שירשור חדשים|-הכירות

kati666

New member
מגניב.עכשיו תגידו לי ברוכה הבאה.

כי בשרשור בקומונה אפחד כימעט לא אמר לי ברוכע :[ הו,אמ.צומי חע,כן. שם:קטי.3> גיל:14 שיר אהוב של MCR:הו,אני אוהבת את כול השירים.במיוחד את ההתחלה של All I Want For Christmas Is You. איך הכרתם אותם:כעיקרון התחלתי לשמוע ולעקוב אחרייהם רק אחריי הכתבה בראש 1.אבל אני בטוחה ששמעתי איזהשהוא שיר לפני הכתבה,כתבתי את שמו והדף נאבד. חוץ מזה? גרארד שביזון.אני לאהוב המון ג'רי :]

rotemg10

New member
אני..!

שם: רותם גיל: 16 וחצי שיר אהוב של demolition lovers :MCR איך הכרתם אותם: ראיתי את הקליפ של הלנה. בהתחלה שנאתי אותם ותמיד העברתי אבל אז ראיתי שג'רארד חתיך ונשארתי לשמוע את כל השיר ואז ראיתי אחרי יומיים את איים נוט אוקיי והתאהבתי.. :]

nowhere kid

New member
D=

שם: פאינה
שיר אהוב של MCR: לוידעת =/ לא יכולה לבחור אחד.
איך הכרתם אותם: לא זוכרת

whatsername 234

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: יוליה
שיר אהוב של MCR:אממ i never told you....
איך הכרתם אותם: ראיתי איימ נוט אוקיי בM|2

מזל טוב על הפורום!

שם:סברינה גיל:14 שיר אהוב של MCR:יש מלא ואין לי כח לכתוב:p איך הכרתם אותם:סיפור ארוך שגם אותו אין לי כח לכתוב חח

little thing

New member
להלה. :)

שם: שיר. גיל: 13 וחצי.
שיר אהוב של MCR: אין אחד.
איך הכרתם אותם: תאשימו את יוליה.

FallingStar

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: עדי
שיר אהוב של MCR: אמ. Demolition Lovers.
איך הכרתם אותם: ראיתי ב- MTV2 את הקליפ ל-Ghost of you. איזה כיף שיש פורום סופסוף!

PENTA1

New member
יהה מגניף

שם: טל/טליסמן/טלאור וכו'... גיל:16 שיר אהוב של MCR: THANK YOU FOR THE VENOM איך הכרתם אותם: דרך חבר שלי ששיכנע אותי לבוא להופעה... חחח..ת'אמ תשאף פעם לא הבנתי מה ההבדל בין הפורום לקומונה?...מישו מוכן להסביר?

קרניjack

New member
בטח

יש הרבה הבדל בין פורום לקומונה, המהות היא אותה המהות, אבל פורום זה דבר גדול יותר מבחינת כמות ההודעות שנכנסות בדף, יש הרבה יותר אפשרויות- מבחינת דף ראשי, פירסום, גלריו, טאגליינס, ואנחנו גם מקבלים פירסום ותימכה מתפוז עצמם, בקשר לתחרויות והכל, שים לב בעצמך, עכשיו הדברים עוד לא נפתחו אך בקרוב תראה את ההבדל...

ny34

New member
אממ, ההודעה נרשמה לfalling star

איזה כיתה אתה? איפה אתה לומד?

אני

שם:ינה גיל:17 שיר אהוב של MCR: YOU KNOW WHAT THEY DO TO GUYS LIKE US AT PRISON איך הכרתם אותם:קרן הכירה לי את MCR

למעלה