שרשור אחה"צ-לפני הסערה

דקל69

New member
הם לא ישרדו, אין שם כימיה או משיכה. גם הרמה

האינטלקאולית שלהם שונה. מה שכן יש ביניהם חברות יפה ואמיתית, מקוה שהיא באמת נטולת אינטרסים מצד שניהם. עד עכשיו מכל ה"זוגות" היתה ביניהם התמיכה והחברות הכי יפה, כל עוד לא עורבו בזה אינטרסים, מקוה שזה לא יהפוך לבן וליהי 2 - אתה תגן עלי ואני אהיה "בת הזוג" שלך פה, לי לא נראה שאורטל תיפול לזה, היא משדרצ משהו אחר וחוזק, עד עכשיו לא פחדה לעמוד בגפה בתחרות ללא משענת. המבחן זה אם הקשר יתפתח לאט או כמו ליהי ביום אחד של דחיה לבן התאהבה בו והתמסרה כליל. אני אוהבת את האטיות שהם בנו את הזוגיות, קודם אמון וחברות ורק אח"כ הנסיון לבחון את הקשר ביניהם.

efrat800010

New member
אורטל,אורן ואיתן בשיחה בחדר הבנים

דניאל הצטרפה אורטל ואורן במיטה צוחקים דניאל ואיתן במיטה עייפים אורן מדגדג את אורטל ומחבק אותה הוא ממש נמשך אליה היא מלטפת לו את הראש אורן שואל אותה אם נראה לה שזה יפריע ליוני הסיפור בניהם כי הוא נשאר לבד(בלי קשר ) היא חושבת שלא ושהוא מפרגן לאורן

efrat800010

New member
נהיה לה חם ... אורן מדבר על אבא שלה

שאם הם יתנשקו אז שלא ייראו כי אבא שלה יהרוג אותה... משהו כזה .... מצחיקים

!!!!!!!סוף סוף הם התנשקו!!!!!!

אמנם זה היה בקטנה, אבל צעד קטן לאורטל- צעד גדול לאנושות הקטע שהיא ליטפה לו את הראש היה הרגע ההכי יפה של הדור הבא ואני לא מגזימה, אולי זה ההורמונים של הריון אני לא יודעת אבל אני חולה על הזוג הזה, כל כך מקווה שהם יהיו ביחד בחוץ, וגם שיעשו להם פפארצי

efrat800010

New member
נשיקה בפה על השפתיים ממש בקטנה

אחד ה- רגעים בתוכנית-אמיתי ויפה זה לא ההורמונים של ההריון שלך זה פשוט כך! היא הורידה את השמיכה ואמרה לו שהיא רוצה לקום(בצחוק) הוא ישר נלחץ וחיבק אותה בחזרה

למעלה