שרשור בוקר של אי שפיות 22/8/2011

adiyon2

New member
כן, יש פה כמה שגורמים לי להזיל דמעות מצחוק

במיוחד הפנינים של השעות הקטנות

דידי 9

New member
הלוואי שאורן ואורטל היו מועמדים למיליון יחד ע

עם קרן וגב. בעיני מי שהייתה זוכה-מגיע לה! פייר פייט! אבל לא איתן דניאל..מזעזע אותי!!!!! שני תחמנים, תאווי כסף! שני רעים גם, לא מגיע להם אנשים! פשוט לא מגיע לשניהם. מגיע להם רק אחד את השניה. זה העונש שלהם

לונדרון

New member
(קוקוריקו)בוקר אור../images/Emo156.gifלכל../images/Emo39.gif

התוכנית הזאת תהרוג לי ת'בריאות עם הקטעים האלה עד הבוקר.

ela501

New member
בוקר טוף !../images/Emo39.gifנירדמתי באמצע הנשף אתמול

הכל היה שם מטושטש וזה הרדים אותי מיד ,פיספסתי משהו?

תודה על הלינק וזו דעתי:

ההומור של איתן מאוד קר ועוקצני, כך שאני בהחלט יכולה להבין למה כועסים עליו. הקטע עם ליז, היה יותר בשיתוף פעולה של גב ואיתן.. כך ששניהם קצת זלזלו. אני לא הייתי עושה מזה בלאגן, או יותר ממה שזה. כן האמת שזה לא יפה,אבל אלו דברים מזעריים.

לונדרון

New member
תודה רבה על הקישור (מור ואורלי)ואוסיף על סוזי

שזה היה לפנות בוקר כשכולם היו מותשים ו"מחורפנים" שם מהמתנה ששיגעה גם אותנו. יוני, למשל, החל להסתובב עם ציפית על הראש כמו דרדס.....זה לא מצדיק את העוקצנות והציניות של איתן וגב בעניין, אבל גם לא שולחים לגיליוטינה על זה. מי שהפתיעה אותי אתמול עם התגובות שלה זו היתה ענבר, כמו קפיץ לחצן ומלחיץ.

בואי נגיד כזה דבר...

אם להשוות לדברים שהבנות עשו שם.. לליז וכו... אני אפילו לא הייתי מתייחסת לעוקצנות שלו.

לונדרון

New member
העניינים המעניינים החלו לאחר הנשף, אחרי 4

החברה בוילה מדברים על זה, כך שאפשר ללמוד הרבה על מה שארע שם. יש שיחות אישיות קצרות שהיו בין איתן וגב לבנות החדשות ולא הראו לנו, אז הדרך היחידה ללמוד עליהן זה מהשיחות שמתקיימות עכשיו ויתקיימו בהמשך.

ela501

New member
גב רוצה את קרן אמר לאיתן שאתמול רצה לפזר את ה

החדשות כי הוא רואה רק אחת, איתן אמר לו קרן סופר סקסית ומגניבה,רק תעשה את זה לאט קרן לא תעמוד בעוד משולש

SHELGIA21

New member
גב או אסטרטג גדול או../images/Emo163.gif גדול../images/Emo35.gif

באיזה קטע בדיוק הוא מתחבר לחבורת הרכלניות ומעבירות הביקורות על הבנות יוני בני ואיתן הרכלניות
האם זה להתקרב אליהם ולדבר בשפת הריכולים שלהם ואז לעקוץ, או סתם טיפשות שלו
ולמה בחר דווקא את קרן
נכון היא חתיכה אבל הוא בטוח קרא תגובות עליה לפני שנכנס וראה שהיא די שנואה אז מה
יכול להיות שההפקה הבטיחו לו שהם ביחד יזכו ב

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגע הוא סיים מערכת יחסים. את באמת חיה בסרט שהוא בא לוילה כדי לחפש אהבה???

דידי 9

New member
ההפקה מכורה לאיתן ודניאל.רק אותה רואים מד

מדברת אל המצלמות, עליה לא כותבים כלום בוואלה, רק על קרן-דברים כמו ציר הרשע חחח הגעת למסקנה מאוד הזויה! ההפקה מכורה לאיתן ודניאל-אולי הם תחמנים כמוהם

לונדרון

New member
איתן הגיב כך אחרי שגב סיפר לו

שאחרי שהוא דיבר עם אחת הבנות (זאת שהוא מעריך שהיא "בלאגן" או תעשה בלאגן), זה עשה לו חשק לדבר עם קרן. ובהמשך באמת היתה שיחה נינוחה ואותנטית בין קרן לגב בלו-פט, ליהי גם היתה שם, אבל היא היתה שולית כתמיד. ובערך ב-5:30 נטשתי אותם.

למעלה