שרשור אחה"צ 4X4 עם כימיה טובה בין המנחים

juspan

New member
זה מובן מאליו, ובעצמי כתבתי את זה בצהריים

כשמישהו טען שרובם לא יכולים לשיר מזרחית וזה לא פייר, וכתבתי ספציפית על ביצועים אלטרנטיביים לז'אנרים הפוכים. הקטע הוא שהוא לקח את זה למקום כ"כ אחר שבכלל לא קשור אליו מוזיקלית, מקום שהוא לא באמת שוחה בו בעצמו, וממילא אנכרוניסטי. כלומר זה ממש לא היה מייקל כמו שאת טוענת, זו היתה תחפושת, כאילו הבקליינר של להקת הקליק עולה לעשות קטע לפני ההופעה בפינגווין אי אז. ובכ"ז ואולי בגלל הפארודיות משהו (שמייקל אולי לא התכוון אליה בכלל) זה היה אחלה בסוף:)

יוליקה

Member
מנהל
חייבת לשאול: למה כשזמר מזרחי לוקח שיר ישראלי

מוסיף לו סלסולים והופך אותו למזרחי - זה OK זה מותר...מה רע בזה? אבל כשזמר ישראלי אשכנזי או לא (אבי טולדנו, אילנה אביטל) שרים שיר מזרחי כישראלי עם אינטרפטרציה ישראלית/מערבית זה אסון לאומי????

מיק101

New member
יוליקה, דוז פואה על השאלה שלך

נראה אם תהיינה תשובות....אני בספק

רגע רק רגע

Active member
אין רע לא בזה ולא בזה...

מייקל לקח ת'עיבוד למקום אחר וגם ציינתי מוקדם יותר שיצא לו אחלה. הבעיה היא בקול. כשאתה צורח ומיילל... זו כבר לא שירה. שם נמצאת הבעייתיות. אם זמר מזרחי יקח שיר "מערבי" ולא יבצע אותו טוב מבחינת קולית, זה גרוע באותה המידה. ע"ע הביצוע של עופר לוי לשיר של שלמה ארצי. דוגמא לשיר מזרחי שבוצע עליו קאבר (מוצלח מאוד) בסגנון מערבי- כנסיית השכל. http://www.youtube.com/watch?v=pVNw7CTViis

גם השיפוט החנפני בלתי נסבל...מה זה????????

מטומטם לגמרי איך הם מלקקים אחד לשני רק כדי לשרוד בנעימים בבית...די..הגיע העת לשיפוט הוגן ולעניין.

גם היא שרה הערב?!../images/Emo12.gif

טוב הבנתי:היא,לטענתך,סתם בלתי נסבלת. מסכימה חלקית,שאבי מנצח.

יוליקה

Member
מנהל
מיק, סוף סוף מישהי חושבת כמוני

מבחינתי היא לא עוברת מסך...והקול המאנפף שלה מעצבן אותי

מבקשת שתקחי../images/Emo124.gif/../images/Emo251.gifותשירי כאן..

בדיוק איך שמייקל שר הערב ואז אני כבר אבין מה היה

איקה21

New member
אילנה לצערי גם אני לא ראיתי

אולם צפיתי בחזרות בבוקר ובני לקח את כולם בהליכה היה ממש במגרש הביתי שלו

בהחלט,הם מאוד מתאימים יחד,כמו שרוחמה תתאים עם

אריק. רקע תרבותי משותף מאוד עוזר לכמיה בין אנשים

למעלה