שרשור בוקר יום שישי
12/08/2011

לי נראה שהבנים יצביעו לענת

לא נראה לי שהם יצביעו לליהי, בגלל בן. וגם אם הם ידברו על האפשרות הזאת להצביע לליהי, הם לא יצביעו לה. הכול אצלם דיבורים.

goodpink

New member
אמרתי וגם הבנים אמרו שהם יצביעו ענת ואיילת

זה לא מה שהתכוונתי בכלל. הבנים אמרו יוני ובן יצביעו ענת ואיילת. אורן יצביע לדעתי ענת ואתי או ליהי התכוונתי שהשופטים הולכים להעניק חסינות לליהי או לאתי לתפור את זה בשבילהן בגלל שעדין יש סיכוי שענת ענבר ואיילת יבינו מה הולך לקרות ויצביעו כגוש לאתי וליהי. ואז ליהי ואתי בסכנה גדולה. השלמתי עם זה שענת מעומדת וכנראה הולכת. אבל לא רוצה שאיילת תהיה איתה מועמדת לא רוצה פיצול של קולות ושמיהו שאינה מעיינת וההפקה דוחפת ואינטרסנטית איתה תיהיה מועמדת. אתי וליהי יחד עם ענת ואורטל.

רינתי77

Active member
ענבר לא תצביע ליהיא ואתי וגם לא ענת

לכן לענת יש את הסיכוי הגבוה ביותר לעוף.

goodpink

New member
הבנו שענת תיהיה מועמדת זה לא משנה כרגע השאלה

מי תיהיה מועמדת יחד איתה ועם אורטל. עם זו ליהיא ואתי עדין יש סיכוי אומנם קטן עם הזמן מסך אפסי שלה והעריכה של ההפקה והעובדה שהקהל במשדר המרכזי לא מכיר את ענת מה מניע אותה וכו הם היו חייבים להראות את השיחה עם בן הם לא עשו זאת לכן כנראה ענת תלך. אולם הסיכוי שלה להישאר זה שאיילת לא תהיה מועמדת שלא יהיה פיצול דל קולות ולהכניס את אתי וליהי. ואם ענת תבין מה הבנים מתכננים לעשות היא יכולה לשכנע את ענבר להעמיד את ליהי אם זה בחירה בינה לבין ליהי. העובדה שענת תיהיה מועמדת כבר ברורה כמו אורטל השאלה מי תיהיה מועמדת איתן

רינתי77

Active member
זה בכלל לא חשוב מי עוד תיהיה מועמדת נוסף

לענת. מספיק שענת תיהייה מועמדת והיא בטוח תעוף כי כעת אין את איתן שיחזיר אותה לבית והקהל בחוץ לא מתחבר אליה .

goodpink

New member
הקהל לא ראה אותה כמעט חחח מתחבר לליהי?

איזה שטויות אלו ענת קיבלה זמן מסך אפסי בתוכניות במשדר המרכזי. כנראה מאוחר מידי בשבילה כי לא הכניסו שום דבר WITH HEART בנוגעל ענת במשדר המרכזי חוץ מאשר הווידו שלה אצל הפסיכולוגית. הדבר הטוב היחיד שעשו זה הקטע עם המתיחה של איתן ואורן. היו צריכים להכניס את השיחה שלה עם בן השיחות שהיא הגנה לחברות שלה על ליז וכו ולא עשו את זה. מה שאתי עשתה לה והשיחה עם ענבר לאחר מכן. לא עשו זאת כי ההפקה מגמתית. הזמן מסך של ענת הוא כזה אפסי במיוחד שרוב ההצבעות נעשות במהלך התוכנית אז לא פלא שהיא מועמדת. ליהי מועמדת עם מלא זמן מסך עריכה טובה וזוגיות לכאורה. אז תגיד לי למי הקהל לא מתחבר יותר? למי שאין לה זמן מסך כמעט או למי שיש לה עריכה טובה וזמן מסך ועדין מועמדת יותר פעמים ממנה. אבל סליחה מול ליהי יש עוד סיכוי לענת להישאר וגם מול אתי. כל עוד לא יהיה פיצול קולות עם איילת.

ענבר נחש מתחת לקש !!!!!!!

היתה רדומה שלושה שבועות,בדקה בחנה, הסתכלה, ראתה, עקבה בשקט מהצד אחרי כולן וברגע שהרגישה מוכנה פשטה את עורה והתחילה לבחבש עם כולן,לרכל, להעביר ביקורת,היא הראשונה שהתחילה עם אסטרטגיות,,, כולנו יודעים שזו הצבעה אישית חשאית, היא לא מפסיקה להפתיע,לנהל שם את הכל, בשקט בשקט "בתמימות"לכאורה היא לא נחה דקה,,, הראש שלה עובד ללא הפסקה,,,היא מנהלת תרחישים עם עצמה,,, שמתם לב כיצד אמרה לבנות שכל אחת תדבק לאחד הבנים ותוציא ממנו מידע,, איזה ראש קרמינילי. ענבר בפגישה אמרה לאיתן כל מיני דברים שאולי הוא ידע ואולי לא,, בעיניי איתן לוקח הכל לתשומת ליבו ולדעתי ביום שתהיה לו הזכות להדיח היא על הכוונת,לדעתי ענבר עושה טעויות כשהתחילה לנהל שם הכל בדרך מכוערת. אני אמרתי לפני שבועיים שאני רואה טוויסט בעלילה שענבר עשויה להגיע לגמר,, וזה רק אם היא תתחיל לשבת בשקט,,להפסיק לנהל את הבנות,להפסיק לרקוח מזימות,,אז היא תראה בעיניי איתן אולי ראויה להשאר. לדעתי אם גם הפעם יעשו לאיתן אמבוש עם דניאל הפעם אין מצב שהוא ממשיך לשבת בשקט,, הפעם הוא יתחיל לירות צרורות לכל עבר בלי סנטימנטים ומי שתפגע תפגע... הן חייבות לקחת לתשומת לב, כל אחת לשקול את מעשיה וצעדיה,, לא להיות אחת מאפקט העדר.. במיוחד שזה חשאי וכל אחת יכולה לעשות מה בראש שלה בלי להחשף.

../images/Emo190.gifענבר שטן קטן-לא נאמנה בשיט לחברה

כבר הרבה זמן מתבשלת אצלי המסקנה שלענבר יש צד פשוט רע והחותמת הסופית היתה עכשיו כשהיא הצהירה שהיא תעמיד את איילת להדחה...האמת שאני לא מופתעת, צפיתי שזה יקרה, אבל לא חשבתי שהיא תספר את זה בריש גליי! לגבי מה שכתבת על דניאל, כפי שמסתמן משיחות הבנות הן לא יעמידו אותה להדחה- היא תהיה כנראה חסינה טבעית...

izmeral1

New member
איך מתארים את ענבר -זה ממש כך=

בכלל מה היא עושה שם. לא לטעם של אף אחד. אז בחד. היא שם. לא מבינה את דעת הקהל. כאשר המרשם הוא מי מתאים לאיתן. נו באמת ענבר או תחליף אתי..חחח.? נכון הבנתי שזה בשביל שאר החבילה והם חבורת גברים" שהם לא נראים. הגברים? ואני גם מבינה אותם? קצת לא הרבה. הם נהפכו. לרכלנים בגלל הסיטויציה. אכן זה המצב..והמשחק לפני הכול. שוב על ענבר. ודעתי. הקהל בחוץ משאיר אותה כמו תמיד מנסה להעיף את החזקים" ונוטה להשאיר את החלשים. כך גם באח הגדול וכמובן בכול תוכנית.. ההפקה גם תורמת לזה להראות שהחלשים לא סתם שם. ראו כולם איך ההפקה מראה הרבה את ענבר. והדייט ההזוי של אמש. פשוט זה החישוב . כך נראים הדברים. ובאמת כולם נגד דניאל רובם הכוונה. גם אורטל. יש לה הרבה פרצופים. שזה מאוד מטעה. גם וזה ללא -חוכמה. היא תמיד מגששת אחרי דניאל כאשר היא מתכתבת בשליחת ההודעות. -וראו כולם איך לפני כמה ימים בלילה אומרת לדניאל. כך היה תופסת אותה לא לכנס לחדר אל איתן. וכמובן אומרת לה הוא יושן-וגם צוחקת עליה לגבי התגובה של דניאל. כאשר דני אמרה לה עכשיו הוא שלח לי הודעה. אורטל מגיבה לה מה את לא יודעת כול הודעה רק אחרי שעה היא מתקבלת. והרבה לעג. היה זה גם בצורה של צחוק נכון אבל -אורטל מקנה ממנה גם. מעבר לכלבים. א למה לא קיבלו תדרוך לגבי האוכל. כאשר יש בעיה? שלא רוצה הכלב לאכול. ו-ב- טונה זה אסור גורם לנשירה בשער. מה הולך פה. עוד רוב הבעיות של אכילה בקיץ הם בגלל החום. והכלב יכול להיות בלי אוכל עד שהוא מרגיש התקף הרעב. וזה אחד הבעיות של הקיץ. איך שהחום יורד הכול מסתדר. והם גם נותנים להם הרבה צ'ופרים כאלה. זה אוכל מדומה והכלב לא אוהב את זה. מלה בחומר צבע. ואם יש בעיה חמורה? יש למי לפנות. פשוט אין שם הרבה מה להציע במובן הבנת החיה והצרחים שלה.. שבת שלום ומבורך לכולם

poseidon111

Active member
בוקר טוב לך גבירתי.אני מחפש את אבא של דניאל

שימליץ על קאזינו טוב.

למעלה