצים, שאר דיירי הבית שרצו להדיח אותה אפילו היא עצמה תחסוף עוד שבוע של סבל בבית ותחזור למשפחה שלה.. קרן תחזור להיות חברה של כולם והבנים ימשיכו לעשות קומבינות ואסטרטגיות..

yshy

New member
על מה את מדברת?

כנראה שאת לא מעודכנת בעלילות נעמה וקרן או שאת פשוט תמימה.

yshy

New member
על מה את מדברת?

כנראה שאת לא מעודכנת בעלילות נעמה וקרן או שאת פשוט תמימה.

N o a m V

New member
מסכים, אחת מהן חייבת לעןףףף

......ואיזה חולצה אדון לאון דפק היום

eli7r

New member
לדעתי

יודחו שניים הפרסומת היתה האם ערן וקרן יצליחו להדיח זה את זו וזה קצת מוזר אם רק אחד היה מודח היו צריכים לנסח את זה אחרת

omer719

New member
יש סיכוי :O

אמרו שהאח הגדול ישנה את החוקים ועשו מזה דרמה, אני מקווה שזה לא יהיה סתם מאכזב

N o a m V

New member
בהתחלה גם אני חשבתי על זה

אבל יותר ניראה לי שהכוונה בשינוי לגבי השבוע הקרוב, כלומר ששבוע הבא לא תיהיה הדחה בגלל החג..........האמת אני מקווה שאני טועה ואתם צודקים, יהיה כיף לראות הדחה כפולה - נעמה וערן .

שי קרן19

New member
אני מקווה ששיפרי שלי לא תודח..כי אם את צודקת

ויש שינוי אז במקרה והיא לפני אחרון בהצבעות היא תעוף

מהפה שלך לאלוהים....אני נקרע בין שנאה לנעמה

לתחושת גועל עצומה בכל פעם שאני שומע את קרן...

צפייה נעימה....../images/Emo24.gif

הולך להיות מעניין................ מעניין באמת מי יודח...אני מקווה שנעמה או ערן (עדיפות לערן)

למעלה