שרשור בוקר חמישי

snake2000

New member
היא משקרת לאתי. התוכנית הזיקה לאתי

אין הרבה גברים שירצו צעקנית, צבועה, אובססיבית, יודעת לנקות אבל לא יודעת לבשל, בורה, קנאית, רכושנית. כולם גם הבינו כשהם דיברו על כדורים.
גבר שירצה את התכונות אלה אומר הרבה דברים על עצמו.

אורטל חיה איתה ורואה גם צדדים חיוביים כמו

זה שהיא אוהבת ניקיון למשל, ואתי מפרגנת לה על יופיה וחוכמתה של אורטל , אגב, לאתי אני לא מאמינה אבל לאורטל מאוד,כי היא בחורה יציבה בכנותה לאורך כל הדרך,ולא כמו אתי שרק מנסה בערמומיות להתחנף לאורטל כשהיא רואה כמה אהדה יש לקהל כלפיה.

snake2000

New member
אני מאמין שאורטל חושבת שגברים נורמליים

ירצו את אתי אבלהמחשבה מצביעה על מוגבלות מחשבתית של אורטל אתי אוהבת ניקיון אבל מנקה באמצע הלילה כדי להוציא את האובססיות שלה. ב40 ש"ח לשעה משיגים עובד זר שמנקה כמה שעות ומשאיר בית נקי ביום ולא באמצע הלילה. גברים לא מתחתנים עם אישה כי היא יודעת לנקות באמצע הלילה. גברים נורמליים לא ירצו אישה אובססיבית ורכושנית עם התקפות שמחייבות בתי חולים.

כל מה שאמרת לגבי האובססיביות זה אכן צריך

להיות מטופל בבת חולים, וגברים לא אוהבים בהכרח עוזרת בית כאישה. אך יתכן שאורטל מאמינה שאתי שמרעיפה עליה שבחים היא בכל זאת טובה. אבל לאורטל יש מן תמימות שמאמינה לאדם באשר הוא אדם.

snake2000

New member
באורטל יש תמימות לגבי מה גברים רוצים

יש לאורטל גם טוב לב. אי אפשר לא לראות שאורטל טובה.

נכון, אורטל לא מבינה בתמימותה שבתחילה גברים

נימשכים לחיצוניות שלה ורק אחר כך לפנימיות שבה. אבל לדעתי אורן רואה את שני הצדדים בה.

snake2000

New member
אני לא בטוח. הוא אמר דברים סותרים

הוא אמר לאורטל אתמול בלילה שזאת רק ההתחלה של מתן הזדמנות להכיר אבל אין ביניהם עדיין קשר רציני. הוא אמר שידע אם הם מתאימים רק אחרי שיכיר אותה בחוץ.

זה שיכיר אותה גם מבחינה פיזית אחרי התוכנית

אולי בגלל שהיא מאופקת כרגע מכבוד הוריה, לא אומר שלא עמד על פנימיותה, אחרת לא היה רוצה לגלות איך היא מכל הבחינות. ברור שכל עוד לא הכיר אותה בחוץ הוא לא ידע אם הם ממש מתאימים.

efrat800010

New member
../images/Emo45.gifבעמוד של אורטל בוואלה שאלו אותה

על תכונה בולטת והיא ענתה "רוחב לב" באמת יש לה לב טוב היא בחורה טובה וזה יפה מצידה שניחמה את אתי אחרי כל מה שהיא עשתה לה

snake2000

New member
אורטל אמרה מה שצריך להגיד במקרים כאלה

היא רחבת לב וטובה.

דידי 9

New member
סניק, תחשוב רגע עמוק יותר-מאיפה

אורטל הגיעה? ממקום של קיצוניות! משפחה פרימיטיבית,ברמות קיצוניות, ונתנו לה ללמוד על החופש בעולם הזה מעצם היותם גרים במרכז, ומעצם גילה.אורטל מבולבלת.קרועה בין עצמה והחופש שלה-לבין המשפחה שהיא מכבדת אוהבת ומעריכה. היא עדין מבולבלת, אבל שומרת על עצמה ועל כבודה, שומרת על נאמנות לעצמה, היא לא באה ממקום של חופש כמו קרן או דניאל-הרבה יותר קשה לה! והיא מצליחה לנווט את עצמה לאמת. היא תתאזן, ואני ממש מקווה עבורה שהיא מצאה את האחד שלה-אורן! הוא מקסים,אמיתי,ולדעתי אוהב אותה וזה ינצח. אורטל חכמה, אמיתית,לא קיבלה כלים שהייתה קטנה, וזה לא עושה אותה טיפשה. הפוך-את השכלתה תוכל להשיג, אך את חכמת החיים שקיבלה אוטומטית-דניאל למשל לעולם לא תוכל להשיג! אורטל צריכה לנצח! בגלל מי שהיא.

snake2000

New member
אורטל יפה מאוד ויכולה להסתדר בדוגמנות

יש עבודות דוגמנות כמו יעל אבקסיס בלבוש מלא. מרויחים שם הרבה כסף. אני מחבב יותר את דניאל בגלל הרבה סיבות. אני אוהב נשים חופשיות ויוזמות. מי שאוהב בישנות ושמרנות יכול להצביע לאורטל.

efrat800010

New member
אורטל לא יודעת איך אתי מוצגת בחוץ,היא בטוחה

שמציגים אותה טוב בנוסף לחיקוי כי אתי מאוד פופולארית על פי דבריהם של דיירי הוילה(עד לפני שבוע לפחות) היא לא הועמדה להדחה כמעט כל העונה,קיבלה המון צעקות מבחוץ וחיקוי בארץ נהדרת(לטוב או לרע) הם לא יודעים שהעריכה בפרקים לא לטובתה וכל הכבוד לאורטל על העידוד והתמיכה

כל הכבוד מגיע לה פעמיים ,על העידוד והתמיכה

ובעיקר שאתי לא היתה עבורה חברה נאמנה , זאת כבר התעלות רוחנית להבליג ולעודד!

snake2000

New member
אורטל ראתה את אתי בלייב. היא מכירה אותה

היא לא צריכה לדעת איך מציגים אותה בחוץ כדי להבין שגברים נורמליים לא ירוצו אחרי אתי עם ההצגות שהיא עושה. גם יוני לא רוצה אותה בשביל עצמו. הוא מציע אותה לגברים אחרים.

efrat800010

New member
אבל לכל סיר יש מכסה ואני מאמינה שיש

גברים שאוהבים בחורות כמו אתי וזה שאורטל מעודדת אותה ומעלה את מצב רוחה זה מקסים בעיני

למעלה