שירשור טיסה ללונדון - מחודש!

D o u g i e

New member
../images/Emo41.gifשירשור טיסה ללונדון - מחודש!../images/Emo41.gif

אוקיי, אז ככה: אני ומאי, צריכות את הטלפונים שלכן בנות, אוקיי! הנה המסן שלי: [email protected] ושל מאי: [email protected] תוסיפו אותנו, ושלחו לנו ת'פלאפונים שלכן, ואנחנו ניתן את שלנו כדי שנוכל להסביר לכן בדיוק מה קורה. כרגע, אנחנו ממש נשמח את הורה יוכל להתלוות אלינו, זה יהיה הרבה יותר זול! כי הON TOUR לא ממש יכולים לקחת אחריות עלינו, ואם יהיה הורה, זה יהיה הרבה יותר טוב. רון[המארגן שאנחנו בקשר איתו] אמר לנו שאם אנחנו לא מביאות הורה, ונצטרך לשלם על אחראי זה יכול להגיע ל900 יורו! שזה המון, ואני בספק שמישי תרצה לבוא עכשיו. אז אם מישהי יודעת, או חושבת שהיא תוכל להגיע, דברו עם ההורים, ושאלו אם בא להם טיול נחמד בלונדון :) בבקשה תיצרו איתנו קשר! תודה.3>

m i c k e y 15

New member
אממ שאלה בקשר לזה עם ההורים

אם נגיד אמא שלי רוצה להצטרף..אנחנו נצטרך לשלם עוד? כי בכללי הוא אמר 4800...אז זה יעלה עוד אם אני אביא את אמא שלי?

מאיושSP

New member
האמ אני חושבת ש

גם היה תצטרך לשלם על הטיסה כמובן והמלון כמובן.. אבל זהו. כי היא בטח לא תרצה להיכנס איתנו להופעה עצמה.. אבל בטח תקבלו הנחה בגלל שאת כאילו הוספת עוד בנאדם.. אני לא יודעת אני אדבר איתו על זה אם תגידי לי שאמא שלך רוצה להצטרף=]

m i c k e y 15

New member
היא רוצה אבל תלוי כמה זה יעלה וזה

להופעה היא אמרה שהיא לא רוצה להכנס.. אם תגידו לי מחיר סופי וזה אני אדבר איתה..אם זה יורת מדיי יקר אז יש מצב שלא אבל יש מצב שרק אני באה חחחח

D o u g i e

New member
אוקיי שמעו

כל הורה שבא, אם בכלל.. זה כמו המחיר שלכן... מה שאומר שאם זה 4800 לאחד.. זה יעלה לכן 9600 שקל. תשקלו את זה!

מאיושSP

New member
לאא.. זה לא ככה, כי ההורה לא צריך לשלם

על הכרטיסים להופעה וכו'.. זה יהיה יותר זול. ואולי (הלוואי) הוא יעשה הנחה כי זה שני אנשים מאותה משפחה וזה..

../images/Emo19.gifבוט, סדריק, לקוסוס, שמוקוס לוקוס ועדי../images/Emo19.gif

[שאני עוד מחפשת לה שם חיבה XD] מי מכן באה? תענו לי, זה חשוב! זה באמת חשוב! [אני אסביר בהזדמנות, אבל תענו לי זה חשוב! מאד מאד מאד!@].

מאיושSP

New member
המפ, אינלי מושג מי זאת מי.. אבל אני יכולה

להגיד לך מי באה כרגע: אני, מאי השניה, מיכל, סיוון, ניב, דניאל ויעל=]

מאיושSP

New member
אעע מעולהD: אנחנו כבר 8!! =]

והמינמום שצריך הוא 6! עכשיו רק צריך להשיג על בטוח הורה שמצטרף..

yael0000

New member
אם לא הסתכלו לי על החודש ורק על השנה אני

נחשבת למבורגרת... אבל כנראה שזסה לא יקרה וחבל לקחת סיכונים

למעלה