שרשור בוקר יום שלישי 09/08/2011

הוצאו מהקשרם?????

אם הם יעזו להגיד כזה דבר, זה עוד יותר ירתיח. כאילו לעשות מהקהל מטומטם.

קשקשה9

New member
רק חסר שיתנצל על כך שהוא מנצל את כוחו

ומתעלק על ליהי והרי לכם הגבר המושלם
איכס איכס איכס

בואו נכתוב מה לדעתכם בן ואתי יגידו

אתי: אני ? א-מא! אני מתה על בעלי חיים, תשאלו את כל האנשים בטבריה, נצרת.. איך אני רואה חתול או כלב ונותנת להם לאכול. בן: אני? עזרתי לחברת הכנסת שלי לכתוב שאילתה/לחוקק חוקים נגד התאכזרות בבעלי חיים.. איזה תירוצים יתנו לדעתכם?

אתי סיפרה שלקחו אותם ואמרו להם מה להגיד

והיא מתאמנת עם עצמה ומישהי שם שאלה אותה: אתם צריכים להגיד את זה בעל פה? בקיצור, גם כאן ההפקה עובדת עלינו והם לא ידברו מהבטן אלא מה שההפקה הדריכה אותם להגיד.

Dmorrigan

New member
היה לי ברור. ערוץ 10 לא יודע

לעשות ריאליטי. הכל הם מתסרטים איכס

noaxxx

New member
חשבת לרגע שההפקה לא תנחה אותם מה לומר??

ברגע שמדובר במקרה כזה, אני בטוחה שהמחלקה המשפטית/יח"צ שלהם מעורבת ומחליטה מה יאמר ובאיזה ניסוח, ובצדק. לא קשור ריאליטי או לא. לדעתי, ההתנצלות תהיה כביכול של אתי ובן באופן אישי, אך למעשה זו התנצלות של ההפקה, כדי להימנע מתביעות ולהפחית את הבאז השלילי לו ההתבטאויות שלהם גרמו.

JasPoint

New member
לא נראה לי שזה מסיבה משפטית

הם היו ילדים שהם עשו את זה, בגיל שהוא מחוץ לתחום האחריות הפלילית ובכל מקרה יש חוק התיישנות כי זה היה לפני יותר מ-20 שנה. לא ברור לי גם למה זה מגיע עכשיו כמעט חודש אחרי המקרה. באזז שלילי או לא ההפקה נואשת שידברו קצת על התוכנית. טוב מאוד שהם מתנצלים אבל לא ברורים לי מה המניעים של ההפקה. באח הגדול היו אמירות הרבה יותר קשות שעל רובן המשתתפים לא אולצו להתנצל. לפעמים המנחים היו מתנצלים בעצמם וזהו.

שאלה טובה

אני חושבת שאף אחד לא מבין מה הולך שם.. מה שנקרא נשגב מבינתנו. בוקר טוב לך.

דיי3

New member
צודקת קינמון. לא רק איתן, כל אחד משם.

גם כאשר האורחים שנכנסו לגור איתם היא נמרחה על כולם. גם היום כשהיא מתחבקת ומתנשקת עם אחד מהבנים, כאילו לילה טוב, היא עושה את זה ביותר חשק.

לונדרון

New member
נראה שהלחץ בוילה הגיע לשיא, וממש הזמן

להכניס מתמודדים חדשים כמשב רוח רענן שיביא איזה שינוי. נראה לי שכולם ייצאו על כולם בקצב הזה. לגבי בן, נראה לי שזה רק מוכיח כיצד הסגר במתחם לחודש וחצי יכול לשבש לאנשים את הדעת.

שרון-ב-

New member
בן סתם אפס וזה יתפוצץ לו בפנים

כשיראה את התכנית בבית, לא יצא מהבית חודש. בעיקר אחרי שצפיתי בדיון שלהם לגבי ההדחה של עדי. גבר טיפש.

meytula

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

מה קרה לאיילת שהיא שוב מבואסת במקלחת?אולי היא מרגישה שהיא זאת שתלך היום

למעלה