שירשור השייט - 17.8

גש1

New member
כלומר לא לוקחים בחשבון את מה שהם

עשו בשיוט הזה? גם לא לסדר ראשוני בהתחלת השיוט?

../images/Emo41.gif שאר השיוטים נדחו

קורזיץ במקום ה-15, שאר השיוטים נדחו גולשת המיסטרל סיימה את השיוט השלישי במקום ה-12 וטיפסה שני שלבים בדירוג הכללי. גל פרידמן וצמדי ה-470 מחכים שהרוחות החזקות באתונה יירגעו. לי קורזיץ. קפיצה קלה מאת מערכת ONE 17/08/2004 14:40 גם היום (שלישי) נושבות רוחות חזקות באתונה, שפוגעות בלוח-הזמנים של תחרויות השיט. שיוטו של גולש המיסטרל הישראלי, גל פרידמן (3), נדחה בשל תנאי מזג-האוויר ואילו לי קורזיץ, שמשתתפת בתחרות המקבילה אצל הבנות, סיימה את השיוט השלישי במקום ה-12 ועלתה שני שלבים למקום ה-15. פרידמן אמור לקיים היום את שיוטים 3 ו-4, ולאחר מכן את השיוט הראשון בתחרות, שכזכור נפסל בשל טעות של מארגני תחרות השיט, שהוליכו את השייטים אל מחוץ לגבולות התחרות. השייטים הישראלים ב-470, ורד בוסקילה וניקה קורנצקי (18) ואודי גל וגידי קליגר (8), אמורים לערוך היום את השיוטים החמישי והשישי, שלא התקיימו ביום ראשון בגלל רוחות חזקות.

k i d a n

New member
כן אורן טעה

אין רוחות בכלל והגולשים נפלו לתוך המים כי לא הייתיה רוח שתזיז אותם...

d o r o n d

New member
לא הבנתי כלום.

בסופו של דבר מה שהיה היום ייחשב? כי אם לא אז זה דפוק בטירוף, יכול להיות שיחשיבו כאילו המצוף השני היה הסוף?

k i d a n

New member
שמע, הכל יכול להיות כבר.

זה כזה בלאגן... פסילות ורוח וחלקים לא חוקיים. ממש שוק ושכונה.

d o r o n d

New member
בסוף עוד התברר

שהם נסעו לים של ישראל במקום של יוון :\ אתה יודע, טועים בדרך. חחח

דור שוב

New member
איזה בלאגן.. מישהו מוכן לסדר את ה

עניינים בשבילי? מה קרה לקורזיץ ופרידמן (לא אכפת לי מה 470)? מה קורה עכשיו מי סיים ואיזה דירוג תודה רבה

chinuk

New member
קורזיץ סיימה מקום 12

והשייט של פרידמן הופסק באמצע או בגלל שהיו רוחות חזקות או ההפך...

למעלה