שרשור אחה"צ-לפני הסערה

../images/Emo41.gifשרשור אחה"צ-לפני הסערה../images/Emo41.gif

רינתי
אז הבנתי שאיתן זכה? דניאל לקחה חסינות? אבל קרן נבחרה לאישה האידיאלית? פחחחחחחחחחחחחחח
אידיאלית בלהיות השפוטה עם הלשון בחוץ... אידיאלית בלהיות רעה, מחושבת, קרה. בכל מקרה, צהריים טובים לכם, הפכתי את החדר שלי, בגלל הגינה על הגג עף עליי החרק הזה :O מזל שלא מעכתי אותו, שמעתי שהם מסריחים.

חחחחחח גדול.. האירוניה!

אני מקווה שתבואו לבקר בפורום שלי..(אם יהיה לי כח לנהל אותו בכלל)

רינתי77

Active member
שלום וברכות! מקווה שניצחת את הבאג

וחוץ מזה...איפה את, מה זה? ככה מפקירים פצועים בשטח..? אוחחח..איזה מזל יש לך...אני לא יכולה לכעוס עליך!

easternstar

New member
סוז../images/Emo24.gif דווקא היה מעניין. עשו פעם אחת

משימה עם קצת תחכום.
העתיקו מהשרדות ואתי כנראה "זכתה" בתואר של "סכסכנית" ו"זו שהרב חושבים שיתבאסו אם תגיע לגמר". אתי עשתה סצינות ו"איימה" לעזוב. יוני בא לשכנע אותה שהקהל "מת" עליה ונשארו שבועיים לגמר. צהריים טובים

easternstar

New member
כן../images/Emo9.gif יום קודם עשו להם סקר סוציומטרי

והיום היו צריכים לענות לפי הסקר של אתמול.

אז הכאב שלי אתי די הגיוני ומובן

לא משנה שזה לרוב נכון. הבעיה היא שיש שם עוד אחת שלא חפה מזה, והיא נבחרה לאישה האידיאלית. זה מרגיז.

רינתי77

Active member
מה שמצחיק זה שבעצם מה שהיא אומרת

על הבנות הוא נכון (לרוב...), אבל..גם מה שהן אומרות עליה, נכון! win win situation

זהו, אני תמיד אמרתי שאתי לא משקרת כמו

שעושים ממנה. אבל היא טיפשה ובבעיה קשה. היא לוקחת משהו אמיתי ונכון, ואם במקרה היא הייתה שם באיזור/הייתה שותפה לזה.. היא מוציאה את עצמה מהמשוואה.. אז היא יעני מספרת אמת עם ליטושים. ברוב המקרים לטעמי, היא דיברה אמת. רק שהיא זגזנית נוראית.

רינתי77

Active member
גם כשהיא זאת שמדליקה את האש, כאשר היא

מספרת מה היה, היא מעלימה את עצמה מהסיטואציה, יען כי היא רק מדווחת וידה לא הייתה במעל...אני חושבת שהיא מאמינה לכל מה שהיא אומרת, ישלה את הפסיכיות הדרושה כדי לשכתב את ההיסטוריה וגם להאמין בזה.

24שעות1

New member
לא לשכוח אתי בת 31 ועם אמא חולה

היא צריכה את הכסף לעזור לאמא החולה בטיפולים רק שכחה שאמרה שהיא נוסעת לברזיל

adiyon2

New member
ושאמא שלה החליפה לה את כל החדר

והיא מתכוונת להסתפר אצל מיקי בוגנים. ברור למה היא צריכה את המיליון.

izmeral1

New member
טרטי משמע זה הדדי. =

וזו על וזו על זה. הרבה צביעות הפקה חוליגנית מצפפת על דעת הקהל. לא מספיק שהתוכנית ירודה הם גם מפסיקים שדורים. לך תדע מה הם יראו.ומה לא.אין אמת ואין דין דיין בתוכנית הזו . לא ראתי היום בכלל. ורק מכאן הבנתי שהכול מכור מראש. קרן שחם אכלה את הגברים טרפה אותם. את החברים של איתן ועד הגדולים" שהם מס 1 ו-מס-2 איתן והבא בתור גב. תוכנית בזויה תוכנית ללא טעם. וגם אין שום דבר מוצדק. לכן אתי או מי שלא תהיה ממורמרות..... אורטל חוגגת עם הקריח החמוד. מקווה שהוא חמוד כמו שהו נראה. זה רק למען הרגשתי. לא למען אף אחד. הם הבנות או הגברים" לא מבני משפחתי. אז פחח אחד גדול לכול התוכנית. לא הבנתי דבר. -על האישה האידיאלית. האם בכלל יש שם אישה מושלמת לא חלילה והיו כך נראות הנשים האידאליות בעולמיינו. לא נשיות בצורה של הדיבור התנהגות אכילה שיחות של כוחניות. זו על זו. וכמובן הכול שקר ומשחק מכור לבנות השמנת. אחד מתוך תמיכה והשנייה למענו. והשלית הטורפת מס 1 קרן. עם-.גוף .לא מושלם.-גוך של בן מתמרד ויש שם עוד גוף. עבר הרבה בגיל כול כך צעיר. אז איפה וממה בא האידיאיליות. וכמובן יש לדניאל ואורטל גוף נשי..אחת סקסית ואחת מתוקה.אולי להם היה צריך לתת חצי מילה .להגדרה של האישה.האידיאלית. מה קרה עכשיו לאורטל לא מתביישת יותרהזוי. ערב טוב לכולם המומה אולי כמו כולם? חסינות לדניאל לא יודעת למה.האם היא נצחה?

למעלה