שלום לכולכן

עינבלית

New member
מותר...

לגבי נשירת שיער - מצורף קישור. לגבי ההצטננות החוזרת - היא יכולה להיות סמן למחסור ויטמין C, A. איך את מחזירה לגוף את מה שצריך ומובילה את מערכת החיסון למקום חדש וחסון יותר? 1. הרבי באכילת שום, מכיל את הויטמינים החסרים וכן מחזק את מערכת החיסון. לפחות שן ביום. 2. אכלי פירות הדר, תפוזים, לימונים וכו'. 3. כשאת מרגישה שזה מתחיל, הרשי לעצמך לנוח, להניק בשכיבה, לישון כשהגוזל ישן. הגוף זקוק לשינה בכדי להתרומם מעל הצטננות. 4. שתי חליטת קינמון ממקלות קינמון טריים. הקינמון מחמם ומנקה את דרכי הנשימה, מגביר זרימת דם וכך מאיץ החלמה. וכן מקל על גודש ונזלת. לבריאות! נ.ב. המחיר היחיד שההנקה גובה הוא בערך פלוס של 300 שקל לחודש, שאת חוסכת על התחליפים...הקפידי לאכול פירות וירקות, שום ובצל, ולפחות כף שמן זית ביום ותרגישי טוב!

אדר שלי

New member
איזו הודעה מקסימה!../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

הסיפור על סבתא מקסים ומרגש והמינוי החדש בפורום מאוד מאוד משמח, אשמח להעזר בך! והנה אתחיל:
מאז הלידה (8 חודשים) החלו להופיע על הפנים שלי פצעונים (כמו אקנה), כנראה שבשל שינויים הורמונליים (אני מניקה). איך ניתן לשפר את המצב?
איך ניתן לעזור לאדר (8 חודשים כאמור) שסובל מליחה המצטברת בריאות ובסימפונות בכל פעם שיש לו קצת נזלת, בדרך טבעית, כמובן. תודה מראש על תשובותייך ושוב, הרבה ברכות על המינוי החדש!

עינבלית

New member
לאמא של אדר!

לגבי פצעונים על הפנים- האם בדקת ברזל והמוגלובין? אני ממליצה כהתחלה לנסות למשוח את הפנים פעם ביום בשמן בסיס- שמן זרעי ענבים ולבדוק אם יש שיפור. לעניין הפצעונים, ניתן להוסיף 3 טיפות שמן לבנדר(אזוביון) לכף שמן זרעי ענבים ולעסות את העור בתנועה מעגלית. לפני זה- ניסית לשים חלב אם שלך עם הפצעים, בערב לפני השינה? זה כמ מסכה מזינה וזה עושה פלאים! לאדר- מלבד הוראות בשבילך, כמניקה, לא אוכל לעזור. כמניקה: אכלי לפחות 2 שיני שום ביום לחיזוק המע' החיסונית שלך ושל אדר. שתי תה זנגוויל ואו תה קינמון אותם תכיני בעצמך. אכלי לפחות כף שמן זית כתית מכבישה קרה ראשונה ליום. לבריאות טובה!

קובולט

New member
מוסיפה ומחזקת .....

תמיד אמרו לי שכל הצמחים והשמנים הארומוטרפים הם בעיקר פסיכולוגיה. בעלי וטרינר ועל מנת להעשיר את עולמו הלך ללמוד שמנים ארומוטרפים אצל שלוס.... הוא חזר מוקסם, עם שמן עיסוי לפירנאום ועוד כמה שמנים שהוא ניסה על המטופלים שלו, להזכירכן בעלי חיים. והתוצאות מדהימות, כלבים שטופלו בפרוו (מחלה קטלנית עם 50% סיכויי החלמה עם טיפול קונבציונלי) עם שמנים במבער נרפאו בצורה מהירה יותר. לכן עינבלית אני מחזקת פה את ידייך ושותה בצמא את כל אשר תכתבי כי הטבע שלנו עשיר כל כך בדברים טובים ויפים. בעלי החיים, העיסוי שנעשה תוך כדי לידה ועזר, ושאר השמנים שמורידים חום שעולה בגלל שיניים, ומחזקים פשוט מדהימים.... בהצלחה רבה.

חיזוק המערכת החיסונית?

לא מצליחה להתנער משיעול ונזלת כבר יותר מחודשיים.... מה לקחת? (וכבר שתיתי כמויות מיץ תפוזים, אכלתי ערימה של קיווי, וחיסלתי צינצנת דבש....HELP)

עינבלית

New member
חיזוק מערכת החיסון

חיזוק מערכת החיסון לגבי ההצטננות החוזרת - היא יכולה להיות סמן למחסור ויטמין C, A. איך את מחזירה לגוף את מה שצריך ומובילה את מערכת החיסון למקום חדש וחסון יותר? 1. הרבי באכילת שום, מכיל את הויטמינים החסרים וכן מחזק את מערכת החיסון. לפחות שן ביום. 2. אכלי פירות הדר, תפוזים, לימונים וכו'. ויטמין C. 3. כשאת מרגישה שזה מתחיל, הרשי לעצמך לנוח, להניק בשכיבה, לישון כשהגוזל ישן. הגוף זקוק לשינה בכדי להתרומם מעל הצטננות. 4. שתי חליטת קינמון ממקלות קינמון טריים. הקינמון מחמם ומנקה את דרכי הנשימה, מגביר זרימת דם וכך מאיץ החלמה. וכן מקל על גודש ונזלת. 5. מזון מלכות (דבש עשיר במזון מלכות)-כפית שתיים ביום.

משוש30

New member
איזה יופי!! מקסים! איך אני מקנא

בידע שלך! הביאו לי עכשיו מתנה ליום ההולדת ספר לרפואה טבעית יש לי כבר עכשיו 2 שאלות הראשונה: אני קצת חוששת לקנות צמחים מראש בחנות טבע (למקרה של נזלת, שיעול וכד') כמה זמן ניתן לשמור את הצמחים בבית לפני שכוח המרפא שלהם נעלם? שנית למתן יש כבר חודשיים שיעול מטריד עם ליחה שמעיר אותו בלילה ונשמע לא טוב. היינו כבר 3 פעמים אצל רופא. לא משהו מדאיג ואין מה לעשות (מבחינת הרפואה הקונבנציונאלית) הוא בן 11 חודש. מה אפשר לעשות שיעזור לו חוץ מאדים בלילה? דבש עדיין אסור וגם שמן אקליפטוס. יש לך רעיון? ומברוק על הסומק-הולם אותך!

עינבלית

New member
מאשה משוש-תשובות

אפשר לשמור צמחים כשנה. לא בשמש, לא במקרר. ארון מוצל. שמן אקליפטוס לימוני להרחה מותר ויכול להיות שזה יקל עליו. אני לא הייתי מטפלת אלא נותנת לו את הזמן להחלים לבד. רק בריאות.

אנידס

New member
מזל טוב לתפקיד החדש והחשוב שנטלת על

עצמך. תהיי ברוכה על היוזמה. ההודעה שלך, כרגיל מרגשת מאוד. סבתא מדהימה יש לך ונפלא לשמוע שזכית להכיר אותה ושהשכלת לרכוש ממנה את הידע העצום שנשאה עמה. חבל לשמוע שכיום היא פגעי הגיל נגעו גם בה, אבל היא בהחלט הצליחה להעביר את התורה הנכחדת הלאה. בהצלחה

אנידס

New member
מוסיפה שאלה, אם אפשר.

יש צמחים או תה מסויים העשויים לעזור לירידה במשקל?

עינבלית

New member
רק משלשלים

ואני ממש לא ממליצה על זה. לעומת זאת- המנעות מקמח לבן, סוכרים וקפאין יכולים בהחלט לעזור.

אמברון

New member
איזה סיפור מרגש ../images/Emo24.gif

אני אשמח להיעזר בך. כיף שאת כאן (וחשוב ונעים
).

אמברון

New member
ושואלת בהזדמנות זאת...

עומר, בן 3 ו- 8 חודשים, לא אוכל. הוא יכול להעביר ימים שלמים מבלי להכניס כלום לפה (שוקולד לא נחשב "אוכל" בהגדרה הפולנית). האם אפשר להגביר את התיאבון באמצעות השימוש בצמחי מרפא? מה כדאי לתת לו כדי לחזק אותו בכל זאת?

עינבלית

New member
הגברת תיאבון

מי זנגוויל ומי קינמון (משרים מקל קינמון או פיסת שורש זנגוויל טרי במים בטמפרטורת החדר) במקום מים רגילים. גם שוקולד ידוע כפותח תיאבון- קוביה-שתיים וזהו, הגוף מיצר הרבה אינסולין ואז יש תחושת רעב שבד"כ מנוצלת ל"עוד שוקולד". אם תעבירי את הקינוח (2 קוביות שוקולד) ל"לפני הארוחה" - יתכן שתזכי לילד רעב וזולל בתיאבון
. חיזוק ילד שלא אוכל? אוכל
אגב, גם פרוסת לחם קטנה או מעט פסטה פותחים תיאבון, פשוט לוקח יותר זמן.

nonaa

New member
ברכות על הצבע ואשמח מאוד להעזר בידע

הנפלא שרכשת. והסיפור על הסבתא ממש מרגש ! (את תעבירי את הידע לליה או ישירות לנכדים
... ?
)

daldan

New member
איזה סיפור מדהים

אשריך שזכית בסבתא כזו. נשמע פשוט חוויה ללמוד ממנה את כל הידע הזה.(איך קרה שזה דילג דור?) אני אשמח בעתיד להעזר בידע שלך, אך ככל אם הבנתי נכון השימוש בצמחי מרפא אינם מומלצים לתינוקות? ועוד שאלה - האם כתבת את כל הידע הזה? זה נשמע המון מידע שצריך לזכור הכל בעל פה

עינבלית

New member
הי דלדן!

אמי לא התעניינה בזה ולא רצתה לשמוע, אז זכיתי. הידע הזה הולך ונכתב, בעזרתכן. הוא שמור בתת המודע שלי והשאלות יוצרות את הצורך- והמידע עולה וצף. אני מתעדת כותבת הרבה ואולי יום אחד אוציא ספר או שאריץ קורס צמחי מרפא לעזרה ראשונה בבית. נראה. לגבי תינוקות- רוב צמחי המרפא לא מתאימים לתינוקות אבל יש יוצאים מן הכלל, כל מקרה לגופו. כל טוב.

גורבי

New member
איזה סיפור יפה

עורר בי געגועים לסבא שלי. שאלות אין לי כרגע, אבל אני יכולה לאחל המון בהצלחה.

למעלה