שרשור אחה"צ-לפני הסערה

meytula

New member
אבל אורטל שכחה הכל לקרן

ועכשיו היא כבר לא מאמינה בדניאל,היא כועסת על דניאל בלי סיבה אמיתית ומעדיפה להתקרב לקרן בטענה שקרן מסכנה ולא אשמה בכלום ממה שקרה בעבר שהכל אתי אשמה.

efrat800010

New member
קרן מחבקת את אורטל חיבוק דב,היא יודעת

להסתיר הכי טוב בבית את המניעים שלה ולשנות הבעות פנים והתנהגויות בן רגע פעם היא אמרה לאורטל שלא חשוב מה יהיה היא תישאר נאמנה לליהי אורטל חושבת שהיא נאמנה... שתצא תבין שזה לא הכי נכון

שן22

New member
ונינה וחן אומרות עכשיו בחדר דברי חוכמה חבל

שמחר נצטרך להיפרד לפחות מאחת מהן הם לא תמימות והם קלטו בדיוק מה הולך, וונינה אומרת לחן שכנראה ההפקה רוצה שגב ישמור את חן על האש קטנה ולכן היא תישאר בבית לבינתיים

שן22

New member
ונינה מפתיעה אותי עם הגישה שלה היא רואה את

הדברים בבית באופן מאוד בריא ושפוי ....

שן22

New member
כן אבל היא מנתחת יפה דברים שקורים עכשיו בבית

כנראה בגלל שהיא לא נמצאת מספיק זמן בבית כדי שתשתבש עליה דעתה

andy181

New member
זה לא כזה חכמה, אל תשכח שהיא באה

מבחוץ, היא עשתה שיעורי בית טוב. אני גם הסכמתי עם רוב מה שאמרה למעט העניין עם ענבר..

דקל69

New member
אני לא מבינה איזו סיבה יש לגב לשמור על חן,

אין ביניהם שום קשר יותר, הוא לא מנסה כלום איתה והיא גם לוקחת מרחק מימנו. בשלב הזה שנותרו שבועיים בלבד, אם הוא מעוניין לזכות הוא חייב להראות נאמנות לקרן בלבד ובימים שנותרו לחזק את הקשר איתה ולשדר סוג של אמינות לקהל לגביי הקשר. אין שום משולש, אפילו לא על פני השטח. חן סיימה את תפקידה במשחק מבחינת ההפקה, אולי הבחורה שתשאר דוקא תהיה מור ולא חן. ונינה בדוק תודח והשניה תהיה לפי שיקול של גב האם לנסות לשדר בחירה בקרן או עדיין התלבטות.

שן22

New member
ההפקה מנסה לשמר בעריכה את המשולש הזה כי

איתן עשה את הבחירה שלו מזמן ובגלל זה הם הכניסו את גב שהתקבע על קרן מההתחלה אבל זה מוקדם מידי ולכן חן תעזוב לא ביום ראשון אלא רק בשבוע הבא ההפקה עוד לא מיצתה את הסיפור הזה ולא נגמרה להם התוכנית.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחר, לא יהיה שום הפתעה בהדחה, זה די ברור שמור וונינה יודחו. אין להם שום קשר עם הבנים והן יודחו.

אולי יגידו לגב להשאיר את חן, כדי לראות מה

יקרה בין גב לחן. אבל ברור שלא יקרה כלום בניהם. היום היתה להם משימה, כמו המשימה בהישרדות. לא הראו את המשימה וצינזרו אותה. בסוף המשימה הראו את אתי בוכה במיטה, והיא ביקשה מהבנות שאף אחד לא תתקרב אליה. שאלו אותם מי הכי סכסכנית בבית? והם ענו אתי. אתי התחילה לעשות הצגות ולאיים שהיא רוצה לצאת מהבית. בשיחה עם יוני בחצר, היא ריכלה על כולם. ויוני כמו תמיד ליקק לה. איתן זכה בחסינות, והעביר את החסינות לדניאל.

דקל69

New member
תודה. חבל לי שדניאל היא זאת שזכתה בחסינות,

הייתי רוצה לראות שאחת החדשות היתה זוכה ואז למי הקהל היה מצביע ואת מי איתן וגב מדיחים. ולמה בכלל נתנו לבנים את הזכות להשתתף בחסינות, הם לא מועמדים להדחה. הפקה כזאת גרועה, הם ממש מודיעים לדיירים על הפייבוריטיות לגמר. שקוף שקרן ואורטל יהיה חסינו ע"י הקהל ושתיים מהחדשות תודחנה. היו צריכים לתת משימה רק לבנות, אבל אולי בגלל שזה שאלון לגבי הבית רצו כמה שיותר דעות שיהוו את הרוב. ואתי באמת הכי סכסנית, צבועה וגועלית בבית, קרן הכי רכלנית במסווה, אפילו את שיחות הנפש והסיכומים לגבי הדיירים היא עושה כפתח ללכלך ולרכל רק צובעת את זה בעטיפה אחרת.

הם לא רצו שאחת החדשות תקבל חסינות

הם ידעו שאם אחד הבנים יזכה במשימה, אז הם יעבירו את החסינות לאחת החדשות. הבנים תמיד קיבלו צופרים, מה שהבנות לא קיבלו.

efrat800010

New member
../images/Emo62.gifהשיחה בין ונינה לחן- תקציר

ונינה אומרת לה שגב לא בא לחפש אהבה,היה נחמד ביומיים הראשוניים ואח"כ הוא נצמד לקרן בשביל המשחק ואח"כ התקרב אליה כדי ליצור משולש חן "בטוח היה משהו בינו לבינה" על כך שזה לא יכול להיות ששבועיים הם במיטה בלילה בשעות הקטנות ולא היה כלום "כנראה זאת הדרך שלה להביא גבר" "כמו שהיא שכבה עם איתן ככה היא שכבה עם גב" ונינה אומרת לה שמה שחמור בעינה מבחינת קרן היא הקשר שלה עם הבנות,הקשר עם הבנות היא אסטרטגית ומניפולטיבית ונינה "היא מתמסרת בקלות" חן "לשכב עם גבר אחרי חודש ועוד בתוכנית ריאליטי - מה נשאר לך? זה דבר שלא נתפס אצלי" חן טוענת שזה לא אמיתי שקרן שכבה עם איתן והתאהבה בו ופתאום אח"כ היא עברה ישר לגב היא לא מסכימה עם הדרך שלה-"בן אדם לא יכול להיות בסדר עם כולם אלא אם כן את מטאטאת את הכול מתחת לשטיח" חן טוענת שקרן תלויה בגברים בבית כי אם לא היתה עם גבר או במע' יחסים היא לא היתה מחזיקה מעמד בבית.... חן"כולן כאן שחקניות אין ספק כבר חודשיים ושבוע משחקות מול הטלויזיה... אני לא רואה אף אחד ממטר במיוחד את האנשים הקטנים ונינה"תשתמשי בענווה שלך,לא צריך להתלהם פה, גם עם אתי אני רואה שהיא נאכלת זה שאתה חופר בזה זה לא טוב ... הן דיברו גם על ענבר ואיילת והקשר בניהן....

למעלה