שירשור טיסה ללונדון - מחודש!

butbut

New member
ההורים שלי החליטו שלא,כי הם רוצים שננסע

לטורקיה עוד חצי שנה><. טורקיה..זה מה שבראש שלהם?!...טורקיה!!.. מה אני יעשה בטורקיה? ממתי אני מתעניינת בתורקים? טוב שהם לא אמרו שאנחנו הולכים לטיול משפחתי באפגניסטן. ><.

butbut

New member
לא,אל תיקחי את זה בתור בזבוז =]

את רק הנעמת לעצמך את הזמן^^

שתהיי בעניינים >

אני עדיין לא נושמתתת XDDD אוי אם רק היה לך מושג איך אני נראית XDD אוויר כוס אמ-אמו XDDDDD

just Kaya

New member
וואי איך שבא לי. אני עדיין מנסה לשכנע את אמא.

שלי; כי היא לא לא מסכימה בגלל הכסף. -למרות שגם הכסף בעיה אני צריכה להשיג.- יענו.. אני משלמת מהכסף שלי. >.< הבעיה שהיא חושבת שלא בטוח וזה; אבל נראה אולי אני אצליח לשכנע אותה. אתן חושבות שאם אני אדבר עם דוד שלי.. והוא עובד באל-על; אז שהוא יוכל לעשות לON YOUR הזה הנחה או משהו? יענו שנשלם פחות מ4800? :| בע. >:

just Kaya

New member
אה ושאלה שניה;

ההופעה, היא בעמידה? או לפי מקומות? עמידה יותר שווה.. למרות שזה כואב ברגליים. >.< בהופעה שלי עמדנו ה מ ו ן עד שהם עלו. אבל היה שווה את זה. [:

D o u g i e

New member
קיהההה../images/Emo23.gif

זה בעמידה, בASTORIA ב18 באוקטובר;]] ו...אמ..אני יכולה לדבר עם רון על זה אני חושבת! נדבר כבר:]

kelly7i

New member
הנחות זה טובבב

וזה אנשים שאפשרא גם להתווכח איתם וזה להתפשר על המחיר צריך לקחת את זה יותר בידים ולהגיע לתוצאות טובות לסגור איזה עיסקה +בונוסים P:

yby12

New member
אני 99% באה :)

מאיוש כבר נתתי לך תמספרים P: מקווה שניסעעעע

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gifנא בבקשה לא לפרסם טלפונים על גבי

הפורום חוקי תפוז אומרים שאסור לפרסם מספרי טלפון על גביי הפורום! תשלחו אותם במסרים בלבד!

shakedy69

New member
שוב שאלה חח

אתן לא חושבות שכדי לדבר עם אנשים שיצאו דרך הרון הזה או דרך האתר הזה לאיזושהי הופעה ולשמוע מה הם אומרים שלא יעבדו עלינו וישלו אותנו כי אני הולכת לקרוע את התחת שלי בעבודה ולא מתאים לי שאיזה נוכל יקח לי את הכסף ויברח לחו"ל...
אל תסמכו על זה שהוא נשמע נחמד מאוד ואמין צריך לדבר עם אנשים שכבר נסעו אם יש לכן מושג מי הם...

למעלה