X.X לא נכון !! |מסמיקה|
פ פיפיזהלאיגמרעדשתנער New member 20/4/05 #51 ואו WOW את באמת מאוד מאוד יפה זתורמת זה מאוד מאוד יפה מוכשרת:}
L loligoth New member 19/4/05 #15 ../images/Emo54.gif הכל יעבור.. :] את תרגישי יותר טוב.. ויחזור לך החשק לצייר
K ketty the sheep New member 19/4/05 #16 ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני חושבת שאת צריכה להמשיך לצייר! אחת הדרכים הכי טובות להרגע ולצאת מדכאון זה לשבת ולצייר הרבה. במיוחד עם כשרון כמו שלך, זה יהיה בזבוז אם תפסיקי. ^_^
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני חושבת שאת צריכה להמשיך לצייר! אחת הדרכים הכי טובות להרגע ולצאת מדכאון זה לשבת ולצייר הרבה. במיוחד עם כשרון כמו שלך, זה יהיה בזבוז אם תפסיקי. ^_^
B blck angel1 New member 19/4/05 #20 ../images/Emo10.gif לא נראה לי ../images/Emo10.gif הכל נופל עליי T-T
א איררון New member 19/4/05 #17 זה יהיה לעד ../images/Emo35.gif למה!!! אלוהים יגרום שיהיו עוד שרשורים שלך! חחח... דרך אגב, איזה יופי של ציור
זה יהיה לעד ../images/Emo35.gif למה!!! אלוהים יגרום שיהיו עוד שרשורים שלך! חחח... דרך אגב, איזה יופי של ציור
X XxXxsmellyshitxXxX New member 19/4/05 #21 למה את בדיכאון?? שאני בדיכאון אני שומעת אביב גפן ... וגם שאני לא... יש לו שירים טובים למצבים כמו שלך...
למה את בדיכאון?? שאני בדיכאון אני שומעת אביב גפן ... וגם שאני לא... יש לו שירים טובים למצבים כמו שלך...
B blck angel1 New member 19/4/05 #28 X.X אביב גפן? אני מעדיפה למות X.X אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ^^ אני שומעת מטאליקה ^^
נ נ ו ע New member 19/4/05 #25 את תצאי ממנו.. ^-^ אם לא, אנחנו נעזור לך. מבטיחה תציירי הרבה זה יעזור לך לשכוח את הדיכאון...
X XxXxsmellyshitxXxX New member 19/4/05 #8 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif את מציירת ממש יפה!!!! אני גם מציירת אני מה אבל לא יפה כמוך!!!!! מלוואי שאני הייתי מציירת כמוך...
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif את מציירת ממש יפה!!!! אני גם מציירת אני מה אבל לא יפה כמוך!!!!! מלוואי שאני הייתי מציירת כמוך...