שרשור אירוח

ערב טוב גם לך נשמה שמחה להיות פה ../images/Emo13.gif

הרבה זמן לא הייתי פה מאז שעזבתי את הבלוג שלי שמחה שאתה פה נשמה

אין כמוך שרון נשמה המשך בפנים

גם אני מאחלת לך בהצלחה בכל מה שתעשה אמן . גם בהצלחה באלבומים ובסינגלים כל סינגל מדהים שחבל על הזמן זאת קארין גורגי נשמה . אני רשומה בתפוז מעל 3 שנים שהייתי בת 29 הקיצר שרון נשמה מברכת אותך להצלחה ושתצליח אמןןןןןןןןןןןןןןן אתה זמר נפלא ותמשיך ככה ועלה ותצליח אמן

שרון זו אירנההה

שרון יא מדהיםםם שיהיה לך המון המון בהצלחהה עלה והצלחחחחח אתה זמר מדהים! זמר נשמהה!! וממה שהספקתי להכיר אתה בן אדם מדהיםם!! הלוואי ותעלה בסולם ההצלחה מעלה מעלה שתהיה לך רפואה שלמה החלמה מהירה!! אוהבת המוןן אירנה

היי שרון

ראשית החלמה מהירה שנית רציתי לשאול מה מונע ממך להיות בשורה הראשונה מבין האומנים המזרחיים? מתי צפוי לצאת האלבום הקרוב ? ואיזה הפתעות אתה מכין לנו תמשיך ככה אחלה שיר אין שניה !!! חולה עליו ותביא חסה

חחחחחחחח

אהבתי את החסה. א-אני חושב שזה עניו של זמן ב"ה,מקווה שזה יהיה בקרוב,יש לי סובלנות. ב-אין לי עדין תאריך אבל ממש בקרוב ב"ה ג-הפתעה זאת הפתעה לא? ד-תודה על הפירגון. ה-אני לא אוהב חסה יש גזר?

זה הזמן להגיד תודה רבה לשרון זריהן ../images/Emo140.gif

על האירוח הנפלא ועל התשובות המעניינות ולאחל לו המון המון המון המון המון בהצלחה
ובאותה נשימה גם להודות לכל מי שכתב ופירגן נתראה באירוח הבא תודה גם לרענן

בכל אופן תודה לכולם על הפירגון ואהבה,

האמת היא שנגמר הזמן לצערי,אבל תודה גדולה לצוות האתר תפוז שארח אותי כאן,ולמנהל שלי דרורי,ולאיש יחסי הציבור שלי מוטי כהן,ותודהההההההה ענקית ואוהבת לכם אנשים טובים.תודה,תודה,תודה.........שיהיה לילה מבורךךךךךךך אמןןןןן

i c u 2

New member
תודה על שיתוף הפעולה, היה כיף ../images/Emo70.gif

וכמובן תודה למוטי כהן.

למעלה