וזה השתתף בתחרות
מ מלפפון ים 1 New member 19/4/05 #38 כי אולי נוכל לעזור לך... ^^ (אוי בי לי. אני נשמעת כמו איזה פסיכולוגית גרועה במיוחד X_X)
מ מלפפון ים 1 New member 19/4/05 #39 כי אולי נוכל לעזור לך... ^^ (אוי בי לי. אני נשמעת כמו איזה פסיכולוגית גרועה במיוחד X_X)
H HAN2005 New member 19/4/05 #41 נו ברצינות לא נוכל לשרוד בלי הציורים שלך,וגם שאמרת לי לעשות את הפרקים...נו מה איתך מה הבעיה (זה נשמע כמו פסיכולוג בגרוש)
נו ברצינות לא נוכל לשרוד בלי הציורים שלך,וגם שאמרת לי לעשות את הפרקים...נו מה איתך מה הבעיה (זה נשמע כמו פסיכולוג בגרוש)
F Fay Wood New member 19/4/05 #43 יש לי כמה דברים להגיד לך..: 1. דדדדממממתתתת את מציירת יפההה!!!!! 2. אם את מפסיקה לצייר אני סולקת אותך באבנים... 3. למה את בדיכאון? אני ממליצה על אוונסנס..
יש לי כמה דברים להגיד לך..: 1. דדדדממממתתתת את מציירת יפההה!!!!! 2. אם את מפסיקה לצייר אני סולקת אותך באבנים... 3. למה את בדיכאון? אני ממליצה על אוונסנס..
ח חתולימים New member 20/4/05 #53 די... הציורים שלך יפים!! כמו שכולם אמרו יחזור לך החשק. ציור זה משהו שאי אפשר להפסיק^^ ותתחדשי על "אדום"!
די... הציורים שלך יפים!! כמו שכולם אמרו יחזור לך החשק. ציור זה משהו שאי אפשר להפסיק^^ ותתחדשי על "אדום"!
ב באופן חושני New member 20/4/05 #54 יש לי שאלה... את מציירת מהראש? חחח כאילו זה ממש מהדימיון שלך? כי זה מהמם!! מדהים! זה פשוט יפה. מוכשרת.
יש לי שאלה... את מציירת מהראש? חחח כאילו זה ממש מהדימיון שלך? כי זה מהמם!! מדהים! זה פשוט יפה. מוכשרת.