שירשור הפרק - 7 - הדחה - 21:00

תצביעי למי שאת רוצה להשאיר

עדיף שיהיה יוסי אם את רוצה להדיח את שי תצביעי לכולם חוץ משי

סאמוואן

New member
זהו שאני מוכנה לבזבז את הכסף שלי

רק על לאון ואיתי או באמת באמת במקרה הכי גרוע שליוסי לא יהיה סיוכי נגד מישהו אז אני מוכנה גם להצביע לו אבל לדעתי כרגע יוסי ולאון לא ממש צריכים את האס אמ אסים שלי כי חצי מדינה בטח תצביע להם בגלל זה אני מעדיפה להצביע כרגע רק לאיתי

קמבילי

New member
../images/Emo41.gif ניתוח: למי יש להצביע ../images/Emo41.gif

(כתבתי את ההודעה למטה אבל היא מתגלגלת לה לתהום) לאנשים הבאים יש מספיק אוהדים בחוץ ולכן אין טעם להצביע להם: יוסי עינב שפרה אשר ליאון אני רוצה לראות בחוץ את האנשים הבאים, לפי עוצמת הרצון שלי להעיף אותם מהגבוה לנמוך: שי רנין (נראה לי שהיא תקבל הרבה הצבעות מהפלח שלה, אנשים שלא הצביעו עד עכשיו בכלל, ולכן מי שלא רוצה להעיף אותה לא צריך לדאוג) ג'ני צבר (כמו לרנין, נראה לי שיש לו מצביעים בכל מקרה, במיוחד נערות חולמניות בעלות עיניים זגוגיות וכאלה שרוצים לראות את הרמז של שפרה מתממש. אז מי שלא רוצה להעיף אותו לא צריך לדאוג) לכן יש לדאוג לאנשים הבאים, המדורגים כאן לפי רמת האהדה שלהם בציבור מהגבוה לנמוך: ונסה (יש לה די הרבה אוהדים, לדעתי) קרן נעמה איתי אם כך: הכי חשוב להצביע לאיתי ולנעמה (סליחה מכולם, יש לנו משימה לבצע ואי לכך נעמה צריכה להישאר) העשירים ישימו עוד משהו על קרן, והכי עשירים ישימו גם משהו על ונסה.

אחרי מחשבה

המודחת הבא:ג'ני מהסיבה כי לבנתיים זה הולך בסדר כזה בן בת בן אז הבאה בתור חייבת להיות בחורה וזאת תהיה ג'ני,אני לא רואה מישהו שיצביע לה כדי להשאר,למרות שמבחינה אישית אני מעדיף שהיא תשאר,ויעוף צבר או שי ככה האוירה תהיה יותר נעימה בבית,נעמה צריכה להיות מודחת אחרי ראש השנה. עוד משהו קטן אם ג'ני בסוף לא תודח אז אשר/איתי יודחו כי גם להם הם יהיו מעט הצבעות. לסיכום:3 המועמדים להדחה שלי הם:ג'ני ,אשר ,איתי ושהמודחת כבר כמו שאמרתי זו ג'ני

Saladin

New member
ואיך?

מתי הדיירים יעלו את המועמדים? או שהפעם הם לא מעלים אותם והקהל בוחר מי יודח?

Saladin

New member
לדעתי האדם המעניין בוילה הופך להיות שי.

יהיה מעניין לראות את שי בלי ערן. ההשערה שלי היא ששי הולך עכשיו לגלות את כישורי הבחישה והמניפולציה שאני מאמין שיש לו. ערן היה סוג של מגן אנושי עבור שי. באותה מידה שערן הודח, חצי השטנה של הדיירים היו יכולים להיות מופנים כלפי שי. הרי ערן הודח על שום שהתחבר עם שי וצבר נגד נעמה וקרן. העניין הוא שלשי יש צל גדול יותר (ערן הוא גם הצל שלו). ובגלל זה לא העיזו להדיח אותו. אני בעד שי. אני חושב שהוא הולך להגיע רחוק במשחק הזה.

BeN ShaDe

New member
ערן. ../images/Emo2.gif

הדחה מפתיעה ואין ספק שערן ייחסר מאוד. לא רציתי שהוא יילך עכשיו. הוא היה בהלם וגם אני הייתי די בהלם , כי חשבתי וכ"כ רציתי שזאת תהיה נעמה. אבל הוא הביא את ההדחה הזאת על עצמו - בוילה כולם הצביעו לו בגלל קרן והאנשים בבית הצביעו כנגדו בגלל כל ההערות הגזעניות שהוא שלח נגד הערבים וההומואים. בקשר להדחה הבאה - אין לי מושג מי יהיה מודח. כולם מועמדים להדחה ויש כאלה שלא מעניינים כמו איתי וג'ני שיכולים למצוא אותם בקלות בחוץ ביום ראשון. הכל יכול לקרות.

למעלה