חבוב גברים אל אמורים לנהל דיון על מראה של גברים אחרים......
S superjets New member 4/9/08 #25 איך הם יודעים שהיו צריכים להיות 3 מודחים ? הם ידעו שגם מיקי היתה צריכה להיות מועמדת, איך הם יודעים ?
ס סמי58 New member 5/9/08 #28 איך לעזאזל אני צופה באתר של קשת בתוכנית ? אני נכנס וזה לא זז לא משדר לי כלום מי יכול לעזור ?
ת תוכן פוגעני New member 5/9/08 #31 יש קוד סודי אתה צריך להדליק שתי נרות צהובים, למלמל "הוליבידה" ואז ללחוץ פליי. בהצלחה
O omer719 New member 5/9/08 #32 אתה נכנס לאתר האח הגדול בקשת. ומחפש את האופציה LIVE ואז זה אמור לעלות אוטומטית, תמתין דקה-שתיים. אם לא אז זאת כנראה בעיה מהמחשב שלך.
אתה נכנס לאתר האח הגדול בקשת. ומחפש את האופציה LIVE ואז זה אמור לעלות אוטומטית, תמתין דקה-שתיים. אם לא אז זאת כנראה בעיה מהמחשב שלך.
A actress New member 5/9/08 #33 אחרי כמה זמן זה גם ככה מפסיק אז חבל שהם לא משדרים באופן רציף במקום עם הפסקות.
א איירה גיינס New member 5/9/08 #29 אז.... אי אפשר לראות במקום אחר שהוא לא אתר קשת את קטעי הביקיני? ולמה הם מצנזרים? בגרסאות האחרות בעולם מראים דברים חושפניים. אז למה לא להעלות לאינטרנט?
אז.... אי אפשר לראות במקום אחר שהוא לא אתר קשת את קטעי הביקיני? ולמה הם מצנזרים? בגרסאות האחרות בעולם מראים דברים חושפניים. אז למה לא להעלות לאינטרנט?
B BeN ShaDe New member 5/9/08 #30 מישהו יודע מצפייה בעונות של "האח גדול" בחו"ל מה יהיו סוג המשימות שיהיו במשחק? ומה נמצא בקומה השנייה של הוילה?
מישהו יודע מצפייה בעונות של "האח גדול" בחו"ל מה יהיו סוג המשימות שיהיו במשחק? ומה נמצא בקומה השנייה של הוילה?
S sp181 New member 5/9/08 #35 שאלה-עירום../images/Emo27.gif עירום נשי קראתי פה שהיה,אבל לטובת הבנים-היה כבר עירום גברי אם כן,הראו או שצונזר?
שאלה-עירום../images/Emo27.gif עירום נשי קראתי פה שהיה,אבל לטובת הבנים-היה כבר עירום גברי אם כן,הראו או שצונזר?
ת תוכן פוגעני New member 5/9/08 #37 חחח סתם צחקתי כשאמרתי שעינב עירומה../images/Emo9.gif רציתי לגרום לכל הילדים החרמנים פה לפתוח את הטלוויזיה ולהתאכזב
חחח סתם צחקתי כשאמרתי שעינב עירומה../images/Emo9.gif רציתי לגרום לכל הילדים החרמנים פה לפתוח את הטלוויזיה ולהתאכזב