שירשור הפרק - 7 - הדחה - 21:00

shy6

New member
אם נעמה עפה יהיה שבוע מאוד משעמם בוילה

הכל יהיה נחמד ונעים מדי, ביום ההדחות הרוב יצביעו כמו תמיד ליוסי ועינב. ולה לה לה....

קפרי

New member
../images/Emo45.gif -עינב לא תעזוב יקירתי, יש לה קומונה

ענקית שתתמוך בה לאורך כל הדרך גם אם המיעוט צודק...

לדעתי עינב בובליל תודח ותחזור היום

לעיר האהובה עלי אשקלון,(אני אשקלוני) מעניין איזה שינוי בחוקים יהיה

השינוי בחוקים זה בגלל ששבוע הבא זה ראש השנה

ואי אפשר לעשות הדחה רגילה ביום שלישי. יש תוכנית רק ביום ראשון כנראה ולכן אחד יודח היום ואחד ביום ראשון..

omer719

New member
ואי מסכנה.

הרסו לה, היא ממש מתפרצת על כול העולם, אבל אין ברירה, היא עושה שטויות. אגב השבוע גם היא אמרה שהיא לא רוצה להצטייר פרחה, אז אמרו לה תשני את ההתנהגות וזה כי זה מה שאת עושה עד עכשיו, אז היא אמרה: מה היה עד עכשיו? כולה 6 תוכניות בטח בקושי רואים. היא לא ממש יודעת כמה רואים

yshy

New member
מה את אומרת?

איזה כללים? זוג התככניות צריכות לעוף-קרן ונעמה!!!!!!!!!!!

דעות לבנתיים

עינב ונעמה חייבות להיות מודחות ,אחת היום אחת שבוע הבא... אני לא יודע מה המשימה הסודית שאליה נבחר שי,אבל מה שאני יכול להגיד שזה המבחן שלו בכל התכנית,אסי עזר וארז טל צדקו במה שהם אמרו שהוא יצטייר כמנהיג של החבורה...אם שי יכשל במשימה הוא יועמד ,איך שאומרים הדיירים על הגריל. לבנתיים תכנית מאוד טובה

droriko

New member
תכנית טובה למרות ש.....

נותנים יותר מדי במה לקיטש זול. מעטים האנשים שממש מרותקעם מהרומנים-לא רומנים בין קרן לערן אושיפרה לערן או בין צבר לשיפרה או בין רנין לטייסר. לדעתי מי שצופה בתוכנית בעיקר צופה בשביל התככנות והמתחים . אין שום דבר מעניין ברגע אינטימי בין שני מתמודדים כאשר הוא מצונזר.

eli7r

New member
תחשבו על זה....

הוא יועמד על הגריל כי לא יהיה להם בשר לשים על הגריל

BeN ShaDe

New member
עינב בובליל = איכס , איכס , איכס.

יש לי כ"כ מילים מגעילות לכתוב עליה , אבל אני אעדיף לא לכתוב את זה פה. ההתפרצות שלה פה על כולם בגלל סיגריות זה ההוכחה האחרונה והסופית בשבילי שהיא צריכה כבר היום ללכת הביתה. לא מאמין שזה ייקרה היום , אבל אני מקווה שהאישה הרעה הזאת לך הביתה בקרוב.

אורישקי

New member
צמוד בין 3 דיירים..

נו כבר אמרתי,ערן,קרן,ונעמה אני מעדיף שערן יעוף כי כמו שנחפר-אם יישאר נצטרך לסבול אותו ואת החרא השני עוד הרבה

yshy

New member
תסתכל טוב יותר

אתה יכול להשוות בין נעמה וקרן לערן?

למעלה