שירשור השייט - 17.8

noam2001

New member
אוי באמת

בסדר הערה טיפשית, קיבלתי, אבל לא צריך לקחת ברצינות את כל מה שאני כותב.

Thierry Henry

New member
אתם יודעים מה יקרה בסוף...

כמו בסידני עם קלגנוב שהוא נאלץ לשוט בסוף בגשם ועם רוחות חזקות כי אם לא עמדו בלוח זמנים עם כל הדחיות

noam2001

New member
סיכום השיוט של לי

התוצאות עדיין לא רשמיות במאה אחוז (ערעורים וכו') אבל בכל אופן לי סיימה במקום ה-12 וכעת היא במקום ה-15 הכללי עם 42 נקודות שליליות כאשר המובילה בתחרות עם 14 נקודות ומקום 2-3 עם 16 נקודות. יש עוד 8 שיוטים והכל עדיין אפשרי אבל לי חייבת להשתפר כדי לאיים על מדליה. חבל שדווקא היום כשיש רוח חלשה היא מתחרה, אם היא הייתה מתחרה אתמול היא הייתה קורעת את כולן
.

k i d a n

New member
מה זה!?!?! אי אפשר ככה!!!

בסוף יטילו מטבע בשביל להחליט על המדליות! איך אפשר להתחרות ככה בלי רוח? בסוף יבטלו שיוטים וידחפו להם 5 שיוטים ביום אחד. תמיד זה ככה בתחרויות שייט... כל השנה רוח ואז שיש תחרות - פוף. אני בעד להביא מאווררים ולדחוף את גל!!! מי איתי??

גש1

New member
אם גל כבר כותב כאן

אז שייקח את הנייד לתחרויות וידווח בזמן האמת ונפסיק כבר עם כל אי הידיעה הזו. ממילא לשייט הרבה לא יוצא לו.

yuvalf90

New member
מה אתה מפגר!!שתוק כבר(גש1)

מה יש לך אתה רוצה שיצא מריכוז שתוק מספיק הוא כותב פה בלילה אז אתה רוצה באמצע השיוט בין שיוט לשיוט תגיד לי אתה מפג

גש1

New member
התכוונתי גם בשיוט עצמו

וזה נאמר בהומור, אגב. דבר שנראה לי שקצת חסר כאן בפורום (ולא שיש לי יומרות).

yuvalf90

New member
קידן אתה בדרן !

אין עלייך לא יאמן יזה צחוקים נפלתי מהכיסא מרוב צחוק יאללה יא מפגרים אל תנסו להצחיק כי אתם לא יודעים

chinuk

New member
זה ממש לא מצחיק...

זה שהבהלת אותנו או משהו- זה ברור שזה לא נכון- אבל זה פשוט לא מצחיק. לכל אלה שמנסים להצחיק- תכתבו פה את הבדיחות שלכם רק אם זה שווה משהו, ולא כמו הבדיחה הזאתי והבדיחה שהייתה מקודם על זה שגל ידבר עם הפורום תוך כדי השייט, כי זה לא מצחיק!!!!!!!!!

למעלה