שרשור בוקר - יום רביעי 10/08/2011

שריוקי

New member
אכן למי שאוהב בעלי חיים זה היה מרגש,הכלב שלי

הלך לעולם שכולו טוב ,לפני שנה,היה בן 17..עד היום אני מתגעגעת, מה שלא ברור לי במשימה הזו..הכלבים יתקשרו לבעלים/לדיירים,האם זה לא עוול לעשות להם את זה??אחר כך מתפלאים שלכלב יש חרדת נטישה....המשימה הזו נחמדה אבל לא כל כך לכלבים..זו דעתי.

to be1

New member
לא היתה הצבעה רק עם מי יגדל איתן גור?

איפה היה ציוות יתר הזוגות?

נעמה8080

New member
דניאל חמודה והעיקר לא קרן

קרן רעה, רכלנית, שקרנית, צבועה..... עובדה שהרוב בעד דניאל ולא קרן. אני הצבעתי לדניאל.

goodpink

New member
נראה שהכלבים יהיו שם רק יום 1. גם באח הגדול

הוציא את הכלב של גואל אחרי יום אחד. יהיו יותר מדי תלונות.

goodpink

New member
היו תלונות שהכניסו כלב...לא זוכרת עם זה היה

של גואל או אחר...אבל זוכרת שהיו תלונות שהשאירו כלב במקום סגור וכו... גם לפי ההודעה הם התחילו בלהגיד שהם יהיו רק ליום אחד ואז פירטו ונתנו הרגשה כאילו זה לכל השבוע. לא נראה שזה יעבור בשקט שהכלבים יהיו שם מספר ימים...

זה לא היה בעונה הזו..

אולי בעונה של הVIP שהכניסו את הפודל הלבן ההוא ואחרי יום לקחו אותו

גן עדן 11

New member
דניאל ערמומית ומניפולטיבית ושתלטנית../images/Emo120.gif|

וגם חרמנית אלא שהיא עושה הכל בשקט, דיפלומטית ...תבינו את זה בהמשך.

אלונה1288

New member
***** העמדה להדחה - כך זה יתבצע******

אוקיי אז נתנו פרטים איך זה יתבצע השבוע: כל הבנות והבנים (מלבד איתן) נותנים שמות של שתי בנות בלבד אותן הם רוצים להעמיד להדחה (האח הגדול?) . בסופו של דבר, ביום ראשון יועמדו 3 בנות שקיבלו את מספר הקולות הגבוה ביותר. במהלך המשימה ניתן לזכות בחסינות. החסינות תינתן לבחור או הבחורה שיצברו כמה שפחות פסילות במשימת הגורים ויעניקואת הטיפול המסור ביותר לגור. לנו הצופים גם ניתנת הזדמנות להשפיע ולהצביע לבחור או הבחורה שבעינינו נתנו את הטיפול הטוב ביותר לגור. יהיה ניקוד ופסילות והטוב ביותר יזכה בחסינות. אם אחד הבנים יזכה בחסינות, יהיה עליו להחליט מי מבין הבנות תקבל ולהעביר אליה. מקווה שעזרתי :)

SHELGIA21

New member
../images/Emo243.gif../images/Emo124.gif הפקה אפשר גם 2 שמות של בנים../images/Emo35.gif

נגיד בן ויוני לא שאורן ואיתן מציאה גדולה......

../images/Emo41.gif שאלה חשובה../images/Emo41.gif

האם אנחנו יודעים בוודאות שדניאל יודעת על הסקס שהיה בדייט 24??

meytula

New member
לא.מסיבה אחת פשוטה

כשאורטל סיפרה לה את זה היא אמרה לה שהיא לא בטוחה ששמעה קרן.

למעלה