שירשור טיסה ללונדון - מחודש!

D o u g i e

New member
תשובה חח

הסתכלנו באתר, והם עובדים עם אופיר טורס, שזאת חברה נורא מוכרת לטיולים. והסתכלתי אצל אופיר טורס וראיתי שהם עובדים איתם! אז הכל טוב:)

just Kaya

New member
פאי + מאי. שאלה. D:

נאמ. מה נסגר בסוף? יש או אין? >.< ומי בא? ומה בסוף הולך? אני ממש מנסה עוד לשכנע את אמא שלי; בסוף אני אצליח! ופאי דיברת עם הרון הזה לגבי דוד שלי ואל על וזה? >.< כי אולי אפשר לדבר עם דוד שלי לסדר משהו. OO'

yby12

New member
תכלס! מה קורה בסוף? :(

רציתי לנסועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

1AnastaciA1

New member
אוקייי יש לי המון שאלום לגבי זה ^^

אני עדיין צריכה לשאול את אבא שלי לגבי זה, אבל לפני שאני שואלת אותו, יש לי כמה שאלות: 1. כמה זה עולה? 2. באיזה תאריכים בידיוק טסים? 3. העלות של זה כוללת את הכרטיס להופעה? 4. לכמה זמן טסים? 5. מספיק שרק הורה אחד יבוא עם כל הבנות אושצריך כמה הורים?

kelly7i

New member
לפי מה שהבנתי-

זה עולה נכון לעכשיו 4800, ונראלי שקיה רוצה לסדר הנחה מדוד שלה[?] זה נראליייי טסים ב-18.10 זה כולל כרטיס להופעה והסעות מהשדה תעוטפה למלון, ומהמלון להופעה וחזרה טסים לשבוע וצריך רק הורה אחד על כל הקבוצה הנחמדה הזאת^^

1AnastaciA1

New member
אוקיי....

תודה רבה... ובימים שאנחנו סתם שם אנחנו נסתובב וכל זה, נכון?
[בשביל ליהיות בטוחה ><]

kelly7i

New member
כן בטח

חח הולכים לטייל וזה, והבנתי שיהיה גם מדריך שיקח אותנו לכל המקומות

מאיושSP

New member
לא זה שונה לגמרי ממה שקלי אמרה, הנה

הפרטים. (קלי צדקת, רק שמאז הכל השתנה.. P: ) כרגע זה עולה הרבה, בערך 950 יורו.. ואין הנה מקיה. התאריך של ההופעה הוא ה-18.. אז בטח יומיים או שלושה לפני. כן, העלות כוללת את הכרטיס להופעה טסים לארבעה לילות - חמישה ימים יש כרגע הורה אחד, וצריך מינימום שניים.=[

1AnastaciA1

New member
אוקיי, ועוד שאלה...^^

מתי החברה הזאת צריכה לדעת את המספר הסופי של הנוסעים?

1AnastaciA1

New member
+עוד שאלה ><'

כמה שאלות
איך משלמים? כאילו, באיזו דרך? ^^ ואיך הכסף מגיע לחברה ואיך מקבלים את הכרטיסי טיסה והכרטיסים להופעה? סורי אם השאלות קצת מטומטמות, אני פשות צריכה לדעת..

לפי החישובים שלי

[ואני לא דונטלו מצבי הנינג'ה.] שער היורו עומד לכאורה כרגע על 5.936 [עודכן לאחרונה ב6.8.07] במידה ומחיר העניין עומד על 950 יורו, משמע כל העניין הזה עולה לנו בערך.. 5639.04 שקלים חדשים.
פות אמאמא של רון הזה, אני אפתח אותו. הוא לא קורא פה נכון? >< רון רון אתה חמוד, תסבסד ><. [זהירות! חפירה וטמטום בדרך: "ווא ווא, כל הקיר מים, דגים שוחים פה" "נו ואחרי ההעלבות, כמה?" "9, בלי דלתות" "תסבסד לי ת'דלתות." "מה." "תסבסד, תסבסד" "מה תסבסד מה אני ממשלת קובה? מאיפה הוצאת את התסבסד הזה? מישהו מסבסד היום?" "כן, דיסקונט, הבנק שלי מסבסד" "מה בדיוק מסבסד?" "את המשכנתא" "אה, איך את משווה בכלל? דלת, אתה נכנס ויוצא, משכנתא רק נכנס." "תסבסד, תסבסד לי איזה קפה קטן.
".]

just Kaya

New member
מה?!

זה עלה?! :| זה היה 800 יורו! >.< זה ממש לא יוצא שווה. תחשבו, זה יוצא.. 5 ימים סכ"ה.. וההופעה.. והכל יוצא ממש ממש יקר! :| יענו.. אני הרי כבר הייתי בהופעה וזה.. ואמא שלי הוציאה 1200 פאונד. שזה לא כולל טיסה ולא כולל את ההופעה, וזה עוד היה עלי ועליה, ולשבועיים וחצי! :O וזה יוצא שהטיסה שהייתי איתה ליותר זמן יותר זולה בסופו של דבר. X______X ככה שזה יוצא פאק. יענו הדבר עם הרון הזה. אבל מי שטס וזה, שיהנה. אני לא יוכל בסוך לבוא. D: כי ירד יום והוסיפו כסף, מזה הפאק הזה? סוו.. have fun whoever is going

1AnastaciA1

New member
עוד שאלה XDDD

כמה יעלה עם יבוא איתי הורה אחד? כמה יעלה עם הוא יכנס להופעה? וכמה יעלה עם הוא לא יכנס?

1AnastaciA1

New member
+ איזה מקומות נקבל, בשורות הראשונות?

או ממשממש רחוק? כי אם זה רחוב אז זה לא שווה את הכסף ^^.

אני לא יודעת כמה זה יעלה

אבל אם בא איתך הורה, רוב הסיכויים שאת מצילה את כולנו ומורידה את המחיר הוכלל של החבילה! [דיד איי אבר טל יו איי לאב יו? 3>]

1AnastaciA1

New member
תראו מה כוב בתאריכי ההופעות של מקפליי!

16 new Greatest Hits Tour dates McFly have announced 16 new Greatest Hits Tour dates going on sale Saturday morning 18 August at 10am : Thu 27 Sep Wolverhampton Civic Sat 29 Sep Brighton Centre Sun 30 Sep Southampton Guildhall Tue 2 Oct Leicester De Montfort Hall Wed 3 Oct Croydon Fairfield Hall Sun 7 Oct Plymouth Pavilions Mon 8 Oct Torquay Riviera Ctr Thu 11 Oct Port Talbot Afan Lido Fri 12 Oct Telford Intl Ctr Mon 15 Oct Ipswich Regent Tue 16 Oct Eastbourne Congress Theater -----Thu 18 Oct London Astoria------- Sun 21 Oct Nottingham Royal Ctr Mon 22 Oct Halifax Victoria Theatre Thur 25 Oct Essex Brentwood Centre Fri 26 Oct Southend Cliffs All except Croydon, Eastbourne, Nottingham & Ipswich are standing shows only, for 14 yrs + Arena tour dates are on sale now, except Birmingham, Aberdeen, Cardiff and Bournemouth which are SOLD OUT! Check diary page for details.

shakedy69

New member
תראו אפשר לפנות בפנייה נרגשת

למר ארקדי גידאמק! זה מזיז לו בקושי את קצה האשך השמאלי לסבסד לנו את הנסיעה... ניהיה חמודות ובפנייה נרגשת ותמימה נסביר לו את מצוקתנו משום שהוא אדם חם ונדטיב בעל ממון חח אני בטוחה שהוא ישמח לעזור אין סיבה שהוא לא יעוזר לכמה ילדות תמימות לטוס לראות הופעה!!

חחחחחחח

אני איתך!! נספר לו כמה זה חשוב לנוו וכמה אנחנו אוהבות אותם ואולי הוא יביא אותם לפה ואז אפילו לא נצטרך לטוס (למרות שאני ממש רוצה
לא חשבתי על זה עד הסוף...) חחח נחמד לפנטז...

למעלה