שרשור אחה"צ-לפני הסערה

izmeral1

New member
היי סוזי מה קרה לאתי. ואם זה מוקלט?

לא ראיתי דבר. יש אפשרות שאני אראה.? מעניין. תודה לך קר בקצרה . יש לי את הסרגל כלים של וואלה. האם שם יש אפשרות לראות? ולך שבוע טוב. אהבתי את הנסוח שלך על אתי. א את חדה ושנונית בדעה שלך. על אתי גם EKE. באמת תמיד קוראים אותה נכון. בכלל על הרבה אמרת אמת ואהבתי. זה שלא לכולם מתחברים.-הכוונה אותו או היא פייבוריט. לא אומר דבר.....? ידיד שלי חבר של אבא של אתי זל. מספר לי . סדיוק מה שאת כותבת. אבל היא יודעת להילחם.ולא תמיד יש מנצח במלחמות? שוב ערב טוב ושבוע הכי מתוקי לך
. לכולם

שבוע טוב מאמי

במשימה שהייתה להם היום היא נבחרה להכי רכלנית והכי סכסכנית או משהו כזה. ותודה לך

adiyon2

New member
לא יאמן קרן האישה האידיאלית

בדיחה כזטו לא שמעתי הרבה זמן

izmeral1

New member
די עם זה או שאתם כותבים על אתי מה שנוח לכם או

|טוב אפשר להגיד בוגנים ברזיל ואותו ועוגה וחדר. זה פשוט מגעיל אאותי. צד אחד שלה יפה לעני כמה ואותם הכמה גם צד אחד הפוך. לא צריך לעשות זאת. אתן כאן מכפישות על הדברים שהיא אומרת. ונתפסים חזק. כול בחורה רוצה להיות בטיפול אצל הכי טוב? וגם לחלום לנסוע וגם לעשות חדר. האם אתם סופרים את הגיל האמיתי של אתי. נו אז בגיל הזה. לא מותר לה לקבל משהו . כמו נסעיה או. או לפנק את עצמה. כאן יש לכם אישה בגיל שלושים ואחד. מותר לה. יש תשלומים יש עזרה קטנה לפעמים מכול מקום. ויש גם חיסכון. שהיא מתגוררת אצל האימא שלה. עובדת הבחורה או לא. מה אתם רוצים. ואולי כמו רבים החלום הוא שנותן לה לחיות על הדברים שהיא מספרת. לסיום הכוונה שלי כאן. על כמה שכתבו יפה על מה שהיא עוברת? ועם הוספת העוקץ. של הפנטזיות שלה. לעניין גם אני וכולנו מפנטזים על כול דבר יקר וחשוב ומהנה של החיים ובחיים. איך אמר ג'קי של הביוקר. כן לא ידע איך ולמה. החיים היקרים? אז לעזוב את העוקץ. ולכתוב אותו בנפרד? ועל השתלשלות הדברים שם ולעניין כאן משפט הכי חשוב. על אתי. אם והייתה ערמומית כמו השאר שם. היתה שוקולת כול מילה לפני. מה לעשות לא הרבה חוכמה יש שם. נסיון נראה לא מספיק עזר לה? שבוע טוב לכם. ורחוקה היא מליהיות רעה כמו קרן .היא שגרמה לסבס הזה. על אתי .והיא הצליחה" לגבי הבית. נראה מה עכשיו. צריך להפיל את קרן.

meytula

New member
ממה שקראתי וראיתי אלו הנבחרים

הכי רכלנית-אתי הכי סכסכנית -אתי הגבר האידיאלי-איתן האישה האידיאלית-קרן הכי מצחיק -אורן הכי תמימה-דניאל הכי לא מגיע לזכות בגמר -אתי הכי מגיע לה לזכות בגמר-דניאל הכי משתמשת במניות שלה ופלרטטנית -אורטל

izmeral1

New member
לא שמועים דבר בחצי דבר. הכול על שקט.

מה עושים כדי לשמוע יותר טוב? תודה. האם יש במקום אחר לראות. שוב תודה. לככולם.

JasPoint

New member
יש שם שלוש בנות שקיימו יחסי מין

מלאים או חלקיים, ועדיין בחרו באורטל כזאת שהכי משתמשת במיניות שלה... התחרות על הגבר האידיאלי היתה קשה אה?... כל כך הרבה אופציות ראויות
לדניאל באמת הכי מגיע לזכות, אבל מכיוון שחצי פרס ילך לאיתן שהכי לא מגיע לו לזכות זה מתקזז.

meytula

New member
כי הם אהבלים ,זה שאורטל משדרת סקסיות

לאו דווקא אומר שהיא פלרטטנית.הם לא יודעים לעשות אבחנה? זה לא קשור למי קיימה יחסים,זה עניין של אשיות.איילת הייתה פלרטטנית אבל צנועה ומדהימה נכוןןןןן ,לאיתן לא מגיע שקל ,לדניאל מגיע לקחת את כל המליון

goodpink

New member
אצל אורטל זה השפת גוף ולפעמים הצורת דיבור

זה מה שהם מייחסים לפלרטטנות. איילת היתה פלרטטנית בדיבור שלה וטוב. לגבי אורטל לא מובן האם השפת גוף שלה מכוונת לפלרטטנות או לאו.

ela501

New member
שחכת לרשום שקרן רעה ,זה מופיע בכל הודעה שלך

שחס וחלילה לא נשכח

goodpink

New member
אין לי בעיה להוסיף חחחח ותלמדי לקרוא בבקשה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרן רוע של בן אדם רפש של בן אדם אדם שאומר שסבל במשהו ופוגע בבנות אחרות באותה נקודה רגישה מעיד כמה רעה היא לא לדבר על כל השקרים התעללות בליז התנהלות עם גב ממשבר למשבר המניפולטביות וכו' גועל של בן אדם מרוצה?

24שעות1

New member
חן הנעל - מה היא רוצה מגב איזה קשר בדיוק

גב מנהל איתה נתן לה איזה מחמאה לפני שבועיים ומאז היא בטוחה שהוא חולה עליה הבחורה חיה בסרט שלא נגמר בת 29 שכל של ציפור

goodpink

New member
הוא נתן לה גם היום וכל הזמן נותן לה...הוא

יודע שהיא מעוניינת ויודע שכבר בחר כל מה שהוא צריך לעשות זה לשים את הקלפים על השולחן אבל הוא מוג לב ומניפולטיבי ושחקן. העובדה אפילו לבנים הוא לא אומר את האמת

izmeral1

New member
פחח גב בחר בחן להישאר על זה לא מדברים חחחחחחח

חן קיבלה מלים הכי יפות מגב. וזה מה שגורם לה להמשך. די להפריח נעל נעליים. הנעל השחורה וכמובן. עקרב זו קרן. כאשר אמרה חן לגב בבקשה אני רוצה לצאת. ישר קרה לה ממי. וזה עוד שהוא בא אליה אחרי שואורן אמר לו משהו לא בסדר קורה עם הבחורה הזו..לו רצה לא היה קורה לה ממי ולא סתם ממי ממי את חשובה לי כאן.מה יותר מזה. עוד הוא יחפש אותה גם כאן ןגם בחוץ.. רמז להרבה דברים. נכון הוא משתמש בקרן לפרס זה מכור. ועוד האם שמעתם מה אמר גב לקרן על המשימה אחרי השידור.היה זה מאוחר. אמר לה כדי לך שתנצחי במשימה. כך אני אהיה לצדך. ענתה לו הביצ'ית לא מעונינת שתהיה לצידי רק בגלל.המשימה. רוצה שירצו אותי גם בלי. מגעיל ומשפיל. כולם רואים איך הוא משפיל אותה. ואחרי מנסה לתקון בגלל המשחק. עליינו לא עובדים. אם הוא אדם רע ימשיך עם הרוע שלו" קר
ן הרי בחוץ יעי
ף אותה . תתקדמו בניסוחים שלכם.

למעלה