שרשור בוקר של אי שפיות 22/8/2011

respect men

New member
גב כל כך משעמם../images/Emo1.gifהבנתי את הבעיה עם קרן

גב נמשך לקרן רק בגלל שהיא חזקה בחוץ. וגם אם לא,שמתם לב שכולם נמשכים לקרן בהתחלה עד שהם מכירים אותה ומתחילים להשתעמם ממנה מהר?? למשל איתן שמאוד התלהב ממנה בהתחלה אבל זה דעך עם הזמן כי היא בחורה שעם הזמן חוזרת על עצמה ולא מחדשת שום דבר עכשיו אני מבין איך בחורה כמו קרן שהיא צוחקת ומדברת וחברותית,איך בחורה כזאת אין לה בן זוג לאורך זמן והיא אפילו לא גרה עם אף בן זוג בעבר שזה אומר עליה המון כי גבר שרוצה משהי אחרי שנה וחצי של זוגיות לרב יעבור לגור איתה ואצל קרן זה לא נמשך באף קשר יותר משנה. היא נוצצת בהתחלה אבל ''לא כל הנוצץ זהב הוא'' זה הפתגם שנכתב על קרן. לעומת זאת היו בנות שקטות כמו עדי וענת שהן שקטות אבל בפנים זהב קרן מוכיחה שלא כל בחורה שנראית טוב היא בחורה עם תוכן.אומנם קרן בוגרת ויש לה מה להגיד והיא יודעת איך להגיד את הדברים אבל תאכלס לעומק אין בה כלום מעבר היא חוזרת על אותן מנטרות והיא מתחילה לשעמם מהר מאוד. אני מאוד מקווה שהיא תפגע מגב.אם היא בוחרת לשים על הרגשות של ליהי פס כדי לקדם את עצמה מגיע לה בול פגיעה שתמוטט אותה.אמןן אורטל מתגלה כמאמי מיום ליום,היא בדיוק ההפך של קרן .רק מעטים יכולים לפצח אותה וזה הייחוד שלה שרק מי שנאמן לה היא נפתחת בפניו

דידי 9

New member
גב מקסים,הורס,אמיתי,גברי:) אוח עליו!שמחה בשבי

בשביל קרן אם זה נכון והוא נדלק עליה.הכל לטובה! רק לא אורבך הדוחה

sunflower11

New member
איך חזקה בחוץ? כמעט אף אחד בפורומים לא סובל

אותה. על סמך מה אתה אומר את זה. ייתכן שיש כ"כ הרבה אנשים שלא רואים את השידור החי ומצביעים רק על סמך השידורים בערוץ 10?

לואיזה7

New member
מאז שגב נכנס, קרן היא זו שהתלבשה עליו

קרן מבקרת אותו לעיתים קרובות בחדר. באחד הלילות כששניהם שכבו במיטה של גב ושוחחו (וכמובן לא הראו את כל זמן שהותה שם) - ואז גב שאל אותה : זה בסדר מבחינתם שאנחנו פה , הם לא יגידו כלום ? (התכוון לשאר דיירי הבית). קרן ענתה : "אל תתייחס".

Klayhamn

New member
ענבר ממשיכה עם הספקולציות....

נמאסססס לי כבר לשמוע אותה מנסה לשכנע את עצמה וכל מי שסביבה שאין בנות חדשות ושבעצם מדובר באקסיות או במשימת חסינות. חלאס, חלאס - חלאס ענבר

sivan1237

New member
עכשיו היא משכנעת את את כולם שהן עפות

אחרי יומיים.. מה נסגר איתה?

לונדרון

New member
../images/Emo45.gifנראה לי שהיא

התחרפנה לגמרי. מה קרה פתאום היא פולטת כל מה שהראש חושב?

דידי 9

New member
אמא של קרן על אורבך החלאתי:

ראו שקרן מאוד נפגעה ממנו אחרי הדייט. "ברור שהיא פגועה וברור שהוא פגע בה. ההתנהגות של איתן אחרי הדייט לא הייתה התנהגות גברית. בן אדם יוצא מדייט, וקרה מה שקרה, אבל עדיין – אתה חי איתה באותו בית ולהתעלם ממנה מספר ימים זה מאוד לא גברי". במיוחד אחרי מה שקרה בתוך הדייט "היא חשה שהיא מתאהבת במישהו והלכה עם זה עד הסוף. היא החליטה להיפתח אחרי שכולם אמרו לה שהיא סגורה, אז היא נפתחה ונכוותה. זה לא רק פגיעה בה – זאת גם פגיעה באגו". את כועסת עליו? "אני לא כועסת, אבל חושבת שההתנהגות שלו הייתה מאוד תינוקית. אם היית מספיק גבר לעשות דייט כזה תהיה מספיק גבר כדי לסיים את זה" .

למעלה