שירשור חדשים|-הכירות

sapirush1

New member
מיאו

שם: ספיר גיל: 15 וחצי שיר אהוב של MCR: יש הרבה נכון לעכשיו זה TYFTV איך הכרתם אותם: סיפור ארוך שהתחיל בקומונה של ס"פ..

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif

אני ניסיתי כ"כ הרבה לפתוח את זה! עהעהעה!!!! [גמני מנהלת...רררר] אבל את בהחלט מתאימה לתפקיד^^ שם: סמר כתלה. גיל: 17 עוד חודש. שיר אהוב: helena, וto the end. איך הכרתם אותם? אווווך....לפני שנתיים שלוש... ראיתי פוסט שלהם בהולנד...והתלהבתי משזה היה פוסטר מגניב...אז ביררתי...ורק לפני שנה וחצי התחלתי להקשיב להם
אוווו מזל"ט לנו!!!!^^

keisamit

New member
צריך לפתוח שרשור סגידה ../images/Emo187.gif

לקרן. על זה שפתחה פורום. אני, בשל מגבלות גיל. לא יכולה. לא נורא. אה, אגב. אני לוטם. בת 14. מגניב. ממודיעין.

Riot Boy

New member
שלי

שם: גלעד גיל: עוד לודע כמה ימים 15 שיר אהוב של MCR: it's not a fashion statement it's a fucking deathwish איך הכרתם אותם: דרך חברה

rebel girl

New member
אין לי נושא=>כי זה מגניב....

שם:גיאנה וכדי לחסוך שאלות-אין לי מושג מאיפה השם,חוץ מזה שהוא ארמני... גיל:13 שיר אהוב של MCR:יש יותר מידי איך הכרתם אותם: TRL

יאצוק

New member
יויו ידעתי שיהיה פורום!../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

קודם כל- מזל טוב!
שם: מור גיל: 12 שיר אהוב של MCR: hang em high איך הכרתם אותם: דנע המליצה

SPFAN

New member
חאאדש! ../images/Emo9.gif

אממ אז ככה: שם: יונתן
שיר אהוב של MCR: אממ... נלך על HELENA איך הכרתם אותם: ידידה שלי מאנגליה שלחה לי את INOK ונדבקתי
\ זהו

®NuLy®

New member
Me../images/Emo9.gif

לא הייתי בקומונה חחחח שם: גלי גיל: 15 שיר אהוב של מיי כמכיל רומנס: I Never Told You What I Do For A Living איך הכרתם אותם: ראיתי את הקליפ של "הלנה" ואח"כ גם את שני הקליפים האחרים של הדיסק האחרון.. אהבתי וקניתי ת'דיסק ומאז אני לא מפסיקה לחרוש עליו

יאא../images/Emo2.gif

פורום
מגניב. שם: רותם סומה
גיל: 13 שיר אהוב של MCR: דה ג'טסט לייף איז גונה קיל יו. איך הכרתם אותם: M|2

without nick

New member
יהה אני

חח עדיין מתלהבת מהפורום טוב יש סיבה
שם: כוכב
(כן אני רצינית..)
שיר אהוב של MCR: ווהו זה קשה אני אוהבת את כולם...
איך הכרתם אותם:דרך חברה שגם בפורום (קיסמית) שראינו ביחד trl אבל היא גילתה לפני

EnchantedS

New member
שלי

שני 18 הלנה.יש כמה, אבל בגלל שהלנה היה הראשון אז הלנה. אז מה אם הוא חרוש... TRL

l u d

New member
מיין ^^

שם: עדינה, דין, דיןדין.. גיל: 13 (שבוע הבא, יום שלישי, יש לי מומו יאיי!) שיר אהוב של MCR: הממ.. you know what they do to gyus like in prison איך הכרתם אותם: כל יולי הייתי אצל אורי והיא ואבי חרשו על MCR אז השירים די נתקעו לי בראש בעיקר cemetery drive ואחרי שזמזמתי אותם יותר מדי התחלתי להוריד ת'שירים ולשמוע ^^ וקרן את נסגדת!

עונה...^^

שם: מיכל גיל: 12 וחצי שיר אהוב של MCR: הממ קשה להחליט ^^ איך הכרתם אותם: MTV2

נחמד

ווירד, כמו שכבר אמרתי שוב באותו פורום --ווירד .ועכשיו גם ענבל פה..דרך אגב היי ענבל!(inbalit 14)

למעלה