לא יודעת מה איתכם אני ישבתי ראיתי ובכיתי
ברגע שהכניסו את הכלבלבים והדיירים יצאו לקבל אותם וברקע נשמע השיר" ואין אהבה בעולם כמו אהבה של אמא" באותו רגע הדמעות אצלי זלגו ריגש אותי מאוד מאוד מאוד. מייד אפשר היה להבחין למי יש גישה לבעלי חיים, כמה דקות אחרי הבום הראשוני והמפגש ההתלהבות שמתי לב,, ליהי,ענבר,ודניאל היתה להן את הגישה הכי חמה, הכי מחבקת,הכי אוהבת. איילת ,ענת ואורטל הפגינו התלהבות רגעית אבל לא מעבר,אין להן אהדה מיוחדת לבעלי חיים, אולי כן אבל מרחוק,, וזה בסדר,, לא כולם חייבים , לא כולם יכולים ויש כאלה שפשוט לא אוהבים וזה גם בסדר. קרן משהו עובר עליה ניתן לראות, היא עצובה ולכן לא ניתן לראות אם יש לה אהבה לבעלי חיים קשה לה להתמודד עם כלבלבון ובעיות בוילה על רקע אישי. אתי זו אתי,, אין לי מושג אם זו הצגה למצלמות, או ניסיון לתקן את הרושם הרע שהשאירה. לבנים כולם יש גישה לבעלי חיים,, יוני מטורף על בעלי חיים רואים,, ולאיתן יש גישה,ושמים לב שאין לו בעיה להתחבר. לדעתי הבחירה של בני הזוג היתה צפויה מראש,,, אין הפתעות,, לי חבל שכך זה נעשה,,, ושוב אותן בנות מקבלות את כל היחס,, ויתר הבנות במקום שני,,, לא פייר לא הוגן,, יכלו הפעם קצת לשנות ולפרגן גם לאיילת,ענבר, אורטל וענת.