שרשור בוקר שישי
2/9/2011

קשקשה9

New member
חחחחחחחחח מאיפה שלפתה את זה על הבוקר?

מממממ קש....ועוד קש....ועוד קש הבנתי למה אתה הולך אחרי

רגע רק רגע

Active member
חמור או לא חמור? ../images/Emo8.gif

ארז היה הבחור הכי צבעוני בכל תכניות הריאליטי. היו איתו כל כך הרבה קטעים מצחיקים והזויים

noaxxx

New member
הי מיצי../images/Emo140.gifצהריים טובים../images/Emo13.gif

יש בוואלה את העדכון הבא.. "02:48ליהי ואורטל פותחות על אורטל הן מדברות על ההתעסקות של אורטל במשחק וברצון להישאר בווילה ומתנהגת רק בהתאם לצרכים שלה בשביל לנצח" ראית את זה במקרה?

שאתי ריכלה אתמול על אורטל בשיחה עם יוני

אז יוני הדביל אמר שיש לו גם מה להגיד לאורטל. בסוף הפחדן לא אמר לה כלום ושתק כמו דג. וכל זה רק בגלל שהוא כועס אל אורטל שהיא אמרה שהיא לא נמשכת לאורן. אורן גם יודע את זה עכשיו, כי בן הלשין לו על מה שיוני אמר לו לגבי אורטל. בן ויוני אנשים מגעילים שמשתמשים בבנות לצרכים שלהם.

Aronsona

New member
יוני אכן דביל ומגעיל כמו בן. ואני יודע שאורן

יודע ואורטל הרגישה שהוא מאד כועס. מבין הבנים אני הכי מחזיק מאורן והבנתי שהוא הבטיח "לשוחח איתה ולגמור סופית את העסק".

אורטל לפחות שומרת על העקרונות שלה

ולא משחקת אותה חברה של אורן בשביל להשאר במשחק, כמו שליהי עושה את זה

Aronsona

New member
אורטל בוודאי לא דומה לליהיא לא ברוע ולא

בטיפשות אבל אני לא בטוח שכאשר "חזרה" אליו, לא שיחקה אותה. חוץ מזה יש לי בעיה עם הדיבור המלאכותי שלה והאינפוף, זה גורם לי להתקשות מאד להאמין לה.

היתה לה שיחה ביום שלישי ודווקא היתה שיחה טובה

השיחה עם יוני לגבי אורן היתה ביום שישי, ואז יוני נזכר לדבר על השיחה עם בן רק השבוע. אורטל ביקשה ממנו לא לספר לאורן את מה שאמרה לו, כי לא רצתה לפגוע בו. אז עכשיו שאורן יודע על מה שאורטל אמרה עליו, אז הוא כועס עליה.

Aronsona

New member
אני מסכים למה שכתבת עכשיו

וראיתי כרגע איך אורן מתחמק מלשוחח איתה. ולמרות זאת המלאכותיות בהתנהגות שלה לא מפריעה לך?

למעלה