שרשור בוקר יום שלישי 09/08/2011

מה זה עיניינה?

אני זוכרת שהיא נכנסה לחדר וסיפרה לקרן שהיא התעצבנה על זה, והתעצבנה על ליהי שלא עושה כלום. ושהיא מיד שלחה את ליהי ללכת אליו. וואלה יופי.. אתי הסנדק.

goodpink

New member
זה לא במקום. כל בחורה אחרת היה מפריע לה ליהיא

פשוט לא באמת רוצה את בן אז לא מפריעה לה. אבל כל בחורה אחרת זה היה מפריע לה במיוחד עם בחורה מינית כמו איילת.

מה הקשר לזה שהיא מינית?

אם הייתה סיבה לחשוש אז ניחא.. אבל בין איילת ובן אין שום קשר מיוחד גם ככה.

goodpink

New member
זה רק מקצין את הדברים. זה לא במקום לא משנה אם

יש בינהם משהו או לא וכן ככל שהבחורה מינית יותר זה יותר מרתיע דבר כזה. מי כאן הבחורה שמוכנה שהגבר שלה יתן מאסז לבחורה אחרת ועוד בחורה מינית. בן יצא צבוע אחרי מה שאמר ליוני.

לגבי זה שבן יצא צבוע את צודקת אבל

מה הקשר למיניות של איילת (איפהזה מתבטא בדיוק בתוך הוילה?!) לזה שהיא בקשה מסז'- כולה מסז' (או משז כמו שאתי אומרת) קצת כאב לה הגב, אולי רצתה להרגיש קצת מגע פיזי (לא מיני!) וחוץ מזה אפשר לחשוב מה יש בין בן לליהי-שניים שהלכו לטיפול זוגי לפני שהם זוג בכלל, בחורה שתעשה הכל כדי להישאר במשחק גם אם היא לא נמשכת לגבר ועכשיו זה קצת מאוחר להתחרט ובן שהוא בכלל קצת חרמן וגם רוצה להרגיש קצת חום ואהבה בוילה המסוגרת... קצת פורפורציות אנשים ואתי !!!

בהתחלה שאתי גילתה, שבן מעוניין בליהי.

היא שיחקה אותה נעלבת מליהי, לא דיברה איתה במשך היום. שיחקה איתה משחקי בורגז. רק כאשר ליהי באה לדבר עם אתי, אז הן השלימו, ואתי התחילה ללקק לה. פתאום מפריע לה,שאיילת ביקשה מבן מסאג, וטענה שיש לו בת זוג בוילה.

רותי167

Well-known member
פוי,איזו ענבר זאת,הפכה לרכלנית

אינטרסנטית ודוחה. כל הזמן מדברת על איילת,רק אתמול בלילה התחבקה איתה וישרה הדורים והנה עכשיו שוב מרכלת עם את ממלכת הרוע בבית. אפשר לומר שענבר חברה לציר הרוע,היא חלק בלתי נפרד מהן. זמנה קצוב ושאול.

מאוד לא יפה. צודקת

איזה לכלוכים.. וזה עוד אחרי שאתמול הייתה ביניהן שיחה שאמורה לסגור מעגל ולפתוח דף חדש. בת @#$@#@#$

דידי 9

New member
ענבר אוהבת את איילת, ולא מלכלכת עליה, אלא

מנסה להרגיע את מצפונה ומקווה שהיא ואיילת ימשיכו להיות חברות, רק שהיא לא רוצה שזה יהיה חברות רק בשביל איילת. והיא באמת נעלמת איתה ורק בשבילה. החליטה שדי-אבל היא לא מלכלכת עליה! תפסיקו להגיד את זה, זה לא יהפוך לנכון

sivan513

New member
איייפפפפ איזה מעייפות הן ../images/Emo178.gif

יאללה הביתה, טיפוס מעצבן אני ממש מקווה שאיילת לא תלך היום

boie

New member
מצטער אבל....

באמת שההפקה הצליחה להבריח אותי מצפיה רצופה בתוכני. אני באמת מעריץ את אלה שנשארו. זה ממש למעלה מכוחותי לראות את ההפקה מתעללת כך בנו הצופים. לפעמים נדמה לי שאיפוא שאפשר לטעות, הם לא מפספסים. על כל מסמר הם דורכים, ואני תוהה,את מי הם שמו לערוך את התוכנית. מה זה מישהו שמעולם לא ראה ריאליטי. איך הם לא התנפלו על יורם זק כשהיה פנוי. פשוט דפוקים. אני כבר מזמן נשארתי רק בפורום,ומכאן אני לומד מה קרה. זה ממש מספיק לי. ומספיק אם אציין את העובדה שעד היום אנחנו יודעים רק מפי קרן,שהיו יחסי מין עם איתן. אף אחד לא נתן הוכחה נוספת לכך. ולחשוב שאיילת,ענבר,עדי,תרצה,ליז,אורטל,ליהי, ועוד,מסתובבות בוילה בלי באמת להבין מה רוצים מהן. הן לא יאנסו את איתן בכוח.אז מה כן? משימות? אירועי פיתוי. הפגנת אינטליגנציה?הן פשוט הולכות לאיבוד.והן בנות בעיניי בעלות יכולות גבוהות,שפשוט לא באות לידי ביטוי. ולי פשוט נמאס מהרדידות. אללה יסטור על המוח של חברת ההפקה של התוכנית.............

נכון, חוץ מקרן שטענה לסקס,

זה לא נשמע בשום מקום אחר. ויש משהו בדבריך בהחלט... אני בטוחה שרבים מרגישים כמוך.

boie

New member
הפורום כאן נותן לתוכנית

הרבה יותר ממה שמגיע לה. סוזי,יש כאן בפורום אנשים ברמה מדהימה. פשוט להכנס להודעות ולהנות מהניסוחים,הדקויות,האבחנות,הרגישויות. יש כאן אנשים שיודעים אפילו לא ליפול לפרובוקציות שנכתבות כאן לעיתים קרובות,ע"י אנשים קבועים. בגלל זה,אני מופתע מהציפיות שעדיין קיימות,שאולי משהו ישתנה בתוכנית. פשוט לא נראה לי שהם יעשו את זה אחרת. ואני באמת לא יודע את הסיבות

למעלה