היי ברוך הנמצא
ש שרון זריהן אורח New member 5/5/10 #37 היי האמת שעברתיתאונה אז ככה שההופעות שלי הוקפו לבנתיים אבל שהיה אני מטיח שתדעי.
C cheni1800 New member 5/5/10 #57 ערב טוב שרון זריהןןן השאלה שלי ככה .. מה אתה אומר על כל הזמרים המזרחיים עכשיו האם כולם באים מאותו הסגנון של המיזרחית או בסגנון קצת שונה ??
ערב טוב שרון זריהןןן השאלה שלי ככה .. מה אתה אומר על כל הזמרים המזרחיים עכשיו האם כולם באים מאותו הסגנון של המיזרחית או בסגנון קצת שונה ??
1 123שוקי New member 6/5/10 #67 ערב טוב היי שרון אחי מההמצב נשמה שנים לא דיברנו זה שוקי חבר של יקי מפלורנטין מברוק על השיר החדש בהצלחה
ערב טוב היי שרון אחי מההמצב נשמה שנים לא דיברנו זה שוקי חבר של יקי מפלורנטין מברוק על השיר החדש בהצלחה
I i c u 2 New member 6/5/10 #69 קצת באיחור הייתי אומר... שרון עזב את הפורום בשעה 21:00. אם הוא ימשיך לקרוא ולהתעדכן סביר שיענה לך. לילה טוב
קצת באיחור הייתי אומר... שרון עזב את הפורום בשעה 21:00. אם הוא ימשיך לקרוא ולהתעדכן סביר שיענה לך. לילה טוב
ג גמי15 New member 6/5/10 #70 היי שרון חשוב שתדע שאנחנו שאוהבים אותך מאוד ואוהבים את השירים שלך תמשיך ככה .מישל אמא של לוני.