שנה טובה לכולם

shui chan

New member
שנה טובה לכולנו D:

שנה מלאה בהפתעות ואייקונים וכנסים מוצלחים ^___^~ וכמובן שכמה שיותר יוראצ'י\אורהרה לא יזיק D:

Shishi san

New member
גשם~!$#@~%$!@#%!

' I'm fixing a hole and the rain gets in..' ברגע שהשורה הזאת הופיעה בשיר אחי הקטן והטיפש רץ בבית וצעק שיש גשם. שישי יצא מהמאורה ויצא אל הרחוב בעודו לובש תחתונים.. אך למי אכפת? גשם הוא גשם.

rukia chan

New member
איזה גשם?!? ;-;

אצלכם כבר ירד גשם?!?!? אצלנו כאן בגבעתיים המחורבנת חם כמו ביוני! (לפחות כבר לא כמו באוגוסט X__X)

חהחה

אני ואמא שלי היינו בהרצליה לרגל עליה לרגל לאיזו תרפיסטית מחוששת [מלשון חשיש] בהיי ובדיוק ירד שם גשם ראשון, גם כן. אתם יודעים שהריח של הגשם הראשון הוא בעצם גם בגלל חיידקים באדמה, שטיפות לחות מעירות אותם?

Hinamori

New member
לכי לעזאזל ];../images/Emo181.gif

אני בחיים לא אסתכל, כלומר, אריח את הגשם אותו דבר עכשיו T_T

rukia chan

New member
שנה טובה לכולם ^-^

איחולים אליכם לשנה החדשה: שתצליחו בכל מה שתרצו, שיהיו טונות של מפגשים מהנים, שהשנה תהיה מלאת הפתעות, אושר עושר יושר כושר (אבל לא יותר מידי כושר X__X), בריאות, ושתהיה הכי טובה מככככככללללל השנים! ואיחול קטנטן לעצמי: שנוי נועם קרן (ואולי גם שיר) יצטרפו כבר לקהילה באופן סופי, ואז גם גבעתיים 'החור' תהיה מעצמה!!! וזהו. שנהטובה ומתוקה לכולם ^____^ אוהבתותכם 3333>

keep smiling

New member
חח. מעצמה. חח.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

לכייי, נסי להפוך את גבעתיים לשהם.

rukia chan

New member
גבעתיים לא תהיה שהם לעולם ;-;

אבל תגידו כבר לנוי נועם וקרן להצטרף כברררר >< נמאס לי, תצטרפו כבר!!!11(ונוי, אם במקרה החלטת להסתכל מדי פעם פה, שמעת מה אמרתי? תצטרפי כברררררר >.<)

Serf SaN

New member
תגידי מה את בסדר?

גבעתיים חור?.. את יודעת בכלל את משמעות המילה 'חור'?.. [חור = מקומות כמו אורנית, אריאל, שוהם וכו'. מקומות שקרובים למרכז ולערים הגדולות, אבל ממש ממש מנותקות. בלי שום קניונים ודברים אחריים~].

למעלה