שרשור בוקר
יום ג' 30/8

goodpink

New member
ירד לי לחלוטין מונינה בעקבות השיחה עם חן

ונינה התגלה בגועל בשיחה שלה עם חן. הכניסה את האינטרסים שלה בשיחה שלה עם קרן בגלל שהיא רוצה את גב מה אילו הדברים שהיא אמרה לחן. לא להיכנס באמצע למה קרן הבעלים של גב אין להיכנס באמצע ולא היה להם כלום וזה התפקיד של גב להגיד לחן אם היא נכנסת באמצע והוא לא אמר לה את זה. ואיך היא מנסה לבטל מה יש בין חן וגב ומתפתח בגלל שהיא מקנאה. לא לעניין בכלל. הראתה צד לא יפה שלה בכלל. ואם הקרבה ליוני לא נתנה לה נקודות זה הוריד ממנה בכלל.

meytula

New member
יוו זה בדיוק מה שאני חשבתי.ונינה התגלתה ככלבה

אבל חן לא נפלה בפח של ונינה.היא ידעה להגיב לה יפה מאוד. ונינה התגלתה כנחשה ולא פלא שהתחברה לענבר
ודנה להפך,היום הבנתי יותר מתמיד שהיא אחלה בחורה

רגע רק רגע

Active member
אתמול היה איתה עוד קטע...

היא התיישבה ליד חן, דנה ומור בסלון של החצר. ענבר וקרן ישבו בספסל שליד הלנדרומט ודיברו <נכון יותר - ריכלו/ליכלכו>. ראו על הפנים של ונינה שהיא לא רוצה לשבת עם הבנות החדשות. דנה וחן נכנסו <נראה שהן לא סובלות את מור> ומור ניסתה לפתח שיחה עם ונינה. ונינה עשתה פרצוף משועמם. באותו הרגע, קרן וענבר קמו ורצו להיכנס לוילה. פתאום... ונינה התעוררה ופנתה אליהן בטון מתחנחן - "וואו, איזה יופי. אתן מצטרפות אלינו?". ונינה מצטיירת בעיני כמתנשאת. לא אוהב את זה. *** עדיין חושב שהבחורה סקסית בטירוף

meytula

New member
ונינה מתחילה להתגלות ../images/Emo233.gif

מה אמרתי לכם?? צריך להיזהר מנשים שקטות מידי,כל השקטות הכי נחשות!!היא שיחקה אותה שקטה וחמודה אבל הנה כמה אפשר להסתתר?? יש משהו סקסי בנחש לא?

גרמת לי להתרגשות גדולה עם התמונות המדהימות

שהעלית בלילה. אוהבת אותך לא פחות מדני ומאיתן

meytula

New member
בכייף,אני מחפשת תוכנה שאוכל לצלם יותר תמונות

אתמול היה ערב קסום,הייתה שם אהבה והמון אהבה..סוף סוף איתן נתן לעצמו להיפתח מול כולם וזרם עם דניאל ולא רק זה הם גם אחרי המסיבה ישנו יחד מחובקים
איזה חמודה

לונדרון

New member
תפריט המממ

כתבת שהיה אתמול קטע עם ונינה...ושעדיין (או למרות זאת) אתה מוצא אותה "סקסית בטרוף
"...אז שאלתי אם זה קשור להיות רקדנית חסמבה
עכשיו.....

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo212.gif+../images/Emo96.gif עלי ../images/Emo9.gif

למרות/עדיין... מה שתירצי
גם אם הייתה טלפנית בבזק... החיצוניות שלה מושכת אותי. אפילו הייתה יושבת חסרת מעש... בעצם, זה מה שהיא עושה כעת

למעלה