שנה טובה לכולם

rukia chan

New member
תקשיב, מבחינתי - זה חור

זה מקום עילג בגודל של קופסאת נעליים, שיש בו רק ערסים וזקנים בטונות. אני חיה פה כל החיים שלי, אז מבחינתי זה חור. אני יודעת שזה לא ממש חור, אבל מבחינתי זה כן ^-^

Serf SaN

New member
טוב, אפשר להבין אותך..

כשבחיים לא יצאת מגבעתיים כי ההורים שלך לא מרשים לך.. עצוב. ס: אין לי יותר מה להגיד.

Serf SaN

New member
לאלא, אני יודע שהיא

יצאה מגבעתיים. זה ברור. ס: [מפגשי פורומים וכל זה בעזריאלי. XD ובטח עם ההורים~] אבל אני מתכוון על לנסוע לבד/חברים למקומות שהם לא מרכז הארץ [גבעתיים-ת"א] ואז להבין שגבעתיים היא בעצם ההפך המוחלט מחור. ס:

Serf SaN

New member
וחוץ מזה [סורי דאבל פוסט]

היא בעצמה אמרה שההורים שלה לא מרשים לה לנסוע למפגש פורום [זה שהיה בחופש] שזה אומר. כאילו. גבעתיים ות"א ממש ממש קרובות. סליחה, הם צמודות אפילו. אם הם לא מרשים לה לנסוע לעזריאלי, איך הם ירשו לה למקומות אחרים? [ואז היא תגלה שגבעתיים לא חור]. ס:

rukia chan

New member
אוקיי XD

אני חושבת שהתבלבלת. אני דווקא מהאנשים שיותר מתירים להם לנסוע למקומות (מזכרת ושהם שליטע 3>). זה לא שלא יצאתי מגבעתיים ובגלל זה אני חושבת שהיא חור Oo אני סתם קוראת לה חור, כי אני חיה פה כל החיים שלי ועוד לא נתקלתתי במשו מעניין לעשות. זה שיש לנו קניון לא אומר כלום, המקום הזה יבש כמו המדבר >< (איכ, ערסים פקאצות וזקנים בטונות) נ.ב אני מודעת לעובדה שיש מקומות פי אלף חוריים יותר ממנה *אהמ-תלמי-יחיאל-אהמ*

Serf SaN

New member
דווקא גבעתיים לא מלאה בערסים

פקאצות וזקנים. שמה גרים יותר אנשים מסוג תל-אביבי כזה בשילוב רמת-גני שמחפשים מקום קצת שקט ורגוע יותר מת"א. י-י אם את רוצה לראות מה זה ערסים פקאצות וזקנים __באמת__ תבואי לפ"ת. או לעוד מקומות אחרים. תאמיני לי. גבעתיים היא בעלת ה-הכי פחות ע' פ' וז' בארץ. P: [נו נו, כמעט~]

rukia chan

New member
איכ, הסביח של עובד ><

אני אישית גרה 5 דקות משם ועוברת שם לפחות פעם-פעמיים, אבל התור-באורך-מדרכה שמתפתל שם תמיד נשאר בגדר תעלומה י-י

cRitiCaL KitTy

New member
ערים קרובות למרכז...../images/Emo76.gif

וחורים דרומיים אתה מקפח? _עומר_ הוא חור אמיתי!

cRitiCaL KitTy

New member
חוץ ממך../images/Emo76.gif

אנשים שמעו על עומר רק כי זה בדרך למיתר._. עומר ותלמי יחיאל זה כמעט אותו הדבר, אבל מאחר ותלמי יחיאל קרוב יותר למרכז הארץ, עומר יותר חור.

למעלה