שרשור בוקר חמישי

snake2000

New member
אורטל טובת לב. היא צריכה להגיד מה שאמרה

אני מקווה שרק אורטל לא מאמינה במה שהיא אומרת ומנסה לעודד את אתי. הגברים שאתי רוצה לא אוהבים את התכונות שאתי מציגה. לאתי יש הרבה דרישות מגברים.

אי אפשר לדעת ,כבר קראתי תגובה באיזה מקום

שמישהו אמר שיש לו חבר שהיה משדך לאתי, שיעשה ממנה מלכה. אז לך תדע!

בוקר נפלא לכולם - חברים, כולה תוכנית טלויזיה

פרופורציה נצרכת כאן ועדיף שעה אחת קודם. אמנם התוכנית נקראת ריאליטי - אבל המציאות מתקיימת אך ורק בחוץ. כל מה שמתקיימת במסגרת המדיה הנ"ל - מבויים - הכל. ובכל התוכניות, ובואו אגלה ..לכם סוד אפילו בתוכניות דקומנטריות, יש כיוונון, בהתאם למה שיוצר והמפיק החליט עבורנו - שנבין. אז בקטנה...ריאליטי. שואו לעניים. אם הנכם נהנים מהפיקציה - נפלא, ואם לא, למה לסבול..? יש המון דברים בחיים שניתן להפיק מהם את המיטב, במיוחד שמדובר בזמננו היקר. אני, צופה. לא כמו המושבעים כאן, אבל בכל זאת. שעשוע ולא יותר ועוד אחת קטנה, לו הינכם חפצים להשפיע, החיים שלנו כאן במדינה חזקים מכל דבר, יש המון עבודה, כל תרומה תתקבל בברכה. יום נהדר !

pink panther7

New member
איתן: אחת הזקנות אמרה לי אתמול שאף אחת לא

בשבילי חחח הוא נכנס לסרטים

andy181

New member
סרטים? הוא ישר אמר אחרי

מה היא בכלל מתערבת..מה היא בכלל מבינה.. ואז גם הוסיף שהוא שונא עוד מהתקופה ששחה שאנשים התערבו והעירו לו על אימוני השחייה שלו, כי כל אחד חושב שהוא יודע הכי טוב..

רינתי77

Active member
כנראה שהוא שכח שהוא בתכנית טלוויזיה

בה מי שקובע את גורלו הם הצופים. מי שלא רוצה שיתערבו לו בחיים, שלא יחיה אותם מול המצלמות.

הוא דיבר על התופעה באופן כללי - אנשים

שמרשים לעצמם להתערב לך בחיים, נתן דוגמה גם מתקופת היותו שחיין. הכי חשוב הם הדברים שהוא אמר על דניאל - שהוא מרגיש שהיא בן אדם שאפשר לסמוך עליו בכל מצב בחיים ושזה חשוב לו בבן זוג. יוני אמר עליה דברים יפים ואיתן הסכים איתו ואמר שהם יוצאים מהתוכנית כזוג. את זה שכחת...

רינתי77

Active member
לא התיחסתי בכלל ליחסיו עם דניאל בהודעתי.

איתן, לאור העובדה שהוא בן 34, צריך לדעת שכל חשיפה מזמינה תגובות מאנשים. הוא נלקח לתכנית בזכות זה שהוא סוג של סלב, שזה אומר חשיפה. ובאשר לרגשותיו כלפי דניאל, זמנים יגידו. המבחן האמיתי שלהם יהיה כשהמצלמות ייכבו.

אז אני אסביר לך את ההקשר בין מה שכתבת

ליחסיו עם דניאל. הוא אמר שהתעצבן על הזקנה שהעירה לו שאף אחת בבית לא בשבילו. את פירשת את זה : "הוא נכנס לסרטים" ואני אומרת שלאור העובדה שהשיחה הייתה בנושא יחסיו עם דניאל וכמה שהוא כן מאמין בה ובקשר שלהם כי הוא סומך עליה , הוא לא נכנס לשום סרט, הוא באמת התעצבן על אופי האדם שמתערב בחייו של האחר. לאור עובדת היותו מפורסם גם כדוגמן וגם כשחיין, הוא מכיר את התופעה של החטטנות, היא לא זרה לו . לדעתי הוא באמת התעצבן כי יש לו רגשות לדניאל והזקנה כאילו ביטלה אותה באמירה שלה.

רינתי77

Active member
אני לא אמרתי שהוא נכנס לסרטים.

כל מה שאמרתי זה שצפוי שאנשים יגיבו ויאמר דעתם על התנהלותו. אני לא מביעה תמיכה או התנגדות לבחירתו. זה לא העניין. בינינו, אם היה מקבל תגובה אוהדת, לא היה מתלונן.

למעלה