התשובה נמצאת בשאלה שלך.כי עד היום אולי נוהלתי לא נכון,והיום ב"ה יש איתי צוות מקצועי,אוהב,ותומך,מה שלא היה לי בעבר,אז עכשיו יותר מכל אני מאמין שאני בכיון והדרך הנכונה ,ומה שנשאר בישביל לראות את התוצאה זה הזמן ב"ה.והוא קרובבבבבבבבבב ב"ה.
הזמר שרון זריהן יגיא להתארח בפורום ולענות על שאלותיכם ב 5.5.10 בשעה 20:00. שרון הוציא לאחרונה את הסינגל "את הראשונה" בעבודת צוות מושלמת של הגדולים במוזיקה המזרחית: מילים: יוסי גיספן לחן: עדי לאון עיבוד: תמיר צור "את הראשונה" מגיע לאחר הלהיט "אין שניה" ובדרך לאלבומו הרביעי במספר של שרון. את השאלות ואת הודעות ההערצה יש לשרשר כתגובה להודעה זו.
אז ככה- 1) באיזה גיל התחלת לשיר? 2) עם איזה זמר/ת ישראלי/ת היית רוצה להקליט שיר / להופיע? 3) איזה שיר אתה הכי אוהב? 4) איזה דיסק יש לך כרגע באוטו? 5) האם אמרו לך פעם שהשירה שלך מזכירה לך את ליאור נרקיס? אם כן- זה מחמיא לך, או לא? 6) מה החלום הכי גדול שלך? (לא רק בקריירה) תודה מראש על התשובות, ושיהיה בהצלחה
אז ככה 1-בגיל ככה 14 בערך.2-אני חושב שירי מימון,או קרן פלס.3-אין לי משהו מיוחד אני אוהב הרבה שירים.4-קרן פלס.5-כן אמרו לי ודווקא זה מחמיא לא?.6-לגעת בכולם ובכל בית.תודה על השאלות