שרשור בוקר יום שישי
12/08/2011

easternstar

New member
../images/Emo140.gif באתי ממש לקטעים המעניינים../images/Emo141.gif

תודה על העדכונים המעניינים.
שמח לחזור

easternstar

New member
../images/Emo24.gifהיה נחמד. עשו לי רשימת קניות../images/Emo13.gif

עבדתי מסביב לשעון גם שם ובקושי נשאר זמן לטייל אבל מחכה לטיסה הבאה.
בכל זאת שמח לחזור לארץ. אולי השבת אקפוץ להציץ מה קורה באוהלים ברוטשילד..

noaxxx

New member
קרן נבהלה לרגע, שהבנים שמעו אותה אומרת

בחוץ את המילה מטרה... היא אומרת לאתי במקלחת: שלא יחשבו לי עכשיו שבאתי בשביל המיליון.. כי זה ממש לא ככה. קרן אומרת שהיא לא יכולה להצביע לדניאל כי עליה יסתכלו אחרת מאשר על אחרות שמצביעות לה. זה יראה כאילו היא מנסה לחסל את התחרות

רגע רק רגע

Active member
קרן הזאת...

הבנות מאכילות אותה מרורים?! על מה, לעזאזל, היא מדברת? היא זו שעושה שם ת'מוות לכל מי שלא מוצאת חן בעיניה. אם ע"י חרמות ואם ע"י רצח אופי. קרן בונה לעצמה תאוריות בראש ומתנהלת עפ"י הן.

קשקשה9

New member
רגע שמעתה את השיחה עם ענבר?

עכשיו אני רותחת כמו שהייתה אתמול
קשה לי עם רוע ובמיוחד שהוא מתחפש לתמימות ותום לב

רגע רק רגע

Active member
לא, לא שמעתי ת'שיחה.

קראתי את עידכוניך בנושא
מתברר, כי הסיטואציה אליה נקלעה ענבר בתחילת התכנית, גרמה לנו להתאהב בסיטואציה ולא באדם. כאשר נעלמה לה הסיטואציה... התגלתה לנו ענבר האדם וממה שראיתי עד כה - לא מי יודע מה של בן-אדם. נשארו לי קצת אבנים מאתמול... להלוות לך?

noaxxx

New member
"מרור, מרור אני אוכלת מהן..."

חשבתי לעצמי בדיוק את אותו הדבר. הן לא עושות לה שום דבר.. המסקנה היא שהיא אוכלת מרור רק מעצם הקיום שלהן בוילה... ועוד אח"כ היא החליטה גם לזלזל בנו ואמרה: "טוב, הם רואים רק את ה..הי הי.. והא הא.." היא פשוט אוכלת את עצמה מזה שהקהל אוהב את אורטל.

רגע רק רגע

Active member
קרן טיפוס ממורמר ואכול שנאות.

בכל דבר היא רואה/מדמיינת את הרע. כל הזמן היא אומרת ההם עשו לי ככה... ובעצם, היא זו שעושה את כל מה שהיא מדברת עליו על אחרים. אמנם אתי היא הוולגארית מבין השתיים, אך קרן היא המח המתכנן והמרושע!

רגע רק רגע

Active member
נועה ענתה על זה בצורה יפה...

קרן עושה לקרן רע. כל פעם היא מכוונת ת'מטרה על מישהי אחרת, כשהיא בטוחה שאותה אחת עושה לה דווקא ועושה לה בכוונה וכל זה, כמובן, ממוחה הבודה והקודח

אופק147

New member
לא הכל אנחנו רואים ואם כך היא חשה אני מאמינה

דניאל חזקה מכולם בכרטיס הביקור שלה היא אמרה שהיא משיגה את כל שהיא רוצה עושה רושם שהיא מתוחכמת הרבה יותר מקרן שלצערי (כי למדתי לחבב אותה)מהמקום הפגיע שלה שוכחת לשמור על עצמה לא יודעת לשחק את המשחקים של דניאל שאפו לדניאל אבל הלב שלי עם קרן

שריוקי

New member
איזה כיף שההצבעה חשאית חחחחחחח

כולם בוחשים בקלחת השמות והרגע יוני ואתי תיאמו..ענבר וענת..אתי רצתה להצביע לאורטל...כמובן אחרי שדברה לפני 5 דקות עם קרן...יוני ביקש שלא תצביע לאורטל.....חשאי כבר אמרנו??ישר ל ק.ג.ב....עעעע.והם ממשיכים....

goodpink

New member
ואחרי זה אמרה איילת לא טוב לה שם היא דכאונית

אתי הזו אי אפשר לדעת מה תחליט ברגע האמת. אם ענת רק תקלוט שגם יוני מתכנן עליה...הן יכולות לסדר שאתי וליהי יהיו מועמדות אלא אם כן ההפקה תופרת לליהי או אתי חסינות לפי מה שזה נראה כרגע. ליהי הכי חלשה בחורה שהם השקיעו בה ויש לה סיכוי גדול ללכת. אם היא מקבלת חסינות הכל מכור.

קשקשה9

New member
חחח אם ההפקה השקיעה ובנתה על ליהי אז

הם יותר טיפשים ממה שחשבתי

חני156

New member
עכשיו ברור יותר מתמיד ולכל התוהה

מדוע דניאל קרובה לאיתן וכל הזמן איתו , דניאל עסוקה באהבה קרן עסוקה כל היום באסרטגיות והדחות היא פשוט זוועה עם החיילות שלה.. מצד אחד אני רוצה שיעמידו את דניאל ואז איתן ידע מי מובילה מהלכים.. קרן!!! קרן לא תצביע לדניאל שלא יגידו עליה שהיא רעה וכו'.. אבל תגרום בדרכה לאחרות להצביע לה

למעלה